Pastele, mancarurile si semnificatia invierii DOMNULUI HRISTOS

 
Nu faceti oua rosii, nu faceti ca multi din America “Easter Egg Hunt”, nu faceti iepurasi si nu faceti lucruri nebiblice si lumesti pe care lumea le practica. Acestea sunt nebibice pe care Biblia le condamna. Ci faceti numai ce este scris in Biblie. Lasa-ti parerile multor pastori si lideri lumesti care au adoptat lumea si practicati doar lucrurile CLAR SCRISE IN BIBLIE. Adevarata EVANGHELIE TREBUIE predicata si traita zilnic, mai ales in zilele acestea in care omul isi aduce aminte de Cum Hristos Domnul a murit sub mania TATALUI CERESC si a inviat ca toti care se pocaiesc si CRED in EL SA FIE ELIBERATI SI IERTATI DE MANIA TATALUI, DE PACATE SI VICII, DE SUB PUTEREA SATANEI, DE MOARTE SI DE IAD. Multi pastori nebiblici, multi asa zici pocaiti si multele adunari, in loc sa se intalneasca sa aiba partasie din Cuvantul Lui Dumnezeu ei se intalnesc ca sa se distreze si sa continue sa distreze caprele, iar oile raman nezidite, subjudate si nehranite pentru ca multi au facut din adunarea DOMNULUI o pesterea de facut bani si distractie sau etalare a darurilor. POCAITI-VA. 
Traiti ca Hristos Domnul 1 Ioan 2:6.

Pentru inceput vreau sa mentionez foarte clar ca desi multi oameni urmeaza diferite confesiuni sau diferiti lideri care sunt morti de mult, vreau sa zic apasat ca acesti lideri precum Confucius, Buda, Mohamed sau alti oameni care au condus diferite grupari de oameni, acestia sunt morti si putrezi de mult, dar HRISTOS DOMNUL care a murit pentru pacatele noastre ESTE SI VA FI VIU IN VECI VECILOR, pentru ca odata inviat, HRISTOS NU MAI MOARE. Hristos Domnul este Dumnezeul Creator intrupat in om.

HRISTOS A INVINS MOARTEA. POCAIESTE-TE SI NU ITI MAI DA SCUZE, CA NUMAI EL TE POATE IERTA
1Corinteni 15:54 „Moartea a fost înghiţită de biruinţă.
55. Unde îţi este biruinţa, moarte? Unde îţi este boldul, moarte?”
56. Boldul morţii este păcatul; şi puterea păcatului este Legea.
57. Dar mulţumiri fie aduse lui Dumnezeu, care ne dă biruinţa prin Domnul nostru Isus Hristos!
Matei 24:4 Drept răspuns, Isus le-a zis: „Băgaţi de seamă să nu vă înşele cineva.

Toti care urmeaza alti lideri sau invatatori in afara DOMNULUI ISUS HRISTOS acestia se vor nimici pe ei si lucrearea lor. Priviti:
Fapte 5:35 Apoi le-a zis: „Bărbaţi israeliţi, luaţi seama bine ce aveţi de gând să faceţi oamenilor acestora.
36. Căci nu demult s-a ivit Teuda, care zicea că el este ceva, şi la care s-au alipit aproape patru sute de bărbaţi. El a fost omorât, şi toţi cei ce îl urmaseră au fost risipiţi şi nimiciţi.
37. După el s-a ivit Iuda galileeanul, pe vremea înscrierii, şi a tras mult norod de partea lui: a pierit şi el, şi toţi cei ce-l urmaseră au fost risipiţi.
38. Şi acum eu vă spun: „Nu mai necăjiţi pe oamenii aceştia, şi lăsaţi-i în pace! Dacă încercarea sau lucrarea aceasta este de la oameni, se va nimici;
39. dar dacă este de la Dumnezeu, n-o veţi putea nimici. Să nu vă pomeniţi că luptaţi împotriva lui Dumnezeu.”

Priviti ce spune DOMNUL HRISTOS:
Ioan 10:7 Isus le-a mai zis: „Adevărat, adevărat vă spun că Eu sunt Uşa oilor.
8. Toţi cei ce au venit înainte de Mine sunt hoţi şi tâlhari; dar oile n-au ascultat de ei.
10. Hoţul nu vine decât să fure, să înjunghie şi să prăpădească. Eu am venit ca oile să aibă viaţă, şi s-o aibă din belşug.
11. Eu sunt Păstorul cel bun. Păstorul cel bun Îşi dă viaţa pentru oi.
12. Dar cel plătit, care nu este păstor şi ale cărui oi nu sunt ale lui, când vede lupul venind, lasă oile şi fuge; şi lupul le răpeşte şi le împrăştie.
13. Cel plătit fuge, pentru că este plătit şi nu-i pasă de oi.
14. Eu sunt Păstorul cel bun. Eu Îmi cunosc oile Mele, şi ele Mă cunosc pe Mine,
15. aşa cum Mă cunoaşte pe Mine Tatăl şi cum cunosc Eu pe Tatăl; şi Eu Îmi dau viaţa pentru oile Mele.
16. Mai am şi alte oi, care nu sunt din staulul acesta; şi pe acelea trebuie să le aduc. Ele vor asculta de glasul Meu, şi va fi o turmă şi un Păstor.
17. Tatăl Mă iubeşte, pentru că Îmi dau viaţa, ca iarăşi s-o iau.
18. Nimeni nu Mi-o ia cu sila, ci o dau Eu de la Mine. Am putere s-o dau şi am putere s-o iau iarăşi: aceasta este porunca pe care am primit-o de la Tatăl Meu.”

Romani 6:9… întrucât ştim că Hristosul înviat din morţi nu mai moare: moartea nu mai are nicio stăpânire asupra Lui.
10. Fiindcă prin moartea de care a murit, El a murit pentru păcat, o dată pentru totdeauna; iar prin viaţa pe care o trăieşte, trăieşte pentru Dumnezeu.

Am observat un rau care se intampla intre oameni. Mancarea si apa pe care o consuma cei mai multi, le consuma ca si cum lor li se cuvin toate aceste lucruri, nu ii multumesc lui Dumnezeu si nu IL respecta pentru acestea, ba mai mult mananca si beau si tot ceea ce vor este numai ce ei pot obtine aici pe pamant, de aceea este inima omului atat de egoista si rea, pentru ca toti se uita si umbla dupa foloasele lor si nu dupa ale lui HRISTOS.  Ei umbla dupa lucrurile palbabile si nu dupa lucrurile ceresti, iar conform textului din Evrei 11:6, lui Dumnezeu nimeni nu ii este placut decat prin Credinta. Evrei 11:6 “Şi, fără credinţă, este cu neputinţă să fim plăcuţi Lui! Căci cine se apropie de Dumnezeu trebuie să creadă că El este şi că răsplăteşte pe cei ce-L caută.”

Filipeni 2:21 Ce-i drept, toţi umblă după foloasele lor, şi nu după ale lui Isus Hristos.

Am vazut ca un om care nu crede TOATA Biblia, este ca o pleava purtata incolo si incoace de orice vant. Nu are nicio speranta sau baza si in tot ceea ce isi pune nadejdea este in ceva trecator aici pe pamant. Dar am mai vazut ceva, am vazut ca un fiu de Dumnezeu are o speranta mare si priviti aceasta nadejde care nu insala: 1 Corinteni 15:12 Iar dacă se propovăduieşte că Hristos a înviat din morţi, cum zic unii dintre voi că nu este o înviere a morţilor?
13. Dacă nu este o înviere a morţilor, nici Hristos n-a înviat.
14. Şi, dacă n-a înviat Hristos, atunci propovăduirea noastră este zadarnică, şi zadarnică este şi credinţa voastră.
15. Ba încă noi suntem descoperiţi şi ca martori mincinoşi ai lui Dumnezeu; fiindcă am mărturisit despre Dumnezeu că El a înviat pe Hristos, când nu L-a înviat, dacă este adevărat că morţii nu învie.
16. Căci, dacă nu învie morţii, nici Hristos n-a înviat.
17. Şi, dacă n-a înviat Hristos, credinţa voastră este zadarnică, voi sunteţi încă în păcatele voastre,
18. şi prin urmare, şi cei ce au adormit în Hristos sunt pierduţi.
19. Dacă numai pentru viaţa aceasta ne-am pus nădejdea în Hristos, atunci suntem cei mai nenorociţi dintre toţi oamenii

Romani 5:5 Însă nădejdea aceasta nu înşală, pentru că dragostea lui Dumnezeu a fost turnată în inimile noastre prin Duhul Sfânt care ne-a fost dat.

Cel ce crede cu adevarat in invierea lui HRISTOS, acesta a primit o revelatie de la TATAL CERURILOR, pentru ca niciun om nu poate crede in HRISTOS si toate cuvintele lui Hristos daca TATAL nu intervine. Dar ma intreb, la multi dintre ei nu a intervenit ? Ba da, Tatal Ceresc la multi le-a descoperit Evanghelia, dar ei au respins-o, astfel ei au ajuns responsabili de faptele lor, prin negarea jertfei lui HRISTOS si invierea Acestuia.

Romani 10:18 Dar eu întreb: „N-au auzit ei?” Ba da; căci „glasul lor a răsunat prin tot pământul, şi cuvintele lor au ajuns până la marginile lumii.”
19. Dar întreb iarăşi: „N-a ştiut Israel lucrul acesta?” Ba da; căci Moise, cel dintâi, zice: „Vă voi întărâta la pizmă prin ceea ce nu este neam, vă voi aţâţa mânia printr-un neam fără pricepere.”

Dumnezeu la multi dintre ei le-a trimis oameni ca sa ii avertizeze si sa le adevereasca iertarea de pacate si ei nu au vrut. Si-au dorit mai mult religia lor si satisfacearea lor mentala precum sunt bine.

Ioan 1:10 El era în lume, şi lumea a fost făcută prin El, dar lumea nu L-a cunoscut.
11. A venit la ai Săi, şi ai Săi nu L-au primit.

Ma uit la vecinii mei care ei zic ca cred in HRISTOS si in invierea Lui, dar sunt morti, ei nu cred. Ma uit la parintii nostri si avem o durere mare in noi, nici ei nu cred in invierea lui HRISTOS. Ma uit la toti cei din televiziuni care si ei zic ca cred in HRISTOS si in invierea Lui, dar trairea lor, a parintilor cat si a vecinilor nostri, arata ca nu cred. Ei bine ma gandesc cum sa mai strig… Sunt intr-un pustiu, sunt inconjurat de morti, o, daca as avea capul plin de lacrimi! Ieremia 9:1 O! de mi-ar fi capul plin cu apă, de mi-ar fi ochii un izvor de lacrimi, aş plânge zi şi noapte pe morţii fiicei poporului meu!

Astfel acestia care zic ca ei cred dar traiesc cu faptele lor tagaduind pe HRISTOS DOMNUL, acestia sunt ca si fariseii care priviti ce spuneau DOMNULUI HRISTOS : Ioan 9:40 Unii din fariseii care erau lângă El, când au auzit aceste vorbe, I-au zis: „Doar n-om fi şi noi orbi!”
41. „Dacă aţi fi orbi”, le-a răspuns Isus, „n-aţi avea păcat; dar acum ziceţi: „Vedem.” Tocmai de aceea, păcatul vostru rămâne.

Prietenii mei din lume atunci cand ii intreb, ce m-a schimbat, ei raspund ca sunt nebun sau total alt raspuns decat ca HRISTOS m-a schimbat. Ei bine ma gandesc cu tristete la DOMNUL Slavei, El a fost catalogat blasfemiator atunci cand a iertat pacatele sau atunci cand S-a dat drept Dumnezeu. Un om, ori crede ca HRISTOS este ceea ce El a zis ca este impreuna cu toti apostolii, adica insusi CREATORUL DUMNEZEU, ori un om crede ca HRISTOS este un mincinos. Ori unii cred ca eu sunt nebun si m-am lasat de viata mea din motivele pe care ei le sustin, ori chiar HRISTOS Domnul m-a schimbat precum spun si sustin. Ei bine, ma intreb, ce crezi tu ? Crezi tu in INVIEREA DIN MORTI A LUI HRISTOS ? Daca da, atunci nu mai poti trai nepasator, ci conform CUVINTELOR LUI HRISTOS.

Uitati-va ce nadejde au oamenii care nu cred in HRISTOS SI IN INVIEREA Lui… Ei isi pun toata speranta aici pe pamant ca ei sa aiba si sa fie mai bine. Dar fie ca crezi in HRISTOS SAU NU, tot de El vei da, pentru ca EL va judeca viii si mortii.
Ioan 5:28 Nu vă miraţi de lucrul acesta; pentru că vine ceasul când toţi cei din morminte vor auzi glasul Lui
29. şi vor ieşi afară din ele. Cei ce au făcut binele vor învia pentru viaţă; iar cei ce au făcut răul vor învia pentru judecată.

2 Corinteni 5:10 Căci toţi trebuie să ne înfăţişăm înaintea scaunului de judecată al lui Hristos, pentru ca fiecare să-şi primească răsplata după binele sau răul pe care-l va fi făcut când trăia în trup.

Apocalipsa 20:12 Şi am văzut pe morţi, mari şi mici, stând în picioare înaintea scaunului de domnie. Nişte cărţi au fost deschise. Şi a fost deschisă o altă carte, care este Cartea Vieţii. Şi morţii au fost judecaţi după faptele lor, după cele ce erau scrise în cărţile acelea.
13. Marea a dat înapoi pe morţii care erau în ea; Moartea şi Locuinţa morţilor au dat înapoi pe morţii care erau în ele. Fiecare a fost judecat după faptele lui.
14. Şi Moartea şi Locuinţa morţilor au fost aruncate în iazul de foc. Iazul de foc este moartea a doua.
15. Oricine n-a fost găsit scris în Cartea Vieţii a fost aruncat în iazul de foc.
Deci este o inviere.

Acum ca suntem in prejma Pastelui, vad lumea malefica de demoni cum isi face aparitia in modul religios atat de tare incat omul este inselat si tinut sub lantul satisfacerii constiintei, precum el chiar crede ca este bine inaintea lui Dumnezeu, cand de fapt bine esti numai daca SANGELE LUI HRISTOS te-a curatit si te-a transformat prin DUHUL ADEVARULUI. Daca azi nu stii daca esti iertat, crede-ma ca conform Bibliei nu esti iertat, pentru ca cel iertat stie ca s-a intalnit cu HRISTOS DOMNUL. Nu va inselati!

Acum oamenii fac tot felul de pregatiri, mancaruri si bauturi, de parca Imparatia lui Dumnezeu sta in mancaruri… Romani 14:17 Căci Împărăţia lui Dumnezeu nu este mâncare şi băutură, ci neprihănire, pace şi bucurie în Duhul Sfânt.

Ba mai mult, ei fac curatenie in casele lor, isi iau haine noi, dar curatenie in inimile lor nu fac. Bine a zis DOMNUL HRISTOS in Matei 23:27-28 ca multi sunt ca mormintele varuite, pe din afara se arata frumoase, iar pe dinauntru sunt pline de viermi. Curatati partea pe dinauntru mai intai ca partea pe din afara ati tot curatat-o si de la an la an v-ati facut mai rai si mai impietriti fata de pocainta oferita de DUMNEZEU si de iertarea Lui, in HRISTOS DOMNUL.

Sunt trist atunci cand imi vad vecinii, familia sau oamenii de rand, cand isi pun in fata mancarea si fara sa ezite, nu se apleaca inaintea CREATORULUI DUMNEZEU sa ii multumeasca si ca HRISTOS sa sfinteasca mancarea inainte ca s-o manance. Ei mananca pur si simplu ca si cum li se cuvine mancarea, ca si cum ei au facut ceva ca sa aiba acea mancare. Mai trist este pentru unii care se numesc pocaiti si care fac la fel.
Coloseni 3:15 Pacea lui Hristos, la care aţi fost chemaţi, ca să alcătuiţi un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, şi fiţi RECUNOSCATORI.

Cu privire la PASTE, pentru majoritatea dintre ei inseamna imbuibari sau petreceri, nu au nicio treaba cu HRISTOS DOMNUL, ei zic ca El a inviat, dar curvia, minciuna si inselarea zace in ei. Ce folos ? Au avut o viata si timp sa tot creada in HRISTOS SI IN INVIEREA LUI, dar mandria i-a facut sa se increada in ei si si-au calauzit singuri viata dupa cum au vrut si nu L-au lasat pe Dumnezeu sa domneasca peste ei. Vestea proasta pentru ei este ca HRISTOS oricum este DOMN si orice genunchi se va pleca inaintea Lui, unii se vor apleca in adorare, unii de groaza. Romani 14:11 Fiindcă este scris: „Pe viaţa Mea Mă jur, zice Domnul, că orice genunchi se va pleca înaintea Mea şi orice limbă va da slavă lui Dumnezeu.”
12. Aşa că fiecare din noi are să dea socoteală despre sine însuşi lui Dumnezeu.

Acum multi se vor duce sa ia lumina, ca si cum lumina aia din lumanare semnifica ceva. Este o mare minciuna. Dar ei fac asta, din nou si din nou, pentru ca ei sa stie ca au facut ceva, nu sunt sanatosi daca nu incearca ei sa faca ceva si la anul, din nou repeta aceeasi minciuna si greseala. Popa le zice, veniti sa luati lumina, dar ce lumina e aceea care te tine ascuns in pacat si in nebunia inimii tale ? Degeaba iau ei o lumanare care aceasta lumina a ei, nu poate patrunde in intunericul din oameni. Priviti cine este adevarata Lumina:
Ioan 8:12 Isus le-a vorbit din nou şi a zis: „Eu sunt Lumina lumii; cine Mă urmează pe Mine nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieţii.”
Ioan 9:5 Cât sunt în lume, sunt Lumina lumii.”
Ioan 12:35 Isus le-a zis: „Lumina mai este puţină vreme în mijlocul vostru. Umblaţi ca unii care aveţi lumina, ca să nu vă cuprindă întunericul; cine umblă în întuneric nu ştie unde merge.
36. Câtă vreme aveţi Lumina printre voi, credeţi în Lumină, ca să fiţi fii ai luminii.” Isus le-a spus aceste lucruri, apoi a plecat şi S-a ascuns de ei.
In loc ca oamenii sa primeasca adevarata Lumina si ei sa nu mai traiasca in intunericul pacatului, ei continua de la an la an sa ia o lumina aprinsa de la un chibrit si sa se chinuie sa ajunga acasa cu ea, crezand ca daca ajunge acasa cu ea au noroc sau o viata mai buna. Ce inselare, ce orbire, ce ridicol! Priviti:
Ioan 3:19 Şi judecata aceasta stă în faptul că, odată venită Lumina în lume, oamenii au iubit mai mult întunericul decât lumina, pentru că faptele lor erau rele.
20. Căci oricine face răul urăşte lumina şi nu vine la lumină, ca să nu i se vădească faptele.
21. Dar cine lucrează după adevăr vine la lumină, pentru ca să i se arate faptele, fiindcă sunt făcute în Dumnezeu.”
Cine are adevarata Lumina, adica pe HRISTOS nu mai traieste in pacate ca stil de viata. Nu va inselati crezand ca multi dintre voi il aveti pe HRISTOS cand inca gasiti placere in pacate. Priviti:
1 Ioan 1:5 Vestea, pe care am auzit-o de la El şi pe care v-o propovăduim, este că Dumnezeu e lumină, şi în El nu este întuneric.
6. Dacă zicem că avem părtăşie cu El, şi umblăm în întuneric, minţim şi nu trăim adevărul.
7. Dar dacă umblăm în lumină, după cum El însuşi este în lumină, avem părtăşie unii cu alţii; şi sângele lui Isus Hristos, Fiul Lui, ne curăţă de orice păcat.

1 Ioan 2:4 Cine zice: „Îl cunosc”, şi nu păzeşte poruncile Lui, este un mincinos, şi adevărul nu este în el.

Adevarata lumina este sa ai partasie si relatie cu TATAL si cu HRISTOS si aceasta relatie este cum cere TATAL. Ioan 8:37 Ştiu că sunteţi sămânţa lui Avraam; dar căutaţi să Mă omorâţi, pentru că nu pătrunde în voi Cuvântul Meu.
Ma intreb, dupa ce multi veti citi si veti auzi Cuvantul lui HRISTOS, veti continua sa-L ignorati si sa faceti aceleasi obiceiuri ridicole de la an la an, sau va veti pocai si astfel veti crede in HRISTOS spre iertarea pacatelor voastre ?

Va dati seama, ce planset si chin va fi atunci la judecata, cand cei mai multi vor auzi cuvintele din Matei 7:23 si Matei 25:41, plecati de la mine blestematilor caci nu va cunosc, cu voi niciodata nu am avut partasie si voi nu ati vrut niciodata adevarata Lumina CARE TE SCOATE DIN INTUNERIC.

A mai trecut un an, a mai trecut un Paste si MAJORITATEA tot nu sunt mantuiti.
Ei zic, luand un ou rosu in mana si ciocnindu-l de alt ou, HRISTOS A INVIAT, dar ei zic asta doar asa ca si cum zici…o reteta inainte de a sparge un ou, ei nu cred si astfel au ajuns tari de urechi se se impotrivesc adevarului. Fapte 7:51…Oameni tari la cerbice, netăiaţi împrejur cu inima şi cu urechile! Voi totdeauna vă împotriviţi Duhului Sfânt. Cum au făcut părinţii voştri, aşa faceţi şi voi.

2 Timotei 2:19 Totuşi temelia tare a lui Dumnezeu stă nezguduită, având pecetea aceasta: „Domnul cunoaşte pe cei ce sunt ai Lui”; şi: „Oricine rosteşte Numele Domnului să se depărteze de fărădelege!”

Deci, daca rostesti Numele lui HRISTOS, Biblia spune sa te indepartezi de pacat. Ma intreb, ce fac toti oamenii care de Paste rostesc Numele lui HRISTOS atunci cand sparg oua ? Se indeparteaza ei de pacat sau vor ei asta ? Va dati seama, pentru acesti oameni Numele lui Hristos este folosit sa sparga oua, nu sa sparga si sa sfarame inimile lor de piatra care ii tin departe de a face voia lui Dumnezeu si tocmai prin acest HRISTOS pe care ei il rostesc… Ce ironie, ce nebunie!

Din nou ritualuri, spovedanii si lumanari, oua rosii si posturi nebiblice ale multora. Zic nebiblice pentru ca adevaratul post nu este cu dulce sau nedulce, ci este dupa nasterea din nou, dupa pocainta da pacate, dupa ce tu ti-ai lepadat viata veche, dupa ce HRISTOS te-a schimbat. E ca si cum eu ca sa il numesc pe tata, tată, eu trebuia sa ma nasc in familia tatălui meu, tot asa si cu postul, si toate celelalte. Dumnezeu nu primeste rugaciunile si postul, decat in duh si adevar, prin DUHUL SFANT si conform Invataturii Sanatoase din BIBLIE reflectand o viata curatita prin SANGELE LUI HRISTOS.

Eram in timpul toamnei sau iernii cred, si umbland pe strada, am zis unei femei, HRISTOS A INVIAT, si ea de acolo imi zice, ca nu a inviat inca, ca mai este pana la Paste. Era sa innebunesc acolo. Va dati seama in ce intuneric malefic traiesc marea majoritate de oameni, ca daca noi nu mergem sa le propovaduim adevarata Lumina care este HRISTOS, ei cu niciun chip nu vor fi mantuti? Unii chiar cred ca de Paste Hristos invie, cand de fapt El DOMNUL domnilor a inviat acum 2000 de ani. Dar dupa cum am zis, ei nu cred. Stiti cum e, imaginati-va ca vine cineva la voi si va bate in geam si va zice ca acoperisul vostru este in flacari. Il crezi sau nu ? Pai ce te costa sa te duci si sa te uiti ? Nimic. Ci pur si simplu iesi afara si te uiti, pentru ca iti pasa si nu vrei sa ramai pe strazi fara casa, ei bine, vreau sa te intreb, ce te costa sa ma crezi pe mine sau sa crezi BIBLIA ca HRISTOS a inviat? Te va costa ceva, stii ce ? Durerea ca iti vei parasi starea ta de pacat si ticalosenia din inima care nu te lasa sa te pocaiesti. Parca ii aud pe multi, “eu am religia mea, eu ortodox m-am nascut si ortodox mor”, de parca scrie asa ceva in SCRIPTURA. Vedeti dragii mei, noi cei vii, si nu ma refer la vii ca traim si ne miscam, ma refer la noi ce vii in HRISTOS care suntem schimbati de EL, noi trebuie sa le zicem adevarul clar ca DUHUL SFANT sa sufle peste oameni, sa-i invie si sa ii faca sa vada. Aceasta este cea mai mare dragoste. Sa ii avertizam pe toti. Nu gandi ca daca te duci la vecinul si ii zici ca acoperisul este in foc, vecinul o sa aiba inima trista, ci du-te si spune-i, pentru că acest adevăr il scoate din necaz, tot asa este si cu voi toti crestinii adevarati, cei care chiar aveti o inima curata,predicati-L pe HRISTOS DOMNUL chiar daca adevarul doare, faceti asta si intoarceti oamenii din drumul spre iadul vesnic.

CINE CREDE in invierea lui HRISTOS, crede toate cuvintele rostite de HRISTOS DOMNUL si acestea sunt: Pocaiti-va de pacate si credeti in EL.
Priviti ce Credea Apostolul Pavel:
Fapte 23:6 Pavel, ca unul care ştia că o parte din adunare erau saduchei, iar alta farisei, a strigat în plin sobor: „Fraţilor, eu sunt fariseu, fiu de fariseu; din pricina nădejdii în învierea morţilor sunt dat în judecată.”

Priviti ce Cred acum majoritatea oamenilor. Ei sunt exact ca saducheii care nu cred in inviere.
Matei 22:23 “În aceeaşi zi, au venit la Isus saducheii, care zic că nu este înviere.”
Acum poate ziceti ca nu, ca voi credeti in Invierea lui HRISTOS. Dar va intreb, daca credeti, de ce nu va si pocaiti, de ce nu traiti dupa Biblie, de ce nu ascultati de voia TATALUI ca sa aveti partasie si o relatie cu Dumnezeu, de ce, de ce , de ce???
Matei 15:8 „Norodul acesta se apropie de Mine cu gura şi Mă cinsteşte cu buzele, dar inima lui este departe de Mine.
9. Degeaba Mă cinstesc ei, învăţând ca învăţături nişte porunci omeneşti.”

Invierea lui HRISTOS ne arata ca TATAL i-a primit jertfa de ispasire, jertfa prin care noi sa fim iertati. Este ca si in Vechiul Testament, cand marele preot aducea jertfa si intra din locul sfant, in Sfinta Sfintelor, acest preot prin faptul ca iesea afara viu din prezenta lui Dumnezeu arăta ca Dumnezeu i-a primit jertfa pentru popor.
Romani 4:24 …ci este scris şi pentru noi, cărora, de asemenea, ne va fi socotită, nouă CELOR CE CREDEM în Cel ce a înviat din morţi pe Isus Hristos, Domnul nostru,
25. care a fost dat din pricina fărădelegilor noastre, şi a înviat din pricină că am fost socotiţi neprihăniţi.

Tot ceea ce fac unii prin oua rosii, denii, iepurasul cu cadouri, spovedanii, ritualuri si alte obiceiuri care prin realizarea lor desfiinteaza porunca lui Dumnezeu, este doar un balsam pentru consiinta lor. Marcu 7:9 El le-a mai zis: „Aţi desfiinţat frumos porunca lui Dumnezeu, ca să ţineţi datina voastră.
Cei mai multi in perioada aceasta de Paste fac lucrurile din nestiinta si asa precum Pavel inainte ca sa devina Apostol, el traia si chiar credea ca ceea ce face este bine, dar desi avea o ravna fara pricepere, el a recunoscut dupa ce s-a intalnit cu HRISTOS CEL INVIAT, ca a fost un prigonitor si un eretic. Priviti:
Galateni 1:13 Aţi auzit, în adevăr, care era purtarea mea de altădată, în religia iudeilor. Cum, adică, prigoneam peste măsură de mult Biserica lui Dumnezeu şi făceam prăpăd în ea;
14. şi cum eram mai înaintat în religia iudeilor decât mulţi din neamul meu, de o vârstă cu mine. Eram însufleţit de o râvnă nespus de mare pentru datinile strămoşeşti.

Ma intreb, de ce acesti oameni in curand cu lumanari in mana si cu oua rosii, de ce continua sa aiba o ravna fara pricepere pentru datinile stramosesti si nu iau Biblia, Cuvantul direct al lui Dumnezeu sa vada adevarul? Ce trist sa fi avut sansa de atatea ori sa te pocaiesti de toate obiceiurile si ritualurile si sa nu fii iertat. Ce trist este sa-L tot pomenesti pe HRISTOS Domnul cel inviat si totusi sa nu-L cunosti.

Faptul ca isi urmeaza instinctul depravat al inimii lor sau ca se tin de religia lor, ei au impresia ca isi sterg pacatele, dar nu vad ca adevarata stergere de pacate si de contul lor inaintea Dumnezeului Drept si Sfant, se face numai prin SANGELE LUI HRISTOS si punct.
Proverbe 30:20 Tot aşa este şi calea femeii preacurve: ea mănâncă şi se şterge la gură, şi apoi zice: „N-am făcut nimic rău.”

Coloseni 2:14 A şters zapisul cu poruncile lui, care stătea împotriva noastră şi ne era potrivnic, şi l-a nimicit, pironindu-l pe cruce.

In aceasta perioada, fecioara Maria este din noi ridicata in slavi si i se aduc rugaciunile oamenilor nestiutori. O catalogheaza pe Maria ca si cum ar fi Dumnezeu, iar acest lucru este blasfemie la adresa Bibliei si la adresa LUI DUMNEZEU. Va rog aratati-mi in Biblie unde gasiti asa ceva, aratati-mi unde gasiti ca trebuie sa ne inchinam in fata unui om… Vai de toti care nu pazesc CUVANTUL lui Dumnezeu si scot ce vor din EL. In plus fecioara Maria este moarta si desi ea ca suflet este in rai, are oasele in mormant, nu a inviat si nu este decat un om. Priviti cine a inviat de fapt si pe cine trebuie sa-L urmam:
1Corinteni 15:20 Dar acum, Hristos a înviat din morţi, pârga celor adormiţi.
21. Căci dacă moartea a venit prin om, tot prin om a venit şi învierea morţilor.
22. Şi, după cum toţi mor în Adam, tot aşa, toţi vor învia în Hristos;
23. dar fiecare la rândul cetei lui. Hristos este cel dintâi rod; apoi, la venirea Lui, cei ce sunt ai lui Hristos.

Proverbe 30:5 Orice cuvânt al lui Dumnezeu este încercat. El este un scut pentru cei ce se încred în El.
6. N-adăuga nimic la cuvintele Lui, ca să nu te pedepsească şi să fii găsit mincinos.

Deci, ceea ce satana ii minte pe oameni este ca de Craciun se face bradul si ca exista Mos Craciun, iar acum de Paste ii minte pe oameni ca sa faca oua rosii si ca iepurasul de Paste exista, ceea ce nicaieri nu gasim asa ceva in Biblie si este o mare inselare si minciuna.
Ioan 8:44 Voi aveţi de tată pe diavolul; şi vreţi să împliniţi poftele tatălui vostru. El de la început a fost ucigaş; şi nu stă în adevăr, pentru că în el nu este adevăr. Ori de câte ori spune o minciună, vorbeşte din ale lui, căci este mincinos şi tatăl minciunii.
45. Iar pe Mine, pentru că spun adevărul, nu Mă credeţi.
46. Cine din voi Mă poate dovedi că am păcat? Dacă spun adevărul, pentru ce nu Mă credeţi?
47. Cine este din Dumnezeu ascultă cuvintele lui Dumnezeu; voi de aceea n-ascultaţi, pentru că nu sunteţi din Dumnezeu.”

Daca tu care zici ca, crezi in Invierea lui Hristos si nu porti in tine moartea lui HRISTOS precum sa fii mort fata de pacate, nu esti al lui HRISTOS. Pentru ca nu poti zice ca esti crestin si sa nu fii mort fata de ceea ce HRISTOS zice sa fii mort. In plus Hristos cand a murit a avut martori, tot asa si tu trebuie sa ai martori precum ai murit si te-ai lepadat de aceasta lume cu pacatele ei. Si totodata cand HRISTOS a inviat a avut martori, precum si tu trebuie sa ai martori ca ai inviat la o noua viata, schimbata total si radical de cea veche. Romani 6:4 Noi deci, prin botezul în moartea Lui, am fost îngropaţi împreună cu El, pentru ca, după cum Hristos a înviat din morţi, prin slava Tatălui, tot aşa şi noi să trăim o viaţă nouă.
2 Corinteni 4:10 Purtăm întotdeauna cu noi, în trupul nostru, omorârea Domnului Isus, pentru ca şi viaţa lui Isus să se arate în trupul nostru.
11. Căci noi, cei vii, totdeauna suntem daţi la moarte din pricina lui Isus, pentru ca şi viaţa lui Isus să se arate în trupul nostru muritor.
Romani 6:8 Acum, dacă am murit împreună cu Hristos, credem că vom şi trăi împreună cu El,
11. Tot aşa şi voi înşivă, socotiţi-vă morţi faţă de păcat, şi vii pentru Dumnezeu, în Isus Hristos, Domnul nostru.

Majoritatea cu care ma intalnesc traiesc sub aceste versete pe care Pavel le-a scris, referindu-se la toti care nu il vor pe Hristos, ci isi petrec viata doar pentru pantecele lor:
Filipeni 3:18 Căci v-am spus de multe ori, şi vă mai spun şi acum, plângând: sunt mulţi care se poartă ca vrăjmaşi ai crucii lui Hristos.
19. Sfârşitul lor va fi pierzarea. Dumnezeul lor este pântecele, şi slava lor este în ruşinea lor, şi se gândesc la lucrurile de pe pământ.
1Corinteni 15:32 … Dacă nu învie morţii, atunci „să mâncăm şi să bem, căci mâine vom muri”.

Daca le zic oamenilor ca trebuie sa se lase de religia lor, de pacatele lor si sa se increada in HRISTOS, deoarece numai EL poate scoate oamenii din depravarea pacatului, ei imi raspund ca au religia lor, ca nu isi schimba religia. Si uite asa cu toata religia lor, nu se vor putea justifica inaintea TATALUI cel Drept si Sfant.

Faptul ca cei mai multi de Paste mananca miei si fac drob, pentru ei nu este decat o moda si o fiță, ceva ce trebuie sa se intample sigur, dar nu vad semnificatia acestui miel care este o imagine a adevaratului Miel Divin, Isus Hristos Domnul Mesia, prin care avem iertarea pacatelor.

Unul dintre motivele pentru care cei din lume cat si cei pocaiti nu multumesc DOMNULUI pentru mancare si iau lucrurile atat de usor este ca multi au belsug de mancare si nu mai umbla prin credinta ci prin vedere. Pana si in rugaciunea TATAL NOSTRU, Hristos Domnul ne invata ca sa ne rugam pentru mancare, dar priviti ce fac cei mai multi mai ales si acum de PASTE:
Pastele si Adevarata Credinta in HRISTOS DOMNUL
https://www.faracompromis.ro/pastele-si-adevarata-credinta-in-hristos-domnul/

Proverbe 30:7 Două lucruri Îţi cer; nu mi le opri înainte de moarte!

8. Depărtează de la mine neadevărul şi cuvântul mincinos; nu-mi da nici sărăcie, nici bogăţie, dă-mi pâinea care-mi trebuie.
9. Ca nu cumva, în belşug, să mă lepăd de Tine şi să zic: „Cine este Domnul?” Sau ca nu cumva, în sărăcie, să fur şi să iau în deşert Numele Dumnezeului meu.

Inchei, dar nu va spun Paste fericit, ci celor care nu vreti sa va pocaiti va spun POCAITI-VA, iar celor pocaiti le zic, duceti-va si predicati adevarata Lumina care ii va trezi pe cei morti si adormiti in pacatele lor.
Efeseni 5:14 De aceea zice: „Deşteaptă-te tu care dormi, scoală-te din morţi, şi Hristos te va lumina.”

Ma rog si vreau ca toti care citesc aceste articole si nu numai ei, sa ajungem sa spunem ceea ce Apostolul Pavel a spun:
Filipeni 3:10 Şi să-L cunosc pe El şi puterea învierii Lui, şi părtăşia suferinţelor Lui, şi să mă fac asemenea cu moartea Lui;
11. ca să ajung cu orice chip, dacă voi putea, la învierea din morţi.

Alin Lolos