Despre Mine

 

Tot a ceea ce sunt, sunt prin Mila si Harul Domnului ISUS HRISTOS si EL are toate slava, iar acest site arata clar Expresia Clara a CREZULUI SI TRAIRII mele conform Scripturilor.

Sunt Reformat in Teologie dar si in Practica. Ca sa intelegeti ce inseamna Reformat, dati clic aici. Invatatura mea este dovedita de Scriptura precum este Adevarata si pot dovedi oricui ca ceea ce sustin si Cred este Scris in Scriptura Domnului Isus Hristos oricand, bazat doar pe ce este Clar Scris. Practica mea de zi cu zi Reformata este facuta de Duhul Sfant in mine si pot dovedi cu Scriptura ca sunt pliat ca stil de viata dupa ceea ce este Clar Scris, in urma devenirii fapturii noi facute de Duhul Sfant si de darurile pe care El le-a pus in mine.

Sunt chemat de Dumnezeu sa predic si sa dovedesc lumii Adevarata Evanghelie si modul unic de iertare acordat de Dumnezeu prin Domnul Isus Hristos.

Sunt convins ca Biblia este Cuvantul Divin, Infailibil si Suveran a lui Dumnezeu si ca in El este Calea spre Iertarea pacatelor si tot ceea ce avem nevoie sa stim.

Odata ce site-ul meu se numeste Fara Compromis, inseamna ca imi doresc o viata asa si caut cu toata fiinta mea sa traiesc dupa expresia inimii mele de carne, sa fiu Biblic si curat si sa nu ma abat de la Dreptarul Invataturii Sanatoase, Sola Scriptura.

Asamblarea in tot ceea ce sunt a facut-o Domnul ISUS HRISTOS in mine folosindu-se de tot ceea ce El a vrut si consider ca te pot ajuta Doar Biblic si indrumat de Scriptura in:

– Adevarata Evanghelie data de insusi DUMNEZEU, o Justificare, Indreptatire si Regenerare pe care o da
Dumnezeu
Consiliere inainte si dupa Casatorie
Raspunsuri clare doar Conform Bibliei la toate Intrebarile tale
Explicatia unui text sau verset din Biblie
Modul cum poti sa fii iertat conform Bibliei
Ajutor si Sfat in Luarea unei decizii in viata conform Bibliei
Studii expositive sau studiu sistematic verset pe verset a Scripturilor