Alin Lolos – Imi cer iertare si in fata tarii. Acum sunt schimbat de Domnul Hristos Isus

 
Alin Lolos in direct la Antena 2

Luca 9:23 “Apoi a zis tuturor: “Daca voieste cineva sa vina dupa Mine, sa se lepede de sine, sa-si ia crucea in fiecare zi si sa Ma urmeze.”
Marcu 8:38 “Pentru ca de oricine se va rusina de Mine si de cuvintele Mele, in acest neam preacurvar si pacatos, Se va rusina si Fiul omului, cand va veni in slava Tatalui Sau impreuna cu sfintii ingeri.”
Ce m-a schimbat atat de radical incat sa pot renunta la vicii, pacate, pofte, sa pot renunta la conceptiile mele bune despre mine si nu numai sa-L urmez pe Domnul Isus Hristos, ci sa-L si predic pe El? Ce crezi ca m-a schimbat? Crezi ca putea vre-o religie sau vre-un pocait sa ma schimbe pe mine? Nicidecum. Am vazut realitatea Bibliei si am vazut ca Dumnezeu este Drept si va judeca Drept. Am vazut ca Dumnezeu este Sfant si ca nimeni neschimbat de El nu va fi cu El. Am vazut Dragostea lui Dumnezeu prin faptul ca pe cand eram noi pacatosi Domnul Hristos a platit pentru pacatele noastre. Ce altceva sa ma motivezi sa traiesc pentru Hristos? Oare nu a facut El indeajuns? Oare mantuirea nu este atat de mare? Ba da este si de aceea vino la Domnul Hristos ca sa fii iertat si schimbat, ca tu nu poti singur.
Matei 10:37 “Cine iubeste pe tata ori pe mama mai mult decat pe Mine nu este vrednic de Mine; si cine iubeste pe fiu ori pe fiica mai mult decat pe Mine nu este vrednic de Mine.
38. Cine nu-si ia crucea lui si nu vine dupa Mine nu este vrednic de Mine.”
Daca te rusinezi de Domnul ISUS HRISTOS in vederea ca ce vor zice oamenii despre tine si nu vrei sa te pocaiesti sau sa te lepezi de tine si de conceptiile tale, adevarat iti spun ca nu poti sa fii iertat si mantuti. Ce preferi, parerea oamenilor despre tine sau parerea lui Dumnezeu despre tine? Pentru ca iertarea este numai prin Credinta in Domnul ISUS HRISTOS si daca zici ca tu crezi in El atunci automat te supui Lui cum cere El. Daca nu te supui Lui cum cere El in Biblie, de fapt tu nu crezi in El. Faptul ca eu am renuntat la toata viata mea veche este o consecinta ca Domnului Hristos m-a iertat si astfel se vede schimbarea. Nimeni nu vrea sa renunte la sinele lui si nimeni nu vrea sa-si rastigneasca eul, tocmai de aceea a zis Domnul ISUS HRISTOS in Matei 7:14 “ca putin sunt cei ce afla calea vietii vesnice”. Te intreb, tu esti schimbat radical, urasti tu pacatul si pofta lumii? Te intreb, tu vrei sa te lepezi de tine si sa te supui Domnului Hristos? Daca nu, tu nu poti sa fii iertat, pentru ca atunci cand Dumnezeu iarta un om il si schimba. Daca eu am putut sa fiu schimbat de Domnul ISUS HRISTOS atunci poti si tu si adevarat iti zic ca nu ai nici o scuza. Vino cu pacatele si viciile tale la Domnul ISUS HRISTOS, pocaieste-te, intelege Evanghelia si mesajul iertarii, crede in Hristos si in ceea ce a facut El la cruce pentru tine, ca Dreptatea lui Dumnezeu l-a omorat pentru tine in locul tau, ca a treia zi a inviat din morti si acum este in Rai la dreapta Tatalui Ceresc, crede, asculta si vei fi iertat si schimbat. Se poate. Cine credea ca eu o sa fiu mantuit, pocait sau un om care va trai dupa Biblie asa cum este scris si nu dupa parerile oamenilor? Cine credea ca o sa renunt la eul meu si ca voi accepta dragostea lui Dumnezeu manifestata la cruce si pentru mine? Daca eu am putut bineinteles numai prin credinta in Domnul ISUS HRISTOS, atunci si tu poti. Ia-ti Biblia in serios si nu mai trai nepasator, ca adevarat iti zic, vei muri intr-o zi iar apoi vine judecata. Fi intelept.