Are you a Watchman ?

Deuteronomul 18:13 “Tu sa te tii în totul totului tot, numai de Domnul Dumnezeul tau.”

Daca tu care esti schimbat de Dumnezeu, care stii Evanghelia nu ii avertizezi pe toti ca sa traiasca in sfintenie si nu le amintesti de mania care va veni peste fiii neascultarii, atunci tu vei fi tras la raspundere, pentru ca ai stiut si ai tacut. Evanghelia este pentru toti un Ultimatum si o Avertizare. Ne pocaim sau pierim !

Are you a Watchman ?

– Pentru ca tu sa fii un pazitor, adica unul care ii instiinteaza pe toti de Planul lui Dumnezeu cu privire la iertarea, salvarea si schimbarea omului, trebuie mai intai ca tu sa fi fost scos din a mai practica si iubi pacatul si poftele lumii, trebuie sa fii schimbat de insusi Dumnezeu, prin spălarea naşterii din nou şi prin înnoirea făcută de Duhul Sfânt. Numai atunci poti sa fii cu adevarat un soldat inradacinat in Invatatura Sanatoasa a DOMNULUI ISUS HRISTOS.

1Timotei 4:16  “Fii cu luare aminte asupra ta insuti si asupra invataturii pe care o dai altora; staruie in aceste lucruri, caci, daca vei face asa, te vei mantui pe tine insuti si pe cei ce te asculta.”

Deuteronomul 4:9 “Numai ia seama asupra ta si vegheaza cu luare aminte asupra sufletului tau, in toate zilele vietii tale, ca nu cumva sa uiti lucrurile pe care ti le-au vazut ochii si sa-ti iasa din inima; fa-le cunoscut copiilor tai si copiilor copiilor tai.”