Ce este omul, ca Dumnezeul Sfant si Drept sa se indure atat de mult de el ?

 O, cat de mult as vrea sa vedeti ca despre El este totul. EL, EL ESTE, cum pot sa va zic, cum ? Cum pot sa exprim ceea ce simt si ce trebuie sa faceti ? Cum EL, EL a venit, EL a venit si era MARELE CEL CE ESTE, EL, EL, DOMNUL DUMNEZEU… Om si Dumnezeu, a purtat mania TATALUI, EL a facut totul, a tacut si stiu ca putea sa spulbere totul intr-o secunda si sa fim in vesnica flacara a iadului. Cum sa nu IL iubim si sa nu-i dam Tatalui si Mielului toata inchinarea si slava, cum ?

“O, DOMNUL MEU…daca as putea sa tac asa cum Tu ai tacut cand ai fost atacat! O, Domnul meu, de ce nu pot sa fiu ca tine, o, DOMNUL meu, Isuse… Miel Divin, ce este omul sa te fi indurat atat de el ? De ce ai venit, de ce ai luat trup, de ce ? Ai facut soldati neinfricati, copii din Dumnezeu, un neam de-al TAU. Ce Dragoste, ce HAR, CE DAR, Ce mila, ce Indurare, CE SANGE ! Tu MARELE DUMNEZEU ATOTPUTERNIC. Cum as putea sa te iubesc mai mult, cum as putea sa predic mai bine, cum as putea sa ii rog fierbinte pe oameni sa nu mearga in iad, in dreptatea TATALUI ? Cum sa Te prezint mai bine, cum ? Cum pot sa tac DOMNUL MEU, cand zilnic cutitul doctorilor, taie intruna creaturile facute dupa Chipul TAU, cum sa nu plang cand sunt atat de departe de sfintenie, cum sa nu ma gandesc ca intr-o zi nu o sa mai fiu aici, cum, cum DOMNUL MEU ?
Invatatura TA este dorinta mea, iar Biblia este expresia duhului pe care l-ai pus in mine si in toti nascutii TAI. Prunc Divin, care carmuiesti natiunile, ai lasat Slava Ta, de ce nu mai vedem asta, de ce ne-am obisnuit cu asta ? Cum pot sa tac cand cel rau, indeamna semenii mei sa te urasca ? Cum ? “

Tot ce am vrut de la toti, fie ca poate acum nu era timpul sa dau unele invataturi, dar le-am dat pentru ca stiu ca lucrurile sunt atat de clare, cu toate ca eu nu am credibilitatea marilor invatatori cu experienta, dar tot ce am vrut si vreau este sa CREADA toti in DOMNUL VIETII ISUS HRISTOS si sa stea in Invatatura Lui, care este atat de clara, scrisa, proclamata si intiparita in inimile celor nascuti din DUHUL SFANT.

Ce mai conteaza, daca azi mori om trecator, ce ramane, ce ai facut, ce ai muncit, ce ai fost ? EL, EL ramane SI TU IN EL daca te-a nascut din EL.
CREDETI CA EL ne va trage vreodata la socoteala ca am fost prea stricti cu pacatul sau ca am fost prea disperati dupa EL? Nu cred. Credeti ca ne va judeca pentru faptul ca ne-am purtat aspru cu trupurile noastre si le-am tinut in stapanire, facand voia Lui ? Nu cred.

Ne batem in teologii, dar ei, cei fara Dumnezeu, ei sunt in drum spre iad, ei nu-L stiu pe MARELE PREOT, ei sunt cum noi am fost odata, aduceti-va aminte de unde ne-a scos Dumnezeu si cu ce mana tare ne-a schimbat… Citim mult despre EL, dar chiar IL stim, chiar IL cunoastem? Viata noastra, EL, a venit, insusi Viata, a venit si a trait plin de HAR SI DE ADEVAR. A luat trup si S-a nascut unde noi niciodata nu o sa ne nastem copiii, a trait simplu, asa cum multi dintre noi nu vrem, nu S-a expus si a refuzat atunci cand ei au vrut ca sa-L puna Imparat, cu toate ca este Imparatul imparatilor, dar noi cautam sa fim expusi prin tot felul de lucruri. Inima noastra mai bate putin si ma intreb daca fiecare bataie, bate pentru EL ?

Psamul 148:3. Lăudaţi-L, soare şi lună, lăudaţi-L, toate stelele luminoase!
4. Lăudaţi-L, cerurile cerurilor, şi voi, ape, care sunteţi mai presus de ceruri!
5. Să laude Numele Domnului, căci El a poruncit, şi au fost făcute,
6. le-a întărit pe veci de veci; le-a dat legi şi nu le va călca.

EL a dat legi clare si stelele, luna, soarele, nu le vor calca niciodata.

Iov 38:8. Cine a închis marea cu porţi, când s-a aruncat din pântecele mamei ei?
9. Când i-am făcut haina din nori şi scutece din întuneric;
10. când i-am pus hotar şi când i-am pus zăvoare şi porţi;
11. când am zis: „Până aici să vii, să nu treci mai departe; aici să ţi se oprească mândria valurilor tale”?

Totul asculta de EL, dar omul, nu asculta.
Toata creatia I se inchina lui Dumnezeu, dar omul care a fost facut dupa Chipul lui Dumnezeu, ii intoarce spatele Creatorului, inchinandu-se la tot felul de icoane, idoli sau practicand total altceva decat voia Sfanta si Desavarsita a TATALUI CERESC. Nimeni, nimeni nu poate sa ii fie placut lui Dumnezeu si nimeni nu poate vreodata sa ii satisfaca dreptatea Tatalui, decat DOMNUL ISUS HRISTOS.
Daca tu, care citesti, vrei sa fii placut in ochii lui Dumnezeu, mai intai trebuie sa aiba loc o interventie a Lui in tine, trebuie o schimbare provocata de EL in tine, trebuie o transformare totala facuta de Duhul Sfant in urma increderii si credintei tale in DOMNUL ISUS HRISTOS, altfel, este imposibil.
Singura putere pe care Dumnezeu o recunoaște în Biserica Lui, este puterea Duhului Sfânt, în timp ce singura putere recunoscută efectiv astăzi de majoritatea evanghelicilor, este puterea omului. Dumnezeu Își face lucrarea prin intermediul Duhului Sfânt, pe când liderii creștini încearcă să o facă pe a lor prin puterea intelectului instruit și consacrat. Personalitatea strălucitoare a luat locul inspirației Divine. Tot ce fac oamenii prin propria lor putere și prin mijloacele lor este trecător, lipsit de pecetea veșniciei. Numai ce se face prin Duhul cel Veșnic va dăinui veșnic, orice altceva este paie, fân, trestie. Ar trebui să ne înfricoșeze gândul că unii dintre noi care ne închipuim că suntem importanți lideri evanghelici, am putea descoperi la sfârșit, că am fost doar niște harnici culegători de paie. A. W. Tozer

Stiu ca nu pot sa schimb parerea unora, mai ales a celor care mereu si mereu in loc sa creada Cuvintele Domnului Isus Hristos, argumenteaza mereu si mereu, ignorand pe Cel ce poate sa-i Justifice inaintea TATALUI CERESC. Stiu ca multi, veti ramane in aceleasi curvii, preacurvii, minciuni si tot felul de faradelegi si intinaciuni, dar sa nu uitati ceva, nu uitati ca ceea ce Biblia prezinta si ceea ce noi cei schimbati de DOMNUL ISUS HRISTOS predicam, este un Avertisment si totodata un Ultimatum. Dar cred ca multi vor auzi Glasul Pastorului Cel Bun si vor fi schimbati. Pocaiti-va sau pieriti.(Luca 13:5). Eu vă spun: nu; ci, dacă nu vă pocăiţi, toţi veţi pieri la fel.”

Multi se numesc crestini, IL numesc pe Dumnezeu “TATA”, dar va zic, ca sa-L numiti pe EL TATA, trebuie sa va nasteti in familia Lui, altfel EL este si ramane un strain pentru voi, iar astfel multi se insala amarnic. Eu nu pot sa vin la unul din tatii vostri si sa zic: “ tata, da-mi te rog 500 de lei”, pentru ca mi-ar zice ca nu el m-a nascut si nu fac parte din fiii lui. Ei bine tot asa este si cu Dumnezeu, pana nu vreti sa va pocaiti de toata viata voastra, pana nu va lasati de toate pacatele si de voia voastra, pana nu credeti cu adevarat in FIUL DOMNULUI DUMNEZEU, ISUS HRISTOS, nu sunteti fiii Lui si inchinarea pe care I-o aduceti, nu este o inchinare pe care EL o cere, in duh si in adevar, ci este bazata pe munca si scrupulozitatile omului, cat si pe ceea ce face omul si nu ceea ce a facut EL pentru mantuire. Aici vreau sa aduc orice suflet, la Usa HRISTOS, care inca este deschisa pentru iertarea pacatelor, vreau sa va aduc la Crucea Lui, dar voi singuri va trebui sa va urcati pe ea si sa fiti rastigniti de lumea aceasta si de poftele ei, iar aceasta urcare se face numai si numai prin CREDINTA IN DOMNUL ISUS HRISTOS, care te omoara fata de viata ta veche si te invie la o noua viata, asa cum eu si altii am fost inviati prin SANGELE LUI CEL SFANT.

De atunci si numai de atunci, poti sa zici: “ FACA-SE VOIA TA, precum in cer asa si pe pamant !” Pentru ca atunci in tine este voia Lui si in tine este facuta schimbarea de care tot strig ca trebuie realizata de EL si nu de noi, nasterea din DUMNEZEU, unde DUHUL SFANT locuieste in om, facand omul sa fie TEMPLUL DUHULUI SFANT. Astfel Sfintirea, trebuie să se vadă în toate aspectele vieții: felul în care ne îmbrăcam, vorbim, ne închinăm, cântăm, ne rugăm, ne petrecem timpul liber, ne cheltuim banii, etc.
Numai dupa nasterea din nou, din Dumnezeu, omul poate sa se roage cu adevarat, sa posteasca cu adevarat si sa cante cu adevarat. Pana atunci, aceste lucruri nu sunt decat o incercare, care se izbesc de tavan. In ioan 4, inchinarea pe care o cere EL este in duh si in adevar, o inchinare in duhul nou pe care ti-l da DOMNUL HRISTOS bazat pe ceea ce este scris in Scriptura, nu altcumva.
Intr-adevar Dumnezeu aude inchinarea la toti, dar nu la toti le este primita inchinarea. Adevarata inchinare este realizata de EL pentru EL, nu de noi pentru EL. Si inchinarea Lui este prin DUHUL SFANT in Numele DOMNULUI ISUS HRISTOS schimband omul dupa buna placere a voii SALE.
Cred că Dumnezeu se coboara în mijlocul unui popor rau, dar daca poporul nu IL accepta pe EL asa cum EL cere, ce se va intampla cu poporul acela ? OARE NU VA FI LEPADAT de la Fata Lui ? Nu cred ca Dumnezeu mai poate fi acolo unde pacatul e tolerat si unde nu este o pocainta si credinta autentica, printr-o traire curata dupa voia Lui.

Matei 11:20. Atunci Isus a început să mustre cetăţile în care fuseseră făcute cele mai multe din minunile Lui, pentru că nu se pocăiseră.

21. „Vai de tine, Horazine!”, a zis El. „Vai de tine, Betsaido! Căci, dacă ar fi fost făcute în Tir şi Sidon minunile care au fost făcute în voi, de mult s-ar fi pocăit cu sac şi cenuşă.

22. De aceea, vă spun că, în ziua judecăţii, va fi mai uşor pentru Tir şi Sidon decât pentru voi.
23. Şi tu, Capernaume, vei fi înălţat oare până la cer? Vei fi coborât până la Locuinţa morţilor; căci, dacă ar fi fost făcute în Sodoma minunile care au fost făcute în tine, ea ar fi rămas în picioare până în ziua de astăzi.
24. De aceea, vă spun că, în ziua judecăţii, va fi mai uşor pentru ţinutul Sodomei decât pentru tine.”

Romanie, vai de tine daca nu te lasi de uraciunea in care traiesti, pentru ca prin cate lucruri ai fost instiintata sa te pocaiesti, acum trebuia sa fii o marturie in fata popoarelor, dar mai ai putin timp… Rascumpara timpul.
Daca cei din CAPERNAUM SI HORAZIN au fost avertizati, eu de ce nu as avertiza Romania de idolatria icoanelor, a avorturilor, de furturile si de o cinstire pe care ei o dau lui Dumnezeu doar cu buzele, dar cu inima sunt departe de EL ? (Matei 15:8).

Adevarata credinta in HRISTOS DOMNUL, este instantaneu urmata de o pocainta de pacate, care iti da total o parere diferita cu privire la iad, la cine este DOMNUL ISUS HRISTOS si la trairea ta zilnica.
Multi zic ca ei cred, dar daca ar crede, ar trai dupa voia TATALUI si nu dupa voia lor, cum cred si zic ei ca este bine.
Biblia este oglinda sufletului, asa cum zilnic te uiti in oglinda sa vezi daca ai ceva pe fata, tot asa trebuie sa te uiti in Scriptura sa vezi cat de depravat esti si care este plata pacatelor tale.

Cred că oamenilor trebuie să li se spună Evanghelia curată, nediluata care începe cu depravarea omului, apoi cu Ispașirea, Justificarea si Regenerarea, arătânduli-se clar că trăiesc în păcat și nu au cum sa fie plăcuți lui Dumnezeu în felul acesta. Cred că păcatului trebuie să i se spună pe nume. Dar azi se fac tot felul de programe si intalniri in Biserici, unde Evanghelia nu este prezenta si pacatul nu este mentionat. Acolo este o adunare moarta, unde multi membrii sunt inrobiti de, alcool, pornografie, curvie, minciuna si multe altele.

Nu va mai inselati si nu mai luati parte la aceste adunari sau Biserici unde Biblia si voia TATALUI nu este proslavita printr-o traire curata si neintinata. 2Corinteni 6:17. De aceea: „Ieşiţi din mijlocul lor şi despărţiţi-vă de ei, zice Domnul; nu vă atingeţi de ce este necurat, şi vă voi primi.

18. Eu vă voi fi Tată, şi voi Îmi veţi fi fii şi fiice, zice Domnul cel Atotputernic.”

Vă îndemn sa veniti la HRISTOS DOMNUL sa fiti iertati, sa va dea o inima sensibila la pacat si la voia Tatalui ceresc, practicand voia lui Dumnezeu cu o inimă curată, sfinta.

Nu exista multumire la Dumnezeu pentru niciun om, decat in FIUL. Dumnezeu nu este satisfacut sau multumit de nimeni, Dumnezeu niciodata nu i-a multumit nimanui pentru nimic si Dumnezeu nu poate fi implinit de nimeni cu nimic. In tot ceea ce EL este satisfacut si in tot ceea ce El isi gaseste placerea, este si va fi numai si numai in FIUL SAU ISUS HRISTOS, iar prin EL si noi putem sa-i fim placuti Lui, dar numai prin EL si cum cere EL.

Nu exista oameni buni, iar cei care au aceasta parere ca ar exista oameni buni, as vrea sa vedeti ce spune Dumnezeu despre acest lucru:
Romani 2:11. Căci înaintea lui Dumnezeu nu se are în vedere faţa omului.

Romani 3:10. după cum este scris: Nu este niciun om neprihănit, niciunul măcar.
11. Nu este niciunul care să aibă pricepere. Nu este niciunul care să caute cu tot dinadinsul pe Dumnezeu.
12. Toţi s-au abătut şi au ajuns nişte netrebnici. Nu este niciunul care să facă binele, niciunul măcar.
Romani 7:18. Ştiu, în adevăr, că nimic bun nu locuieşte în mine, adică în firea mea pământească

Iov 15:14. „Ce este omul, ca să fie curat? Şi poate cel născut din femeie să fie fără prihană?
15. Dacă n-are încredere Dumnezeu nici în sfinţii Săi, dacă nici cerurile nu sunt curate înaintea Lui,
16. cu cât mai puţin fiinţa urâcioasă şi stricată – omul, care bea nelegiuirea ca apa!”?

Psamul 51:5. Iată că sunt născut în nelegiuire, şi în păcat m-a zămislit mama mea.

Tit 3:3. Căci şi noi eram altădată fără minte, neascultători, rătăciţi, robiţi de tot felul de pofte şi de plăceri, trăind în răutate şi în pizmă, vrednici să fim urâţi şi urându-ne unii pe alţii.

Efeseni 2:1. Voi eraţi morţi în greşelile şi în păcatele voastre

Sper si ma rog, ca prin aceste versete, sa intelegeti ca omul este depravat total si ca nimic bun nu locuieste in el. Pentru ca in om sa fie ceva cu adevarat bun, numai Dumnezeu care este Bun, trebuie sa locuiasca in om si aici vreau sa va aduc, sa intelegeti ca acest lucru se realizeaza daca si numai daca, va lepadati de viata voastra in care traiti dupa voia voastra si veniti la El sa fiti curatiti si schimbati, ca apoi EL sa va calauzeasca si sa va indrume prin DUHUL SFANT, care va locui cu adevarat in voi prin credinta in HRISTOS DOMNUL DUMNEZEU.
De aceea va zic, ceea ce un suflet scump a zis: “Nu cred în prorocii care vorbesc ca și din partea Domnului cuvintele „mulțumesc fiul meu, mulțumesc pentru ceea ce faci pentru Mine”. Blasfemie! Nu trebuie să ai darul deosebirii duhurilor ca să îți dai seama că nu e de la Dumnezeu, ci trebuie doar să cunoști Scriptura si sa vezi ca Dumnezeu este satisfacut doar in HRISTOS si nu prin ceea ce fac oamenii. Nicăieri, dar nicăieri în Biblie nu a mulțumit vreodată Dumnezeu la vreun om.”
Suntem robi netrebnici Luca 17 :10. Tot aşa şi voi, după ce veţi face tot ce vi s-a poruncit, să ziceţi: „Suntem nişte robi netrebnici; am făcut ce eram datori să facem. , dar voi vă lăsați rătăciți pentru că nu cunoașteți Scripturile, Matei 22:29. Drept răspuns, Isus le-a zis:„Vă rătăciţi!Pentru că nu cunoaşteţi nici Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu.

Dupa cum am mentionat mai sus, ca nu exista multumire la Dumnezeu pentru niciun om, decat in FIUL ISUS HRISTOS, vreau sa va si demonstrez biblic, ca ceea ce spun nu este de la mine, ci din SCRIPTURA, ca omul nu ii este placut lui Dumnezeu, numai FIUL ISUS HRISTOS, iar omul ii va fi placut, daca este nascut din DUMNEZEU prin credinta in FIUL, altfel este imposibil. Vrei sa ii fii placut lui Dumnezeu, sa ai pacatele iertate, sa fii schimbat de EL ? Pocaieste-te si crede in DOMNUL ISUS HRISTOS care a purtat dreptatea TATALUI la cruce in locul tau.

La botezul DOMNULUI, DUMNEZEU TATAL a zis asa : Marcu 1:11. Şi din ceruri s-a auzit un glas care zicea: „Tu eşti Fiul Meu preaiubit, în Tine Îmi găsesc toată plăcerea Mea.”

La schimbarea la fata a DOMNULUI ISUS HRISTOS, DUMNEZEU TATAL A ZIS ASA: Matei 17:5. Pe când vorbea el încă, iată că i-a acoperit un nor luminos cu umbra lui. Şi din nor s-a auzit un glas care zicea: „Acesta este Fiul Meu preaiubit, în care Îmi găsesc plăcerea Mea: de El să ascultaţi!”

Multi ziceti ca credeti, dar nu vreti sa va pocaiti si tineti minte ce va zic acum. Pocainta Dumnezeu o cere, iar Acest HRISTOS nascut de Craciun asa cum voi ziceti si Acest HRISTOS inviat de PASTE, EL va spune sa va pocaiti si sa credeti in Evanghelie, adica sa credeti in Mesajul Glorios, prin care TATAL isi descopera Tot Planul SAU, prin faptul ca pe cand eram noi inca pacatosi, HRISTOS a patimit si a platit plata pacatelor noastre, TATALUI CERESC.
MARCU 1:15. El zicea: „S-a împlinit vremea, şi Împărăţia lui Dumnezeu este aproape. Pocăiţi-vă şi credeţi în Evanghelie.”

Nu esti obosit de povara pacatelor ? Nu ai obosit sa traiesti in nepasare, refuzand sa crezi ca Biblia are dreptate ? Vino omule si bea, vino si bea Apa Vietii fara plata ! Vino si crede in HRISTOS DOMNUL ! Daca m-ai intreba: Aline, crezi ca eu mai pot fi iertat si schimbat, dupa toate tatuajele mele, dupa toate curviile si dasfraul meu, dupa avorturile si nebunia in care am trait ? Iubite suflete, daca ai fi acum langa mine, te-as imbratisa si poate cu lacrimi in ochi ti-as zice: DA, E HAR, E SCAPARE IN SION, E DRAGOSTE IN DUMNEZEU, ESTE BALSAM PENTRU RANILE TALE, ESTE ALIFIE PENTRU OCHII TAI, VINO LA EL CUM CERE EL SI CREDE IN EL SI ASTFEL VEI FI MANTUIT !

Dar daca nu vrei sa vii la EL cum cere EL, daca nu vrei sa te pocaiesti, sa stii ca intr-o zi Dumnezeu va pune stop nebuniei tale, iar plata pacatelor tale este asa de mare incat nu se va face niciodata. Dumnezeu cere plata pentru ca este Drept si Sfant, ori plateste HRISTOS DOMNUL la cruce pentru tine, si tu te increzi in EL facand voia Lui si acceptand fiind coplesit de Dragostea Lui prin ceea ce a facut, ori vei fi o vesnicie in iadul vesnic, despartit de HRISTOS DOMNUL. Lucrurile sunt clare, reale si este o chemare pe viata si pe moarte.

MATEI 21:42. Isus le-a zis: „N-aţi citit niciodată în Scripturi că: „Piatra pe care au lepădat-o zidarii a ajuns să fie pusă în capul unghiului; Domnul a făcut acest lucru şi este minunat în ochii noştri”?
43. De aceea, vă spun că Împărăţia lui Dumnezeu va fi luată de la voi şi va fi dată unui neam care va aduce roadele cuvenite.
44. Cine va cădea peste piatra aceasta va fi zdrobit de ea; iar pe acela peste care va cădea ea, îl va spulbera.”

Evrei 4:1. Să luăm, dar, bine seama, că atâta vreme cât rămâne în picioare făgăduinţa intrării în odihna Lui, niciunul din voi să nu se pomenească venit prea târziu.
Evrei 12:25. Luaţi seama ca nu cumva să nu voiţi să ascultaţi pe Cel ce vă vorbeşte! Căci, dacă n-au scăpat cei ce n-au vrut să asculte pe Cel ce vorbea pe pământ, cu atât mai mult nu vom scăpa noi, dacă ne întoarcem de la Cel ce vorbeşte din ceruri,

Luca 19:44. …te vor face una cu pământul, pe tine şi pe copiii tăi din mijlocul tău; şi nu vor lăsa în tine piatră pe piatră, pentru că n-ai cunoscut vremea când ai fost cercetată.”

Veniti cand sunteti chemati si nu fiti ca Esau care atunci cand a vrut sa capete binecuvantarea, n-a mai fost primit, macar ca o cerea cu lacrimi. Oameni trecatori, veniti la DUMNEZEU ca sa fiti iertati, veniti cand sunteti chemati, veniti si nu amanati. Dumnezeu v-a dat vreme sa va pocaiti si sa credeti cu adevarat.

Evrei 12:16. Vegheaţi să nu fie între voi nimeni curvar sau lumesc ca Esau, care pentru o mâncare şi-a vândut dreptul de întâi născut.
17. Ştiţi că mai pe urmă, când a vrut să capete binecuvântarea, n-a fost primit; pentru că, măcar că o cerea cu lacrimi, n-a putut s-o schimbe.

Celor care nu au vrut iertarea pacatelor si au ales mai bine pacatul lor, decat pe Cel ce le-a dat viata si solutia pentru viata vesnica, Domnul Isus Hristos le zice clar ca, Biblia, Cuvantul rostit de EL, ii va judeca, pentru ca au stiut bine lucrurile, dar le-au respins, astfel facandu-se responsabili pentru nelegiuirile lor.
Ioan 12:46. Eu am venit ca să fiu o lumină în lume, pentru ca oricine crede în Mine să nu rămână în întuneric.
47. Dacă aude cineva cuvintele Mele, şi nu le păzeşte, nu Eu îl judec; căci Eu n-am venit să judec lumea, ci să mântuiesc lumea.
48. Pe cine Mă nesocoteşte şi nu primeşte cuvintele Mele, are cine-l osândi: Cuvântul pe care l-am vestit Eu, acela îl va osândi în ziua de apoi.
49. Căci Eu n-am vorbit de la Mine însumi, ci Tatăl, care M-a trimis, El însuşi Mi-a poruncit ce trebuie să spun şi cum trebuie să vorbesc.
50. Şi ştiu că porunca Lui este viaţa veşnică. De aceea lucrurile pe care le spun, le spun aşa cum Mi le-a spus Tatăl.”

Isaia 55:6. Căutaţi pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemaţi-L câtă vreme este aproape.
7. Să se lase cel rău de calea lui, şi omul nelegiuit să se lase de gândurile lui, să se întoarcă la Domnul care va avea milă de el, la Dumnezeul nostru care nu oboseşte iertând.”

Alin Lolos