Pastele si Adevarata Credinta in HRISTOS DOMNUL

 
Cel care crede in invierea lui HRISTOS trebuie sa creada tot ceea ce a zis HRISTOS despre EL si despre cum iarta omul, asa incat HRISTOS care a inviat spune clar sa ne pocaim de viata noastra si sa ne punem viata in oranduiala dupa voia lui Dumnezeu prin credinta in HRISTOS.

Atunci cand ii chem pe oameni la pocainta, ei zic ca nu-si schimba religia, de parca ii cheama cineva sa-si schimbe religia. Dar da, pana la urma ei sunt chemati sa-si schimbe tot si asta implica si confortul religiei lor, de ce zic asa, pentru ca lor le convine o religie care le garanteaza iertarea pacatelor, dar nu le impune sa se lase de ele. Isi fac un dumnezeu al lor, cum vor ei, dar asta nu inseamna ca dumnezeul lor este si adevarat.

De Paste oamenii se saluta intre ei cu “HRISTOS A INVIAT !” De ce zic ei asta cand nu cred asta ? Cum adica nu cred ? Ce religie e aia care nu te duce la sfintenie si la o viata dupa voia lui Dumnezeu ? De aceea este plina inima omului de rau si de nesiguranta dupa moarte si cam toti zic ca nu stiu unde ajung, pentru ca in religiile si vietile lor nu este Dumnezeu.

Deci, cei care in curand vor sarbatori Pastele si nu se pocaiesc sau nu vor sa se pocaiasca, ei traiesc de fapt o minciuna si o nimica toata, pentru ca nu vor sa accepte Cuvintele spuse de Cel inviat asa ca ceea ce sarbatoresc ei, prin faptul ca merg la Biserica, fac oua rosii, iepurasul de paste, se impartasesc, se duc la denii, ocolesc Biserica de mai multe ori, postesc sau fac alt lucru asemanator cu acestea si deviaza de la Adevarul Bibliei, nu se pocaiesc de viata lor si de pacatele lor, ceea ce fac ei este doar o satisfacere a constiintei ca cica au facut ceva in fata lui Dumnezeu ca si cum sa-i castige favorul lui Dumnezeu. Aceasta este minciuna si erezie la adresa Sfinteniei lui Dumnezeu. Dumnezeul SFANT SI DREPT NU IARTA pacatele decat daca si numai daca omul se pocaieste de faptele rele cat si de faptele bune, ca sa nu se mai increada in ele pentru mantuire si sa vina, sa asculte, sa creada si sa se pocaiasca cu adevarat in Hristos cel mort si inviat in vecii vecilor. Numai asa Dumnezeul cel Drept care nu trece cu vederea si nu omite nimic, El iarta pe cel pacatos si dupa ce il iarta il schimba, ii da dorinte noi, tanjiri noi ca omul sa-si poata puna viata in oranduiala dupa voia lui Dumnezeu si nu dupa cum odata traia intr-o religie si moralism ducand o viata pe marginea iadului.

Priviti ce spune HRISTOSUL cel inviat in Ioan 12:47 Dacă aude cineva cuvintele Mele, şi nu le păzeşte, nu Eu îl judec; căci Eu n-am venit să judec lumea, ci să mântuiesc lumea.
48. Pe cine Mă nesocoteşte şi nu primeşte cuvintele Mele, are cine-l osândi: Cuvântul pe care l-am vestit Eu, acela îl va osândi în ziua de apoi.
49. Căci Eu n-am vorbit de la Mine însumi, ci Tatăl, care M-a trimis, El însuşi Mi-a poruncit ce trebuie să spun şi cum trebuie să vorbesc.

Uitati-va atenti la ceea ce spune Cel pe care unii zic ca IL venereaza sau care ei zic ca se incred in El, dar Domnul zice clar ca cine nu asculta cuvintele Lui, IL nesocoteste si ba mai mult, acest om va ajunge sa fie judecat si osandit la iad exact de Cuvantul pe care ei l-au respins si pe care l-au negat. Ei bine, priviti ce a spus Hristos Domnul, Cel care a inviat si multi zic ca cred in EL dar nu vor sa se pocaiasca, cand de fapt chiar El a zis asta. Matei 4:17 De atunci încolo, Isus a început să propovăduiască şi să zică: „Pocăiţi-vă, căci Împărăţia cerurilor este aproape.”
sau in Luca 13:5 Eu vă spun: nu; ci, dacă nu vă pocăiţi, toţi veţi pieri la fel.
Cuvintele lui HRISTOS DOMNUL “ DAR EU VA SPUN”, aceste cuvinte sunt o porunca si vin de la Cel Suveran, adica de la MARELE CEL CE ESTE; am face bine sa le ascultam.

Astfel, acestia care nu vor sa-L accepte pe HRISTOS exact cum este El si-au construit un dumenzeu al lor, fals, care bineinteles este un dumnezeu dupa dorintele si placerile lor, si nu are de-a face cu Scriptura sau cu Adevaratele Cuvinte revelate de Dumnezeu. Acestia traiesc in voia mintii lor blestemate urmand un dumnezeu imaginar dupa chipul si asemanarea omului si nu dupa Chipul si Asemanarea Adevaratului Hristos, care este demn de crezut si urmat.

Dumnezeu vrea o inima curata, nu jertfele oamenilor de fapte bune care niciodata acestea nu duc la un cuget curat sau la o finalizare de stergere a pacatelor. Ci stergerea pacatelor se face numai si numai PRIN SANGE, si nu orice SANGE, ci SANGELE DOMNULUI ISUS HRISTOS, Mielul fara cusur care a purtat pacatele noastre.
Inaintea lui Dumnezeu conteaza inima si atitudinea inimii pe care tot EL i-o da omului. Omul nu poate face ceva de la sine ca sa se poata inchina lui Dumnezeu cu adevarat sau sa ii aduca lui Dumnezeu multumire si venerare. Omul va trebui sa primeasca mai intai o inima noua si cea veche sa fie rastignita la cruce. E ca si cu un pom, un mar salbatic care face mere acre, ca marul sa faca mere dulci, omul nu incepe sa agate de crengile marului salbatic mere dulci cu ata, ci altoieste marul din maduva si ii da o natura noua prin care poate aduce rod bun. Tot asa este cu orice om care incearca sa IL satisfaca pe Dumnezeu prin fapte bune, ca si cu merele dulci prinse cu ata de crengile marului salbatic, astfel aceasta lucrare se realizeaza mereu in afara, in exterior si nu in interior, de fapt acolo unde este adevarata problema. Exact acest lucru care este cel mai important l-a poruncit Domnul Hristos oamenilor si priviti cum: Matei 23:26 Fariseu orb! Curata intai partea dinauntru a paharului si a blidului, pentru ca si partea de afara sa fie curata.
27. Vai de voi, carturari si farisei fatarnici! Pentru ca voi sunteti ca mormintele varuite, care pe din afara se arata frumoase, iar pe dinauntru sunt pline de oasele mortilor si de orice fel de necuratenie.
28. Tot asa si voi, pe din afara va aratati neprihaniti oamenilor, dar pe dinauntru sunteti plini de fatarnicie si de faradelege.
29. Vai de voi, carturari si farisei fatarnici! Pentru ca voi ziditi mormintele prorocilor, impodobiti gropile celor neprihaniti

Luca 11:39 Dar Domnul i-a zis: “Voi, fariseii, curatati partea de afara a paharului si a blidului, dar launtrul vostru este plin de jefuire si de rautate.
40. Nebunilor, oare Acela care a facut partea de afara n-a facut si pe cea dinauntru?

Dar partea pe dinauntru cui i-o lasam ???

Pentru ca omul sa-L satisfaca pe Dumnezeu trebuie sa ii aduca o jertfa infinita si acest lucru omul nu poate sa-l faca. Tocmai de aceea Hristos a murit si a inviat, initiativa venind de la Dumnezeu, ca orice om care CREDE si se increde in HRISTOS care a platit pacatele inaintea dreptei judecati a lui Dumnezeu, sa fie iertat si schimbat; va fi altoit. Omul prin pocainta si credinta in HRISTOS isi abandoneaza vechea viata in schimbul vietii noi si in schimbul noii comori gasite in HRISTOS, de fapt este chiar HRISTOS COMOARA care IL satisface pe deplin pe TATAL CEL DREPT care ne va judeca pe toti.
Va imaginati ce nebunie iesita din comun ? Sa stai in fata Dumnezeului celui SFANT si Drept si sa incerci sa te justifici singur, pentru ca nu L-ai lasat pe HRISTOS CEL CARE ii justifica pe oameni in fata lui Dumnezeu, sa te justifice ?
Biblia e clara. Dumnezeu este SFANT si ca sa pun accentul pe ceea ce inseamna ca DUMNEZEU este Sfant, vreau sa spun ca singurul atribut al lui Dumnezeu care se repeta de 3 ori in Biblie este SFANT, SFANT, SFANT, si asta impreuna cu toata Biblia ar trebui sa ne arate ce mare repulsie are Dumnezeu impotriva pacatului si impotriva pacatosului, incat nu il poate primi cu niciun chip decat daca HRISTOS l-a schimbat si l-a justificat prin SANGELE LUI si l-a innoit prin DUHUL SFANT. Asta nu inseamna ca Dumnezeu este numai de 3 ori Sfant, ci textul spune ca serafimii strigau unul la altul mereu ca Dumnezeu este Sfant la Infinit si conform textului din Apocalipsa 4:8 ne arata ca Dumnezeu este Sfant la infinit, pentru ca ei strigau zi si noapte ca Dumnezeu este Sfant, Sfant, Sfant. Priviti textul: Apocalipsa 4: 8 “Fiecare din aceste patru făpturi vii avea câte şase aripi şi erau pline cu ochi de jur împrejur şi pe dinăuntru. Zi şi noapte ziceau fără încetare: „Sfânt, sfânt, sfânt este Domnul Dumnezeu, Cel Atotputernic, care era, care este, care vine!” De aceea, pacatele noastre au o pedeapsa infinita, pentru ca sunt facute impotriva Dumnezeului Sfant la infinit si numai Hristos Domnul care este Infinit poate sa plateasca plata pacatelor noastre.

Astfel, oamenii prin religiozitatea lor tot ceea ce fac este sa realizeze un pansament pentru constiinta lor, crezand ca daca au facut intr-un fel sau altul ei il fac pe Dumnezeu dator ca sa le rasplateasca faptele bune, ori cu iertarea pacatelor zic ei, ori prin prosperitatea lor. Dar insusi Dumnezeu spune in Isaia 64:6 Toţi am ajuns ca nişte necuraţi, şi toate faptele noastre bune sunt ca o haină mânjită. Toţi suntem ofiliţi ca o frunză, şi nelegiuirile noastre ne iau ca vântul.

Deci tot ceea ce face omul cu scopul de a-si rascumpara sufletul inaintea lui Dumnezeu prin fapte bune este doar o haina imbibata in mizerie. Priviti ce spune PAVEL in Romani 4:3 Căci ce zice Scriptura? „Avraam a crezut pe Dumnezeu, şi aceasta i s-a socotit ca neprihănire.”
4. Însă, celui ce lucrează, plata cuvenită lui i se socoteşte nu ca un har, ci ca ceva datorat;
5. pe când, celui ce nu lucrează, ci crede în Cel ce socoteşte pe păcătos neprihănit, credinţa pe care o are el îi este socotită ca neprihănire.
Deci vedem clar ca nu prin faptele noastre suntem iertati, ci prin SANGELE lui HRISTOS si prin ceea ce a facut HRISTOS. Acum, ca tu care citesti sa fii iertat, trebuie sa CREZI in tot ceea ce a facut HRISTOS, sa CREZI in HRISTOS si sa-ti abandonezi felul tau de a mai incerca sa-ti castigi iertarea.
Psalmul 49:7 Dar nu pot să se răscumpere unul pe altul, nici să dea lui Dumnezeu preţul răscumpărării.
8. Răscumpărarea sufletului lor este aşa de scumpă, că nu se va face niciodată.

Efeseni 2:8 Căci prin har aţi fost mântuiţi, prin credinţă. Şi aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu.
9. Nu prin fapte, ca să nu se laude nimeni.

Ce inseamna, prin HAR SUNTEM IERTATI si ce inseamna ca prin Credinta suntem mantuiti ? Ce inseamna sa CRED pentru a fi iertat? Pentru ca multi zic ca ei cred in Hristos, dar trairea lor arata ca de fapt nu cred.
Semnificatia mielului pascal il are in vedere pe HRISTOS si imaginea mielului pascal il are in centru pe HRISTOS. Priviti:
Atunci cand Dumnezeu i-a scos pe evrei din robia egipteana, in ultima urgie pe care a adus-o impotriva egiptenilor, a fost faptul ca i-a zis lui Moise ca fiecare casa a poporului evreu sa taie un miel sau un ied si cu sangele acestuia sa unga usiorii usilor ca atunci cand El vine sa omoare pe toti cei intai nascuti, cand va vedea sangele pe usiorii usilor, sa treaca pe langa, adica sa nu-i nimiceasca si pe cei care aveau acest sange ca semn al rascumpararii. Priviti textul din Exodul 12:3 Vorbiţi întregii adunări a lui Israel şi spuneţi-i: „În ziua a zecea a acestei luni, fiecare om să ia un miel de fiecare familie, un miel de fiecare casă.
5. Să fie un miel fără cusur, de parte bărbătească, de un an; veţi putea să luaţi un miel sau un ied.
6. Să-l păstraţi până în ziua a paisprezecea a lunii acesteia; şi toată adunarea lui Israel să-l înjunghie seara.
7. Să ia din sângele lui şi să ungă amândoi stâlpii uşii şi pragul de sus al caselor unde îl vor mânca.
12. În noaptea aceea, Eu voi trece prin ţara Egiptului şi voi lovi pe toţi întâii născuţi din ţara Egiptului, de la oameni până la dobitoace; şi voi face judecată împotriva tuturor zeilor Egiptului, Eu, Domnul.
13. Sângele vă va sluji ca semn pe casele unde veţi fi. Eu voi vedea sângele şi voi trece pe lângă voi, aşa că nu vă va nimici nicio urgie, atunci când voi lovi ţara Egiptului.
14. Şi pomenirea acestei zile s-o păstraţi şi s-o prăznuiţi printr-o sărbătoare în cinstea Domnului; s-o prăznuiţi ca o lege veşnică pentru urmaşii voştri.

Priviti ce spune in versetul 13, “SANGELE vă va sluji”. Deci acest Sange le-a slujit evreilor ca Dumnezeu sa nu ii omoare pe ei. Acum cei mai multi care nu sunt crestini, atunci cand vad acest text ei vin cu nemultumirea ca de ce Dumnezeu este atat de crud ? Acestia, orbiti si cu o inima neregenerata, nu vad de fapt ca Dumnezeu insusi a dat o scapare oamenilor ca prin SANGE sa fie izbaviti de moarte si totodata nu vad si nu inteleg ca Dumnezeu este Drept si Sfant si nu poate trece pe cel vinovat drept nevinovat. Ei bine tot ceea ce trebuiau sa faca evreii, era sa se increada in Dumnezeu ca ceea ce a zis EL nu minte si chiar asa va face, prin faptul ca ei vor fi izbaviti prin SANGE de mania si dreptatea care venea peste toti. Ei, tot ceea ce trebuiau sa faca era sa CREADA in Dumnezeu. Era un act de credinta pe care Dumnezeu insusi voia sa ii invete pe toti si mai ales acum pe noi, ca sa ne arate ca izbavirea vine de la El si iertarea vine prin SANGELE LUI HRISTOS. Deci mielul pascal, este o imagine a DOMNULUI ISUS HRISTOS, Mielul fara pata si pur, care ridica pacatul lumii. Priviti unele texte in care arata ca HRISTOS este Mielul lui Dumnezeu, care prin SANGELE Lui pe usiorii inimilor noastre taiate imprejur, atunci cand judecata lui Dumnezeu cea Drepta va veni, Dumnezeu cand va vedea SANGELE lui HRISTOS peste noi credinciosii, nu ne va trimite in iad, ci ne va fericii prin intrarea in IMPARATIA LUI. In plus tot in versetul 13, spune “aşa că nu vă va nimici nicio urgie”, deci prin sangele mielului din Exodul 12, ei erau izbaviti de orice pedeapsa sau vina, astfel facandu-se referire la DOMNUL ISUS HRISTOS care este Mielul lui Dumnezeu care prin Sangele Lui ne izbaveste de orice vina, daca si numai daca ne pocaim de pacate si ne incredem in HRISTOS care a fost zdrobit de Dreptatea Tatalui la cruce. Priviti texte precum DOMNUL HRISTOS este MIELUL:

Ioan 1:29 A doua zi, Ioan a văzut pe Isus venind la el şi a zis: „Iată Mielul lui Dumnezeu care ridică păcatul lumii!
36. Şi, pe când privea pe Isus umblând, a zis: „Iată Mielul lui Dumnezeu!”

1Petru 1:18 …căci ştiţi că nu cu lucruri pieritoare, cu argint sau cu aur, aţi fost răscumpăraţi din felul deşert de vieţuire pe care-l moşteniserăţi de la părinţii voştri,
19. ci cu sângele scump al lui Hristos, Mielul fără cusur şi fără prihană.

Apocalipsa 5:8 Când a luat cartea, cele patru făpturi vii şi cei douăzeci şi patru de bătrâni s-au aruncat la pământ înaintea Mielului, având fiecare câte o lăută şi potire de aur pline cu tămâie, care sunt rugăciunile sfinţilor.
12. Ei ziceau cu glas tare: „Vrednic este Mielul, care a fost junghiat, să primească puterea, bogăţia, înţelepciunea, tăria, cinstea, slava şi lauda!”
13. Şi pe toate făpturile care sunt în cer, pe pământ, sub pământ, pe mare, şi tot ce se află în aceste locuri, le-am auzit zicând: „A Celui ce şade pe scaunul de domnie şi a Mielului să fie lauda, cinstea, slava şi stăpânirea în vecii vecilor!”

Cum putem sa avem acest Sange si cum putem sa obtinem iertarea prin acest SANGE DIVIN al DOMNULUI HRISTOS ? CREZAND si continuand sa CREDEM in HRISTOS DUMNEZEUL CEL ATOTPUTERNIC care a luat trup si a platit prin SANGELE LUI pacatele noastre inaintea DREPTATII JUSTITIEI TATALUI CERESC.

Evrei 9:13 Căci, dacă sângele taurilor şi al ţapilor şi cenuşa unei vaci, stropită peste cei întinaţi, îi sfinţeşte şi le aduce curăţarea trupului,
14. cu cât mai mult sângele lui Hristos, care, prin Duhul cel veşnic, S-a adus pe Sine însuşi jertfă fără pată lui Dumnezeu, vă va curăţa cugetul vostru de faptele moarte, ca să slujiţi Dumnezeului celui Viu!
Şi, după Lege, aproape totul este curăţat cu sânge; şi fără vărsare de sânge nu este iertare.

Matei 26:28 …căci acesta este sângele Meu, sângele legământului celui nou, care se varsă pentru mulţi, spre iertarea păcatelor.
Evrei 12:24 …de Isus, Mijlocitorul legământului celui nou, şi de sângele stropirii, care vorbeşte mai bine decât sângele lui Abel.
Evrei 13:20 Dumnezeul păcii, care, prin sângele legământului celui veşnic, a sculat din morţi pe Domnul nostru Isus, marele Păstor al oilor,
Romani 5:9 Deci cu atat mai mult acum, cand suntem socotiti neprihaniti, prin sangele Lui, vom fi mantuiti prin El de mania lui Dumnezeu.

Astfel acest miel pascal din Vechiul Testament este o imagine clara a MIELULUI, HRISTOS ISUS DOMNUL.
Acum cine zice ca CREDE IN HRISTOS DOMNUL, trebuie sa asculte tot ceea ce HRISTOS zice in CUVANTUL Sau si anume, pocainta, sa renunti la toata viata ta pentru ca EL sa-ti dea o noua viata si sa crezi in El. MANTUIREA si iertarea este pentru acei oameni care isi vad starea de pacat si primesc Mesajul prin care Dumnezeu iarta omul si vin si se incred in HRISTOS. Multi stiu ce trebuie sa faca, chiar si dintre cei din adunari, dar nu le foloseste la nimic aceasta informatie daca nu o pun in practica. Asa ca in Numele lui HRISTOS va rog fierbinte sa va impacati cu DUMNEZEU.
Vreau sa mentionez ca pe baza acestui act de credinta pe care Dumnezeu ni-l pune la dispozitie prin Fiul SAU Hristos SI NU DOAR FIU, CI INSUSI CREATORUL HRISTOS, putem sa traim curati. Sa nu fim nepasatori fata de o mantuire si iertare asa de mare (Evrei 2:3).

Mentionez din nou ca traditia oualor rosii, deniile, ritualurile, spovedaniile la popi, nafura sau posturile pe care cei mai multi le practica, nu sunt decat o nimica toata, un act de nestiinta a celor pierduti pentru ca nu isi iau dreptarul Credintei si Invataturii SANATOASE din Biblie. Acestia care tin de aceste lucruri cu gandul ca se fac mai buni sau ca prin felul acesta le sunt iertate pacatele, ei fac aceste lucruri tocmai pentru ca constiinta lor apasa asupra lor si ii indeamna sa faca ceva, dar nu fac bine si nu fac nimic duhovnicesc, pentru ca nu are nimic de-a face cu Dumnezeu. Ei se spovedesc la popi, dar ies la fel cum au intrat si continua la fel in aceleasi pacate, iar tocmai acest lucru ca prin faptul ca ei tot revin de la an la an sa-si marturiseasca pacatele arata ca ei inca le practica, ceea ce este falsa lucrarea si ei tot neiertati raman, pentru ca inca isi gasesc placerea in a practica pacatele si astfel se insala crezand ca au facut bine. Cand am o problema cu masina ma duc la mecanic, la specialist nu la dentist, ei bine tot asa si oamenii, cand vor iertarea de pacate si tanjesc dupa schimbare si viata vesnica, trebuie sa se duca la SPECIALISTUL HRISTOS prin CREDINTA in El si prin pocainta fata de pacate, nu la popi sau altceva de felul acesta, pentru ca tocmai de aceea Hristos este singurul Mijlocitor intre Dumnezeu si oameni (1 Timotei 2:5). Atunci cand HRISTOS DOMNUL iarta pe cineva, prin credinta in El si nu prin popi, acel om este schimbat din interior cu o alta natura care il face sa traiasca dupa voia lui Dumnezeu si nu in vechile lui obiceiuri. Vor fi evidente clare prin trairea omului ca el a fost iertat. Dumnezeu va face o diferenta clara in viata ta fata de viata veche. Daca nu esti diferit inspre a iubi si a face voia TATALUI CERESC, nu esti iertat.
Evrei 9:9 Aceasta era o asemănare pentru vremurile de acum, când se aduc daruri şi jertfe care nu pot duce pe cel ce se închină în felul acesta la desăvârşirea cerută de cugetul lui.
10. Ele sunt doar nişte porunci pământeşti date, ca toate cele privitoare la mâncări, băuturi şi felurite spălături, până la o vreme de îndreptare.

Deci majoritatea oamenilor care fac aceste lucruri de mai sus precum oua si alte ritualuri care am cautat sa le mentionez, tot ceea ce jertfesc ei, jertfesc dracilor si nu lui Dumnezeu. Priviti:
1Corinteni 10:19 Deci ce zic eu? Că un lucru jertfit idolilor este ceva? Sau că un idol este ceva?
20. Dimpotrivă, eu zic că ce jertfesc Neamurile jertfesc dracilor, şi nu lui Dumnezeu. Şi eu nu vreau ca voi să fiţi în împărtăşire cu dracii.
21. Nu puteţi bea paharul Domnului şi paharul dracilor; nu puteţi lua parte la masa Domnului şi la masa dracilor.
22. Sau vrem să întărâtăm pe Domnul la gelozie? Suntem noi mai tari decât El?

Biblia e clara din nou. Toti cei ce nu vor sa accepte aceste adevaruri, are cine-i osandi si judeca. Priviti:
Ioan 12:47 Dacă aude cineva cuvintele Mele, şi nu le păzeşte, nu Eu îl judec; căci Eu n-am venit să judec lumea, ci să mântuiesc lumea.
48. Pe cine Mă nesocoteşte şi nu primeşte cuvintele Mele, are cine-l osândi: Cuvântul pe care l-am vestit Eu, acela îl va osândi în ziua de apoi.

Cuvintele lui HRISTOS DUMNEZEUL CEL ATOTPUTERNIC sunt clare. Intrebarea este ce crezi tu despre HRISTOS ? Cine este HRISTOS pentru tine ? Unii zic ca este profet, altii proroc, altii ca a fost un om intelept, iar altii zic ca a fost doar Fiul lui Dumnezeu. Dar unii nu inteleg nici acest lucru ca Hristos e Fiul lui Dumnezeu, pentru ca ei cred ca HRISTOS a luat fiinta acum 2000 de ani, ca Dumnezeu L-a creat, ceea ce este erezie si blasfemie la adresa lui HRISTOS si la adresa Bibliei. Alti eretici zic ca HRISTOS a fost creat dar nu acum 2000 de ani, ci inainte de intemeierea lumii, ceea ce din nou, aceasta este erezie si blasfemie la adresa lui HRISTOS. Pana nu credeti ca HRISTOS ESTE DOMNUL, ca EL ESTE CEL CE ESTE, CEL DINTAI SI CEL DE PE URMA, ALFA SI OMEGA, insusi CREATORUL INTRUPAT IN OM, pana nu veniti la Dumnezeu prin CREDINTA si nu logic, pentru ca stiu ca cei mai multi din diferite religii si cred ca ii stiti, vor sa inteleaga Biblia logic si omeneste cu mintea lor depravata, dar Dumnezeu nu a scris Biblia ca sa se se explice pe El neaparat, ci a scris-o ca sa se reveleze omului, iar omul cand intelege acest act de revelatie prin credinta si acest act de revelatie a jertfei lui HRISTOS SI CINE ESTE EL CU ADEVARAT, imediat reactia omului este sa se prostearna la pamant si sa se inchine Dumnezeului celui SFANT SFANT SFANT si sa-si puna viata dupa voia lui HRISTOS DOMNUL. DECI PANA NU INTELEGETI acest lucru, nu veti fi iertati si nu veti fi schimbati de EL. De aceea inima oamenilor este atat de nepasatoare, crezand ca daca ei fac ceva mai ales acum de Paste, ei cred intr-un fel ca isi platesc datoria, dar ei nu vad ca datoria este platita de HRISTOS DOMNUL, asa ca CREDETI si lasati-va de minciunile diavolului.

Acum, in acest articol, cat si in acest site nu am spus lucrurile doar asa ca sa le creionez si atat, ci le-am zis ca sa va arat ca, cu Dumnezeu nu merge oricum, ci numai prin HRISTOS DOMNUL si venind la El sa credeti in El si sa incepeti astfel o viata noua, o viata altoita de EL si nu de voi, o viata cu adevarat spre slava lui Dumnezeu. NU VA INSELATI…

Tit 1:2 …în nădejdea vieţii veşnice, făgăduite mai înainte de veşnicii de Dumnezeu, care nu poate să mintă,…

Deci tot ceea ce conteaza este sa vezi si sa crezi cine este HRISTOS DOMNUL. iar crestinul autentic il slaveste pe Dumnezeu pentru ce este El, pentru cine este El si ceea ce a facut prin jertfa la cruce, precum si invierea Lui,
Pentru o dovada mai amanuntita a identitatii DOMNULUI ISUS HRISTOS precum EL este CEL CE ESTE, insusi CREATORUL, puteti vedea acest video si detaliile de mai jos ale acestuia:
Cine este Isus Hristos conform Scripturilor ?
https://www.faracompromis.ro/cine-este-isus-hristos-conform-scripturilor/

La intrebarea : Cum as putea sa traiesc mai sfant ? Raspunsul este unul sigur: ASCULTA MAI MULT DE DUMNEZEU SI SUPUNE-TE LUI !

Luca 6:46 De ce-Mi ziceţi: „Doamne, Doamne!”, şi nu faceţi ce spun Eu?

Pastele, mancarurile si semnificatia invierii DOMNULUI HRISTOS
https://www.faracompromis.ro/pastele-mancarurile-si-semnificatia-invierii-domnului-hristos/

Alin Lolos