Maria a mai avut copii dupa nasterea Domnului Hristos si inchinarea la ea este idolatrie

 

Nu-ti impietri inima, ci vezi daca ceea ce am spus este din Biblie. Cerceteaza Scriptura !
Pentru ca sunt felurite pareri ale oamenilor, vreau ca sa lasam Scriptura sa zica daca fecioara Maria a mai avut copii dupa ce L-a nascut pe DOMNUL ISUS HRISTOS, nu dupa cum spun unele religii ca ea nu a mai avut copii cu Iosif, si totodata sa vedem ca inchinarea la ea este idolatrie si DUMNEZEU nu permite asa ceva.

Daca acest adevar pe care Biblia il spune clar, oamenii nu-l cred, atunci ei nu pot sa ajunga niciodata la cunostinta adevarului, pentru ca ei nu cred Cuvintele spuse direct de Dumnezeu, prin Duhul Sfant in Numele Domnului Isus Hristos.

Daca aveti o masina marca DACIA si voi va luati dupa parerile oamenilor precum ca aceasta masina ar fi Mercedes, dati-mi voie sa va zic ca adevarul este doar unul singur si anume, acest adevar “este scris” si se afla in talonul sau cartea masinii respective. Astfel puneti punct parerilor si contrazicerilor la nesfarsit. Tot asa este si cu Invatatura Domnului Isus Hristos, este o singura Invatatura, ESTE SCRISA in Scriptura si nu in alta parte, este clara si trebuie pazita asa cum este, fara parerile oamenilor sau ale religiilor nebiblice.

Pentru inceput vreau ca sa mentionez faptul ca Hristos Isus Domnul a creat-o pe fecioara Maria si tot EL a ales-o, ca prin ea, EL sa Se nasca ca om.
Ioan 1:3 Toate lucrurile au fost făcute prin El; şi nimic din ce a fost făcut, n-a fost făcut fără El.

Romani 11:36 Din El, prin El şi pentru El sunt toate lucrurile. A Lui să fie slava în veci! Amin.

Coloseni 1:16 Pentru că prin El au fost făcute toate lucrurile care sunt în ceruri şi pe pământ, cele văzute şi cele nevăzute: fie scaune de domnii, fie dregătorii, fie domnii, fie stăpâniri. Toate au fost făcute prin El şi pentru El.
17. El este mai înainte de toate lucrurile, şi toate se ţin prin El.
18. El este Capul trupului, al Bisericii. El este Începutul, Cel întâi născut dintre cei morţi, pentru ca în toate lucrurile să aibă întâietatea.
19. Căci Dumnezeu a vrut ca toată plinătatea să locuiască în EL
20. şi să împace totul cu Sine prin El, atât ce este pe pământ, cât şi ce este în ceruri, făcând pace prin sângele crucii Lui.

Deci vedem clar in versetele acestea si in multe altele, ca despre HRISTOS DOMNUL este vorba, cum prin EL sunt facute toate lucrurile, inclusiv fecioara Maria. Repet, Creatorul Hristos a creat-o pe Maria ca prin ea, EL sa Se nasca ca om.
Acum vreau sa explic motivul pentru care Dumnezeu insusi a trebuit sa vina sa Se nasca din femeie. Pe langa faptul ca Dumnezeu insusi L-a profetit pe HRISTOS inca din gradina Eden, in Genesa 3:15, vreau sa mentionez clar ca Dumnezeu a cerut si cere plata pentru pacatele noastre. EL nu poate sa ia pacatele omului si sa le ascunda sub pres ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, nu poate asta pentru ca EL este Drept si judeca Drept, altfel EL nu ar mai fi Drept, dar tocmai pentru ca EL insusi este Drept, nu are in vedere fata omului si omul trebuie pedepsit pentru pacatele lui. Astfel omul nu poate plati plata pacatelor lui pentru ca orice om venit in lume, se naste din femeie si barbat, astfel mostenind pacatul de la Adam. Deci tot ce se naste din femeie si barbat automat are firea pamanteasca de la Adam, se naste pacatos, se naste in pacat, depravat si mort in pacatele lui, cu instinctul si cu natura de a practica pacat, departe de voia lui Dumnezeu.
De aceea Hristos Se naste din femeie dar prin Duhul Sfant si nu dintr-un barbat, ceea ce ne arata clar ca natura lui HRISTOS este diferita de a noastra, este Sfanta, Dumnezeiasca si neintinata de pacat, perfecta si pura inaintea lui Dumnezeu. Odata mentionand asta, spre dezamagirea ortodocsilor sau catolicilor, fecioara Maria s-a nascut in pacat, parintii ei fiind Ioachim si Ana, astfel si ea a mostenit pacatul stramosesc de la Adam. Faptul ca a fost aleasa de Dumnezeu pentru nasterea lui Mesia, a fost pentru ca Dumnezeu a vrut, ea fiind o femeie neprihanita, dar nicaieri nu se mentioneaza in Biblie ca trebuie se ne inchinam ei sau apostolilor, ba dimpotriva, vedeti explicatia in video-ul “De ce invatatura ortodoxa este falsa si nebiblica ?
Dumnezeu in mila si in bunatatea Lui, a trimis in lume pe singurul SAU FIU, nascut din femeie, 100% om si nascut din Duhul Sfant 100% Dumnezeu, a trait fara pacat, S-a urcat pe o cruce unde TATAL CERESC L-a adus jertfa de ispasire. Dreptatea lui Dumnezeu L-a zdrobit pe HRISTOS la cruce (Isaia 53:10), iar apoi a inviat sa putem sa fim iertati prin HRISTOS de dreptatea lui Dumnezeu, daca si numai daca CREDEM IN HRISTOS CA DOMN SI MANTUITOR, pocaindu-ne de pacate.
Deci ceea ce s-a zamislit in ea, a fost din Dumnezeu nu de la un barbat. Trebuia sa fie insusi Dumnezeu din mai multe motive. Aceste motive precum ISUS HRISTOS este insusi Dumnezeu, le gasiti in site, clic aici:
Cine este ISUS HRISTOS conform Scripturilor ?“.

Sa ne uitam clar in Biblie unde scrie ca Maria dupa nasterea Domnului Isus Hristos, a mai avut si alti copii cu Iosif.
1- Marcu 6:3 “Nu este Acesta tâmplarul, feciorul Mariei, fratele lui Iacov, al lui Iose, al lui Iuda şi al lui Simon? Şi nu sunt surorile Lui aici între noi?” Şi găseau o pricină de poticnire în El.
Vedem clar ca zice “ fratele lui Iacov, al lui Iose, al lui Iuda şi al lui Simon? Şi nu sunt surorile Lui aici între noi?” Este scris foarte clar. Deci ortodocsii si alte religii, sustin ca acestia din Marcu 6:3 sunt verisori sau rude ale Domnului Isus Hristos, ceea ce este fals, ci sunt frati din Maria, pentru ca in Galateni 1:19 sustine acelasi lucru “ 19. Dar n-am văzut pe niciun altul dintre apostoli decât pe Iacov, fratele Domnului”.
Aici Apostolul Pavel zice clar ca Iacov era fratele Domnului, iar in Epistola lui Iuda 1:1 spune “ Iuda, rob al lui Isus Hristos şi fratele lui Iacov, către cei chemaţi, care sunt iubiţi în Dumnezeu Tatăl şi păstraţi pentru Isus Hristos”.
Vedem clar ca ceea ce sustine aici Biblia sub inspiratia Duhului Sfant, spune ca acestia nu erau verisori sau rude, ci erau chiar fratii si surorile Domnului Isus Hristos dupa Maria.
Inca un argument solid pe care Biblia il sustine impotriva invataturii ortodoxe este in Fapte 1:13 Când au ajuns acasă, s-au suit în odaia de sus, unde stăteau de obicei. Erau: Petru, Iacov, Ioan, Andrei, Filip, Toma, Bartolomeu, Matei, Iacov, fiul lui Alfeu, Simon Zelotul şi Iuda, fiul lui Iacov. 14 Toţi aceştia stăruiau cu un cuget în rugăciune şi în cereri, împreună cu femeile şi cu Maria, mama lui Isus, şi cu fraţii Lui.
Aici vedem ca in versetul 13 sunt mentionati Apostolii, iar in versetul 14 sunt mentionati “mama lui Isus, şi cu fraţii Lui”. Vedem ca acesti frati nu sunt frati de credinta, ci erau frati din Maria. Ce rost ar fi avut ca sa mentioneze in versetul 13 fratii de credinta, iar din nou in versetul 14 tot fratii de credinta ? Nu are sens, ci acestia din versetul 14, sunt fratii lui Isus din Maria si Iosif.
2- In Matei 12:46-50, textul face si mai clar ca Domnul Isus Hristos a avut frati din Maria, priviti :
46. Pe când vorbea încă Isus noroadelor, iată că mama şi fraţii Lui stăteau afară şi căutau să vorbească cu El.
47. Atunci cineva I-a zis: „Iată, mama Ta şi fraţii Tăi stau afară şi caută să vorbească cu Tine.”
48. Dar Isus a răspuns celui ce-I adusese ştirea aceasta:„Cine este mama Mea şi care sunt fraţii Mei?”
49. Apoi Şi-a întins mâna spre ucenicii Săi şi a zis:„Iată mama Mea şi fraţii Mei!
50. Căci oricine face voia Tatălui Meu care este în ceruri, acela Îmi este frate, soră şi mamă.”
Tot in Matei 13:55 spune “ Oare nu este El fiul tâmplarului? Nu este Maria mama Lui? Şi Iacov, Iosif, Simon şi Iuda, nu sunt ei fraţii Lui?”

3- Priviti si in Ioan 7:3 Fraţii Lui I-au zis: „Pleacă de aici şi du-Te în Iudeea, ca să vadă şi ucenicii Tăi lucrările pe care le faci.
5. Căci nici fraţii Lui nu credeau în El.
Din nou din Evanghelia dupa Ioan reiese ca HRISTOS a mai avut frati din Maria.

4- Lucrurile sunt foarte bine relatate, Maria dupa nasterea Domnului Isus, a mai avut fii si fiice, ceea ce Biblia se dovedeste ca este din nou Adevarata, iar invatatura ortodoxa este falsa.
In Luca 2:7 spune urmatorul lucru: “ Şi a născut pe Fiul ei cel întâi născut, L-a înfăşat în scutece şi L-a culcat într-o iesle, pentru că în casa de poposire nu era loc pentru ei.”
Vreau sa va intreb, ce inseamna cuvintele: “ Şi a născut pe Fiul ei cel întâi născut ” ? Explicatia venita din aceasta propozitie relatata de Luca care a facut cercetari cu de-amanuntul la tot ceea ce a scris, reiese ca dupa “ cel întâi născut” a mai urmat al doilea, al treilea si tot asa, deci au mai urmat copii ai Mariei. Va rog sa vedeti ce spune textul.
Acelasi lucru il sustine si Matei 1:25 “Dar n-a cunoscut-o, până ce ea a născut un Fiu. Şi el I-a pus numele Isus.”
Reiese ca Iosif nu a atins-o pe Maria pana ce ea L-a nascut pe Domnul Isus, iar dupa s-au impreunat rezultand fii si fiice.

Am cautat sa redau unele pasaje, care cuprind nu doar o Evanghelie sau o singura scriere din Biblie, ci mult mai multe, ceea ce ne dovedeste clar ca fecioara Maria, a mai avut copii dupa nasterea Domnului Isus Hristos. Intrebarea este daca tu care citesti crezi acest lucru, pentru ca dupa cum am zis, cine nu crede Biblia, nu este crestin si nu poate sa ajunga la iertarea pacatelor, pentru ca nu a crezut Cuvintele directe de la Dumnezeu.
Am dovedit acest adevar, ca sa arat prietenilor, vecinilor cat si tuturor oamenilor ca religia ortodoxa nu se bazeaza pe Scriptura, ci total pe alte pareri si scrieri, aceasta rezultand ca sunt nebiblici si necunoscatori de Biblie, asa cum multi eram odata.

Totodata nicaieri nu gasim in Biblie ca trebuie sa ne inchinam sau sa ne rugam la Maria, la Apostoli sau la ingeri. Dimpotriva, Biblia sustine in multe locuri ca inchinarea este numai lui Dumnezeu, cum cere Dumnezeu, altfel este idolatrie. Multi oameni se inchina Mariei, Apostolilor sau ingerilor, aceasta rezultand nimic altceva decat gelozia lui Dumnezeu si mania lui Dumnezeu, pentru faptul ca ei pun pe acelasi grad pe Creatorul tuturor lucrurilor, cu aceste fiinte create si limitate. Atunci cand pui la egalitate sau la acelasi statut pe Dumnezeu cu creaturile Lui, este idolatrie si idolatria se pedepseste cu iadul vesnic, daca nu exista pocainta si intoarcere la Dumnezeu. Priviti texte unde ne arata ca inchinarea la oameni, la apostoli la ingeri si la Maria este idolatrie si este nebiblica. In Fapte 10:25 “Cand era sa intre Petru, Corneliu, care-i iesise inainte, s-a aruncat la picioarele lui si i s-a inchinat.
26. Dar Petru l-a ridicat si a zis: “Scoala-te, si eu sunt om!”
Daca Petru apostolul lui Hristos prin care s-au facut multe minuni a refuzat ca oamenii sa i se inchine spunand si sustinand ca si el este om, atunci este nebiblic si este idolatrie ca sa ne inchinam Mariei si la apostolii care au murit.
In Fapte 14:11 “La vederea celor facute de Pavel, noroadele si-au ridicat glasul si au zis in limba licaoneana: “Zeii s-au coborat la noi in chip omenesc.”
12. Pe Barnaba il numeau Jupiter, iar pe Pavel, Mercur, pentru ca manuia Cuvantul.
13. Preotul lui Jupiter, al carui templu era la intrarea cetatii, a adus tauri si cununi inaintea portilor si voia sa le aduca jertfa, impreuna cu noroadele.
14. Apostolii Barnaba si Pavel, cand au auzit lucrul acesta, si-au rupt hainele, au sarit in mijlocul norodului si au strigat:
15. “Oamenilor, de ce faceti lucrul acesta? Si noi suntem oameni de aceeasi fire cu voi; noi va aducem o veste buna, ca sa va intoarceti de la aceste lucruri desarte la Dumnezeul cel Viu, care a facut cerul, pamantul si marea si tot ce este in ele.
Daca Pavel si Barnaba apostolii Domnului Hristos au refuzat sa li se aduca inchinare, au refuzat ca oamenii sa li se inchine, chiar rupandu-si hainele de pe ai cand au auzit asemenea afirmatie, atunci este idolatrie ca sa ne inchinam lor.

In Apocalipsa cand Ioan a fost rapit in Rai si cand Ioan a vrut sa se inchine unui inger care i-a aratat lucrurile viitoare, ingerul a sustinut clar ca nu cumva sa faca una ca aceasta ca si el impreuna cu Ioan si ceilalti sunt slulitori lui Dumnezeu si sa se inchine numai lui Dumnezeu. Priviti textele: Apocalipsa 19:10 “Si m-am aruncat la picioarele lui ca sa ma inchin lui. Dar el mi-a zis: “Fereste-te sa faci una ca aceasta! Eu sunt un impreuna-slujitor cu tine si cu fratii tai care pastreaza marturia lui Isus. Lui Dumnezeu inchina-te! (Caci marturia lui Isus este duhul prorociei.)”
Apocalipsa 22:8 “Eu, Ioan, am auzit si am vazut lucrurile acestea. Si, dupa ce le-am auzit si le-am vazut, m-am aruncat la picioarele ingerului care mi le arata, ca sa ma inchin lui.
9. Dar el mi-a zis: “Fereste-te sa faci una ca aceasta! Eu sunt un impreuna-slujitor cu tine si cu fratii tai, prorocii, si cu cei ce pazesc cuvintele din cartea aceasta. Inchina-te lui Dumnezeu.”
Deci ingerul ia spus lui Ioan apostolul ca sa se inchine numai lui Dumnezeu nu lui. Astfel prin aceste versete vedem clar ca inchinarea la ingeri este idolatrie pentru ca si ingeri sunt creati si noua ne este interzis de Dumnezeu ca sa ne inchinam la ceva creat. In Coloseni 2:18 spune asa “Nimeni sa nu va rapeasca premiul alergarii, facandu-si voia lui insusi, printr-o smerenie si inchinare la ingeri, amestecandu-se in lucruri pe care nu le-a vazut, umflat de o mandrie desarta, prin gandurile firii lui pamantesti”.
Zica ca nimeni “sa nu urmeze voia lui insusi printr-o inchinare la ingeri”, deci nimeni sa nu se inchine la ingeri. Ce poate fi mai clar?
Am vazut clar ca inchiarea la Apostoli, la ingeri este clar idolatrie si ca acestia au refuzat inchinarea. Daca era bine ca sa ne inchinam lor cu siguranta atunci cand Apostoli erau in viata acceptau inchinarea, dar spre surprinderea adunarilor sau cultelor care accepta si practica inchinarea la Apostoli sau la ingeri, aceasta este idolatrie la fel ca si cu inchinarea la icoane sau la ceva facut de mana omeneaca. Pentru o descriere mai indetaliata a acestor lucruri, precum inchinarea la Apostoli, la ingeri, la Maria, la icoane este idolatrie, va rog sa dati clic aici, De ce invatatura ortodoxa este falsa si nebiblica ?
Va rog sa nu va inselati, ci pocaiti-va de toate aceste lucruri.
Acum ca am vazut ca inchinarea la Apostoli si la ingeri sau la icoane este idolatrie, priviti cateva texte unde reiese ca nu trebuie s-o veneram pe Maria pentre ca este fals si este idolatrie. Luca 11:27 “Pe când spunea Isus aceste vorbe, o femeie din norod şi-a ridicat glasul şi a zis: „Ferice de pântecele care Te-a purtat şi de ţâţele pe care le-ai supt!”
28. Şi El a răspuns: „Ferice mai degrabă de cei ce ascultă Cuvântul lui Dumnezeu şi-l păzesc!”
Vedem aici ca Domnul Isus spune clar ca mai ferice este de cei care asculta Cuvantul si-L implinesc.

Luca 8:20 “Cineva I-a spus: „Mama Ta şi fraţii Tăi stau afară şi vor să Te vadă.”
21. Dar El, drept răspuns, a zis: „Mama Mea şi fraţii Mei sunt cei ce ascultă Cuvântul lui Dumnezeu şi-l împlinesc.”
Vedem aici ca Domnul Isus vrea sa ne arate ca sa ne luam concentrarea de ma Maria si sa intelegem ca implinirea Cuvantului este importanta.

Nicaieri nu gasim in Biblie ca cineva s-a inchinat Mariei. Oamenilor, Maria a fost om 100%. Nu putem sa ne rugam ei sau sa ne inchinam ei pentru ca este idolatrie. Daca cineva se inchina ei, atunci o punea pe Maria la acelasi nivel cu Dumnezeu ceea ce este in lucru total idolatru si dracesc. Asta si vrea diavolul ca omul sa nu ii dea toata slava lui Dumnezeu, ci altei persoane. Ori de cate ori cineva se inchina Mariei adica unui om, defapt face idolatrie. Priviti un text care ne arata ca nu Maria are toata slava, cinstea, onoarea, puterea si intelepciuna, ci numai Dumnezeu si Mielul Divin. Apocalipsa 5:12 “Ei ziceau cu glas tare: „Vrednic este Mielul, care a fost junghiat, să primească puterea, bogăţia, înţelepciunea, tăria, cinstea, slava şi lauda!”13. Şi pe toate făpturile care sunt în cer, pe pământ, sub pământ, pe mare, şi tot ce se află în aceste locuri, le-am auzit zicând: „A Celui ce şade pe scaunul de domnie şi a Mielului să fie lauda, cinstea, slava şi stăpânirea în vecii vecilor!”
Deci vedem din nou un lucru clar. In Isaia 42:8 spune asa: “Eu sunt Domnul, acesta este Numele Meu; şi slava Mea n-o voi da altuia, nici cinstea Mea, idolilor.” Deci daca Dumnezeu nu ii da slava Lui nimenui, cum puteti unii dintre voi sa va inchinati Mariei cand ea este om si Dumnezeu nu imparte inchiarea facuta Lui cu nimeni? Pocaiti-va ca este grav de tot. Tot ce se naste dintr-o mama si dintr-un tata pamantesc automat mosteneste firea pacatoasa si natura pacatoasa de la Adam. Priviti Romani 5:18 …Astfel, dar, dupa cum printr-o singura greseala a venit o osanda care a lovit pe toti oamenii, tot asa, printr-o singura hotarare de iertare a venit pentru toti oamenii o hotarare de neprihanire care da viata.
19. Caci, dupa cum prin neascultarea unui singur om, cei multi au fost facuti pacatosi, tot asa, prin ascultarea unui singur Om, cei multi vor fi facuti neprihaniti.
Romani 3:23 “Caci toti au pacatuit si sunt lipsiti de slava lui Dumnezeu.”

Deci toti oamenii care s-au nascut dintr-o mama si tata pamantesc automat sunt si devin pacatosi din Adam. Faptul ca Maria a fost aleasa de Dumnezeu este ca asa a vrut El. Biblia spune clar ca Maria era credincioasa lui Dumnezeu, dar faptul ca Dumnezeu a ales-o este doar o alegere prin Har. Este ca si cu Esau si Iacov, Dumnezeu a ales pe Iacov printr-o alegere prin Har, tot asa a fost si cu fecioara Mariei, priviti textul Romani 9:11 “Căci, măcar că cei doi gemeni nu se născuseră încă şi nu făcuseră nici bine, nici rău – ca să rămână în picioare hotărârea mai dinainte a lui Dumnezeu, prin care se făcea o alegere, nu prin fapte, ci prin Cel ce cheamă.”
Dar Hristos Domnul nu a fost nascut dintr-o mama si dintr-un tata pamantesc, ci a fost nascut dintr-o mama pamanteasca ca sa fie 100% om, dar a fost nascut dintr-un Tata ceresc ceea ce ne arata ca este insusi Dumnezeu intrupat in om. Romani 8:3 “Caci – lucru cu neputinta Legii, intrucat firea pamanteasca o facea fara putere – Dumnezeu a osandit pacatul in firea pamanteasca, trimitand, din pricina pacatului, pe insusi Fiul Sau intr-o fire asemanatoare cu a pacatului”. Deci Hristos are asemanator naturii noastre, dar nu era din natura noastra. Intelegeti?

Sunt unii care mai sustin ca sa ajungi la Hristos trebuie ca sa te rogi Mariei ca Maria sa se roage pentru tine lui Hristos. Vai si iar vai de aceasta practica si de toti care fac asa ceva daca nu se vor pocai. Este fals si este idolatrie asa ceva si nicaieri nu gasim in Biblie ca sa ajungem la Hristos ne trebuie un intermediar. Dimpotriva vedem in Biblie ca daca cineva venea la Hristos sa vorbeasca cu El sau sa fie vindecat, nu se ducea la Hristos prin Maria, ci direct la El. Acesta este unul dintre motivele pentru care Hristos a devenit om, ca sa putem ajunge la Tatal prin Fiul Omului direct prin El nu altcumva.

Biblia ne spune ca sa ajungem la Dumnezeu ne este dat un singur intermediat, un singur Mijlocitor, adica pe Domnul Isus Hristos. Priviti textele care ne arata acest lucru. 1 Timotei 2:5 “Caci este un singur Dumnezeu si este un singur mijlocitor intre Dumnezeu si oameni: Omul Isus Hristos,
6. care S-a dat pe Sine insusi ca pret de rascumparare pentru toti; faptul acesta trebuia adeverit la vremea cuvenita.”

Evrei 7:25 “De aceea si poate sa mantuiasca in chip desavarsit pe cei ce se apropie de Dumnezeu prin El, pentru ca traieste pururi ca sa mijloceasca pentru ei.

1 Ioan 2:1 “Copilaşilor, vă scriu aceste lucruri ca să nu păcătuiţi. Dar, dacă cineva a păcătuit, avem la Tatăl un Mijlocitor, pe Isus Hristos, Cel Neprihănit.
2. El este jertfa de ispăşire pentru păcatele noastre; şi nu numai pentru ale noastre, ci pentru ale întregii lumi.

Deci daca dupa aceste texte clare din Biblie nu vreti sa va pocaiti de inchinarea la Maria si nu vreti sa renuntati la inchinarea la ea si nu vreti sa vedeti ca singurul Mijlocitor intre om si Dumnezeu este doar Domnul Isus Hristos, atunci va spun ca daca continuati asa nu aveti cum sa fiti iertati de pacate si aveti o invatatura falsa si nebiblica. Priviti inca doua texte care ne arata ca direct prin Hristos Domnul si atat avem intrare la Tatal. Efeseni 3:12 “In El avem, prin credinta in El, slobozenia si apropierea de Dumnezeu cu incredere.”
Efeseni 2:18 “Căci, prin El, şi unii şi alţii avem intrare la Tatăl, într-un Duh.”

Pentru noi Mijloceste Hristos Domnul la Tatal ceresc dupa cum am vazut, iar in rugaciune tot pentru noi Mijloceste Duhul Sfant NU Maria. Priviti textul Romani 8:26 “Si tot astfel si Duhul ne ajuta in slabiciunea noastra: caci nu stim cum trebuie sa ne rugam. Dar insusi Duhul mijloceste pentru noi cu suspine negraite.
27. Si Cel ce cerceteaza inimile stie care este nazuinta Duhului; pentru ca El mijloceste pentru sfinti dupa voia lui Dumnezeu.”
Ce poate fi mai clar?

Repet, pentru o explicatie si mai mare a acestor lucruri de mai sus prin texte Biblice, precum inchinarea la ingeri, la Maria, la apostoli si la icoane este idolatrie si nu sunt de la Dumnezeu, le puteti gasi in video-ul:
De ce invatatura ortodoxa este falsa si nebiblica ?”

Inchinarea se face doar celui ce are atributele de Atotputernic, Atotstiutor, Atotprezent, iar Acesta este TATAL, FIUL SI DUHUL SFANT. Deci nu Maria, Apostoli si ingeri, nu acestia sunt atotputernici, atotstiutori, atotprezenti ca si Dumnezeul Tatal, Fiul si Duhul Sfant. Inchinarea se face numai celui Creator si nu celor creati. ESTE IDOLATRIE SA TE INCHINI UNUI OM, ESTE IDOLATRIE SA TE INCHINI MARIEI, ESTE IDOLATRIE SA TE INCHINI APOSTOLILOR SAU INGERILOR.

Inca o mare inselaciune si erezie este ca multi oameni se iau dupa o traditie si astfel pun traditia la acelasi statut cu Biblia, poate chiar mai sus. Dar adevarul este ca ceea ce Biblia prezinta, combate traditia din toate punctele de vedere, combate idolatria adica inchinarea la icoane, la Maria, la Apostoli, la sfinti, la ingeri, moaste, botezul de copii mici, etc. Ca sa vedeti o descriere mai mare precum Biblia vorbeste impotriva traditiilor si a lucrurilor care se practica in unele culte, va rog sa dati clic aici:
Lucrurile nebiblice precum traditia si religiile idolatro-pagane

Alegeti voi daca vreti sa credeti Scriptura si numai Scriptura sau ceea ce ati fost manipulati si invatati gresit pana acum. Este timpul sa ne trezim si sa ne pocaim cu adevarat, sa ne intoarcem la Dumnezeu prin credinta in Domnul Isus Hristos, obtinand iertarea pacatelor noastre.

Ce am vrut sa fac este sa iau din Evanghelii si Epistolele spusele oamenilor care au umblat cu HRISTOS, sa vedem daca fecioara Maria dupa nasterea Domnului Isus Hristos a mai avut fii si fiice si ca inchinarea la Maria, la Apostoli, la ingeri si la icoane este idolatrie si este nebiblic. Biblia este clara. Domnul sa ne ajute sa credem cu adevarat ! Amin.

Alin Lolos