Craciunul sarbatorit in felul lumii si esenta nasterii DOMNULUI ISUS HRISTOS

Suntem atat de departe de ceea ce Dumnezeu vrea sa fim !

Vreau inca de la inceput sa mentionez ca Domnul Isus Hristos S-a nascut pentru ca problema noastra cu TATAL sa fie rezolvata. Dumnezeu care este drept, trebuia mai intai sa rezolve problema noastra cu pacatul si tocmai de aceea Fiul Lui S-a nascut. Daca pe timpul comunistilor si nu numai, HRISTOS ISUS era negat si respins ca nu ar fi existat, acum toti stiu ca EL a venit pe pamant, dar problema nu s-a terminat printre oameni, cu toate ca acum aproape nimeni nu mai neaga realitatea faptului ca HRISTOS ISUS S-a nascut acum 2000 de ani, ei neaga acum Divinitatea lui HRISTOS, punand la indoiala nu existenta Lui, asa cum faceau odata, ci pun la indoiala DIVINITATEA LUI, SPUNAND CA EL, nu este Dumnezeu insusi, ci doar un profet sau un om intelept. Tocmai din Gradina Eden diavolul vorbind cu omul, a mentionat: ” oare a zis Dumnezeu cu adevarat ?” Vedeti, un semn de intrebare. Ei bine Divinitarea lui HRISTOS este atacata si astazi de cel rau si de oamenii nestiutori.
Oamenii daca nu au putut sa conteste existenta Domnului Isus Hristos, ei acum pun la indoiala Divinitatea lui HRISTOS, ceea ce conform Bibliei, nimeni nu poate sa fie mantuit daca nu crede ca HRISTOS ESTE CEL CE ESTE, adica Dumnezeu insusi. Ioan 8:24 “De aceea v-am spus că veţi muri în păcatele voastre; căci, dacă nu credeţi că Eu sunt, veţi muri în păcatele voastre.”
Greu de crezut ca Dumnezeul infinit, a luat trup si a intrat in timpul pe care EL l-a creat pentru noi, devenind si fiinta umana. DAR CINE CREDE IN EL SI SE VA POCAI, VA FI MANTUIT SI IERTAT.
Dumnezeu S-a intrupat schimband directia noastra de la viata spre moarte, de la moarte spre viata.

Ce vreau sa zic este ca nasterea Domnului Isus Hristos, acest eveniment este unul ceresc si nu unul pamantesc, pentru ca HRISTOS a fost nascut din Maria, 100% om si din DUHUL SFANT 100% Dumnezeu. Acesta este un motiv pentru care in Luca 2:7 spune: “Şi a născut pe Fiul ei cel întâi născut, L-a înfăşat în scutece şi L-a culcat într-o iesle, pentru că în casa de poposire nu era loc pentru ei.” In acest verset nu zice “Fiul lor”, adica al lui MARIA SI AL LUI IOSIF, ci spune “Fiul ei”, motiv pentru care Iosif nu a contribuit cu nimic la nasterea Pruncului, ci DUHUL SFANT DUMNEZEU, a umbrit-o pe MARIA, astfel implinindu-se profetiile ca Dumnezeu in Persoana, Creatorul insusi a venit si a luat chip de om, purtand pacatele noastre inaintea TATALUI CERESC.
Multe popoare au aceasta sarbatoare de Craciun, dar nu multi realizeaza de fapt semnificatia ei. Atunci cand zici ca un MANTUITOR SI DOMNUL S-a nascut si ni s-a dat un Salvator, atunci zici ca este un eveniment ceresc nu unul pamantesc, pentru ca insusi DUMNEZEU a venit si a luat trup de om. Nasterea DOMNULUI ISUS marcheaza un eveniment Divin, o realizare Divina. Cu toate acestea, nasterea DOMNULUI este mai putin inteleasa de oameni. Va dati seama, EL CREATORUL, A VENIT IN TRUP !
Ceea ce noi nu puteam atinge, ceea ce pentru noi era imposibil, EL a venit si a facut posibila iertarea pacatelor.
Acest Prunc care S-a nascut si care a fost profetit din vechime in multe feluri, despre Acest Prunc este scris astfel: Luca 2:11 …astăzi, în cetatea lui David, vi S-a născut un Mântuitor, care este Hristos, Domnul.

Ce vreau sa scot in evidenta este ca Acest Prunc, nu este doar om, ci este insusi Dumnezeu, este MANTUITOR si DOMN.
MANTUITOR – pentru ca ne salveaza de mania lui Dumnezeu. Ne salveaza de dreptatea TATALUI care se va revarsa peste toti care nu s-au pocait si care au iubit mai mult voia lor si pacatul lor, decat solutia data de TATAL, prin HRISTOS MANTUITORUL. Ne salveaza din robia pacatelor si de sub puterea satanei. Ne salveaza din acest veac rau si din moarte. Ioan 8:36.

DOMN – pentru ca EL, ISUS HRISTOS este DOMN, fie ca tu care citesti IL accepti sau nu, EL a fost, este si va fi DOMN. Cand Biblia vorbeste despre “DOMN”, asta inseamna ca tu care citesti cand spui “Cred in EL”, inseamna ca EL sa domneasca in toate partile si domeniile din viata ta. Inseamna ca tu ti-ai pus viata in Mana Lui, inseamna ca asculti si aplici Cuvintele Lui in viata ta, altfel este o credinta falsa si inselatoare, care nu duce la iertarea de pacate si nu are ca rezultat, Imparatia lui Dumnezeu.

Interesant este, ca, acum de Craciun, multi canta colinde despre HRISTOS DOMNUL, multi isi dau daruri, iar de PASTE multi zic “ HRISTOS A INVIAT”, dar ei nu vor sa se pocaiasca de pacate sau sa se lase de ele precum HRISTOS DOMNUL spune. Acest Isus Hristos, a spus clar: “POCAITI-VA SI CREDETI IN EVANGHELIE” sau in alt loc: “Cine crede în Mine, chiar dacă ar fi murit, va trăi.”
De ce nu vreti sa vedeti de fapt ca motivul pentru care HRISTOS a venit, este ca sa moara si sa fie zdrobit de TATAL in locul nostru ? De ce nu vreti sa vedeti ca Acest ISUS HRISTOS, cere tuturor ascultare si fara EL nimeni nu poate sa ajunga sa fie iertat sau schimbat.
Multi isi dau daruri unii altora, dar DARUL FARA PLATA al lui Dumnezeu nu IL primesc, care este DOMNUL ISUS HRISTOS, care a fost dat sa poarte ceea ce noi meritam, dreptatea lui Dumnezeu. Un Dar, poate sa fie primit sau respins, numai sa nu uitati ca suntem toti responsabili daca respingem EVANGHELIA, daca nu vrem sa ne pocaim. LA MULTI DINTRE NOI, acest mesaj a venit de multe ori, si l-am respins.
Credeti ca, CRACIUNUL este doar a face fapte bune sau o gandire de a fi mai bun ? Credeti ca mersul la o Biserica sau implinirea traditiilor IL satisface pe Dumnezeu ? Nimeni si nimic nu ii poate fi placut lui Dumnezeu, decat HRISTOS DOMNUL. Numai daca te pocaiesti de toata viata ta si crezi in EL, dorind o viata noua in EL si in Invatatura Lui, numai asa poti sa fii iertat de pacate si sa IL satisfaci pe TATAL in si prin HRISTOS ISUS DOMNUL.

Niciodata cugetul omului nu poate sa se linisteasca prin aceste ritualuri sau traditii, pe care le practica, sa se linisteasca stiind ca este iertat, pentru ca acest cuget curat si schimbat, este linistit numai prin SANGELE LUI HRISTOS, daca ne pocaim si credem in EL, altfel este imposibil. Evrei 9:9 Aceasta era o asemănare pentru vremurile de acum, când se aduc daruri şi jertfe care nu pot duce pe cel ce se închină în felul acesta la desăvârşirea cerută de cugetul lui.
14. …cu cât mai mult sângele lui Hristos, care, prin Duhul cel veşnic, S-a adus pe Sine însuşi jertfă fără pată lui Dumnezeu, vă va curăţa cugetul vostru de faptele moarte, ca să slujiţi Dumnezeului celui Viu!

Cei mai multi au inca cunostinta fata de pacate, pentru ca acestia, cauta iertare unde nu trebuie. Nu este normal si logic ca daca ai o problema cu frigiderul sa chemi frigotehnistul ? Ei bine tot asa este si cu pacatele. Problema pacatelor tale nu se rezolva mergand la popa sau la cineva omenesc, ci trebuie sa mergi la HRISTOS DOMNUL, care schimba vieti si iarta desavarsit. Evrei 9:15 Şi tocmai de aceea este El Mijlocitorul unui legământ nou, pentru ca, prin moartea Lui pentru răscumpărarea din abaterile făptuite sub legământul dintâi, cei ce au fost chemaţi să capete veşnica moştenire care le-a fost făgăduită.
Efeseni 1:7 În El avem răscumpărarea, prin sângele Lui, iertarea păcatelor, după bogăţiile harului Său.

Deci, daca este in EL iertarea pacatelor, atunci nu este in altcineva, iar chiar EL a zis clar in ioan 14:6, Isus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine.

In perioada asta si nu numai, multi o venereaza pe Maria, care este doar un om si care si ea avea nevoie de MANTUITORUL HRISTOS. Luca 1:46 “Şi Maria a zis: Sufletul meu măreşte pe Domnul
47. şi mi se bucură duhul în Dumnezeu, Mântuitorul meu.“

Vad multi oameni dornici sa se apropie de Dumnezeu, doar ca ei vor sa se apropie cum vor ei, cum zic religiile si nu cum este scris in Biblie. Am mai zis si zic iar, un arhitect sau un medic se bazeaza pe ceea ce este scris, nu face nimic de capul lui. Tot asa si noi, daca nu ne bazam pe ceea ce este scris in Scriptura si punct, nu o sa avem parte cu EL, IAR REZULTATUL ESTE UNUL CATASTROFAL, IADUL VESNIC, care semnifica plata pacatelor noastre.

E important SARBATORITUL nu altceva. Cel nascut, nu cea care a nascut, Cel mort si inviat in trup, nu cei morti si ramasi morti in trup. Cel ATOTPUTERNIC, NU cei limitati. HAIDETI SA APLICAM BIBLIA !
Hristos cel intrupat, este de o complexitate extraordinara. Atat de MARE incat nu poti sa-L bagi in aceeasi categorie cu ceilalti oameni. Distanta dintre creatie si El este mare. Este mare, nu pentru ca Si-a castigat Maretia, desi a purtat dreptatea lui Dumnezeu la cruce si a inviat, ci o are pentru ca EL este CREATORUL TUTUROR lucrurilor, EL ESTE CEL CE ESTE, CEL ATOTPUTERNIC.
Totodata este important ce este scris, Invatatura Lui, nu traditiile, ritualurile sau alte obiceiuri pagane, care nu sunt sustinute de acuratetea Bibliei.
Oamenii se cred crestini si sarbatoresc Craciunul, dar IL urasc pe Dumnezeu prin ceea ce fac si practica. Multi vor fi beti tare, vor fi imbuibati de mancare, vor petrece in diferite locatii planuite din timp, curvesc si preacurvesc, mint si injura, dar ei se cred crestini. Vorba lui IOAN BOTEZATORUL SI a DOMNULUI ISUS HRISTOS : Matei 3:7 Dar când a văzut pe mulţi din farisei şi din saduchei că vin să primească botezul lui, le-a zis: Pui de năpârci, cine v-a învăţat să fugiţi de mânia viitoare?

Matei 23:33 Şerpi, pui de năpârci! Cum veţi scăpa de pedeapsa gheenei?

In felul acesta, noi toti care respingem pe HRISTOS ASA CUM ESTE EL, nu vom scapa de mania viitoare, o manie a DUMNEZEULUI CEL SFANT SI DREPT, care judeca pe fiecare. HAIDETI SA NU MAI incercam sa fugim de mania LUI Dumnezeu in felul lumii si al religiilor, ci sa ne ascundem de aceasta manie a lui Dumnezeu, in Dumnezeu, pentru ca pacatele noastre sunt asa de multe si asa de mari, incat uitam ce spune Biblia:
Psamul 49:7 Dar nu pot să se răscumpere unul pe altul, nici să dea lui Dumnezeu preţul răscumpărării.
8. Răscumpărarea sufletului lor este aşa de scumpă, că nu se va face niciodată.
9. Nu vor trăi pe vecie, nu pot să nu vadă mormântul.

Deci, daca nimeni nu-si poate plati pacatele inaintea lui Dumnezeu, lasati-L pe Dumnezeu Fiul sa va plateasca pacatele, luand acest zapis care ne sta impotriva plin de dovada necuratiei noastre si sa-l pironeasca pe cruce. Coloseni 2:13 Pe voi, care eraţi morţi în greşelile voastre şi în firea voastră pământească netăiată împrejur, Dumnezeu v-a adus la viaţă împreună cu El, după ce ne-a iertat toate greşelile.

14. A şters zapisul cu poruncile lui, care stătea împotriva noastră şi ne era potrivnic, şi l-a nimicit, pironindu-l pe cruce.
Iov ii spunea lui Dumnezeu asa : Iov 17:3 Pune-Te singur zălog pentru mine înaintea Ta; altfel, cine ar putea răspunde pentru mine?
Astfel sa-L lasam pe DOMNUL ISUS HRISTOS sa lucreze in fiecare din noi personal, aceasta lucrare de iertare a pacatelor si de schimbare a vietii. Credeti in EL si faceti voia Lui. Pocaiti-va !

Va rog in Numele DOMNULUI ISUS HRISTOS pocaiti-va si lasati-va de tot. VENITI LA CEL CARE POATE SA VA SCHIMBE CU ADEVARAT, VENITI SI NU AMANATI, ca nu stiti ce va aduce ziua de maine. Viata este de la EL, EL o da si o ia cand vrea, pocaiti-va, va rog pocaiti-va si credeti in DOMNUL ISUS HRISTOS !

Importanta Craciunului este continutul, calitatea si realitatea.

Continutul este despre HRISTOS DOMNUL si fara EL, este cu neputinta sa ne apropiem de Dumnezeu.
Calitatea este pentru ca Dumnezeu insusi S-a nascut, a luat trup, de aceea Acest om, ACEST FIUL AL OMULUI de pe cruce, are o calitate inestimabila, prin faptul ca daca ai pune pe un cantar intr-o parte, mari, oceane, pesti, galaxii, fiinte si tot ceea ce se vede si ceea ce nu se vede, iar de cealalta parte a cantarului, L-ai pune pe HRISTOS, EL cantareste mult mai mult, extraordinar de mult, pentru ca EL este Dumnezeul cel ATOTPUTERNIC, este MARELE CEL CE ESTE.
Realitatea este prin faptul ca Dumnezeu nu S-a lasat fara marturie, ci a facut public aceasta nastere, a facut public aceasta jertfa si a facut public aceasta inviere a DOMNULUI ISUS HRISTOS, ca toti sa stie si sa auda ca prin EL si numai prin EL, avem iertarea pacatelor si impacare cu TATAL CERESC.

Cei mai multi se concentreaza atat de mult pe bradul de Craciun, pe mancaruri, bautura, oaspeti, petreceri, decoratii si altfel de lucuri ca acestea, incat uita esenta care este… HRISTOS DOMNUL.
Atat de mult s-a pierdut esenta acestui eveniment, incat avem nevoie de un telescop ca sa vedem semnificatia si sa readucem adevarata realitate intre noi. Intrebarea este, ce crezi tu despre EL ? Cine este ISUS HRISTOS pentru tine ? Te intreb asta, pentru ca EL ne va judeca pe fiecare, indiferent ce crezi tu despre EL. Unii vor avea ca sfarsit mangaierea Lui, dar altii vor avea ca sfarsit chinul pacatelor lor. Sper ca multi veti accepta aceasta realitate de a va increde in EL si numai in Numele Lui cel Sfant.

Noi trebuie sa recuperam continutul sarbatorii. Trebuie sa le aducem oamenilor aminte in mod onorabil Evanghelia, pentru a vorbi despre EL si a-L onora pe EL.
CAND Domnul vrea sa spuna un lucru greu si important, il explica simplu, dar cu toate ca DOMNUL explica atat de clar si simplu lucrurile, multi deraiaza de la Adevar si nu mai pot vedea simplitatea Scripturii.
Pocainta, inseamna sa te lasi de pacate, sa nu mai faci voia ta, ci voia Lui. Este sa-ti vezi starea de pacate si gravitatea lor si sa te intorci la Creatorul tau.
Credinta inseamna sa te increzi in EL, sa crezi in EL cu o ascultare profunda, provocata de schimbarea DUHULUI SAU CEL SFANT in tine, bazat pe Cuvantul Sau.

Aici se rupe bariera dintre noi si Dumnezeu, pentru ca noi niciodata nu puteam sa ajungem la Dumnezeu fara comuniunea cu Domnul Isus Hristos. Aceasta comunicare, aceasta comuniune, aceasta iertare a lui Dumnezeu pe care o ofera omului, este un Dar, este Harul si Mila Lui, este Dragostea lui, este impacarea cu EL prin si numai prin DOMNUL ISUS HRISTOS.
Multi IL numesc pe Dumnezeu ca este Dragoste si Bun, dar adevarul nu este complet, EL este si Drept si Sfant. Dragostea pe care Dumnezeu o ofera omului, este aceasta: Nasterea lui HRISTOS, trairea lui Hristos, Jertfirea lui HRISTOS. Dumnezeu pentru ca este Dragoste, trebuia sa rezolve problema pacatului nostru inaintea Lui, astfel EL L-a zdrobit pe HRISTOS Fiul Sau la cruce, ca apoi HRISTOS inviat, rezultand pacea noastra cu TATAL, daca ne pocaim si credem in EL. Acesta este punctul cel mai insemnat. Evrei 8:1 Punctul cel mai însemnat al celor spuse este că avem un Mare Preot care S-a aşezat la dreapta scaunului de domnie al Măririi, în ceruri,
2. ca slujitor al Locului Preasfânt şi al adevăratului Cort, care a fost ridicat nu de un om, ci de Domnul.

Noi nu suntem vrednici de Dumnezeu. Credeti ca prin postul oamenilor sau lumanarile aprinse, credeti ca prin faptele bune, Il satisfacem pe Dumnezeu ? EL nu poate fi satisfacut decat prin FIUL SAU DOMNUL ISUS HRISTOS, iar noi daca suntem in FIUL, suntem placuti Lui. Nu uitati, ca Fiul ne-a zis clar, ca trebuie sa ne pocaim, si sa credem in El, trebuie sa vrei sa-ti lasi pacatul si viata ta care este in vrajmasie cu EL si sa vii la EL sa te schimbe.
Daca nu vreti sa va pocaiti, atunci nu mai mentionati nici de Numele Lui in colinde sau altundeva, pentru ca EL a zis asa: 2 Timotei 2:19 Totuşi temelia tare a lui Dumnezeu stă nezguduită, având pecetea aceasta: „Domnul cunoaşte pe cei ce sunt ai Lui”; şi: „Oricine rosteşte Numele Domnului să se depărteze de fărădelege!”
EL a zis sa luam Cuvintele Lui in serios. Si da, in zilele acestea este sarbatoare, dar sarbatoarea este ca azi Dumnezeu ne indeamna sa ne pocaim. Ce minunat HAR DIVIN !

Multi va pregatiti de Craciun si faceti tot felul de eforturi ca sa va fie cat mai bine, dar unde este HRISTOS DOMNUL in vietile voastre ? Bine a zis PAVEL in Filipeni 2:21 “Ce-i drept, toţi umblă după foloasele lor, şi nu după ale lui Isus Hristos.”

Sa spunem lucrurilor pe nume, lumea este casatorita cu idolul Craciunului. De fapt, mai multi oameni se imbata la Craciun decat in oricare alta perioada a anului. Sunt mai multe petreceri mari si mai multe cheltuieli egoiste decat in orice alt anotimp. Nu dovedeste acest lucru caci Craciunul nu este din Dumnezeu?
Lumea iubeste Craciunul, dar IL uraste pe Hristos.
Simplul fapt ca lumea, care IL uraste pe Hristos si Sangele Sau care rascumpara din pacat, face mai multa zarva in jurul Craciunului decat in jurul oricarei altei sarbatorI.
Nasterea lui Hristos dintr-o fecioara este un eveniment binecuvantat, dar sarbatorirea Craciunului este un lucru rau si pagan. Charles Halff . Sa ne uitam imprejurul nostru…

Va pregatiti de sarbatori, dar pentru evenimentul cand veti sta fata-n fata cu Dumnezeu va pregatiti ?
Preotilor, trebuie sa va pocaiti de idolatria, banii, inselarea si viclenia in care traiti si sa veniti la HRISTOS, sa lasati mandria care nu vrea sa va lase sa incepeti un nou inceput cu DOMNUL HRISTOS, altfel este imposibil sa mosteniti Imparatia lui Dumnezeu.

Doctorilor, trebuie sa va pocaiti de crimele facute prin avorturi si sa va luati in serios Biblia, sa va intoarceti la Dumnezeu care nu oboseste iertand prin HRISTOS. Dar daca nu vreti, este imposibil ca sa mosteniti Imparatia lui Dumnezeu.

Politistilor, trebuie sa va pocaiti si sa judecati drept, fara mita si fara a lua mai mult decat va este salariul. Dumnezeu v-a dat sabia ca autoritate, ca sa fiti de temut pentru o fapta rea, nu v-a dat sabia autoritatii ca sa traiti cum vreti, ci sa fiti pilde si adevarati dregatori. Daca nu va pocaiti, nu veti putea mosteni Imparatia lui Dumnezeu.

In aceasta perioada, persoana favorizata nu este HRISTOS DOMNUL, ci mos Craciun, darurile, mancarea, bautura, petrecerea si uitati ca acest HRISTOS intrupat SI NASCUT, acest HRISTOS inviat de PASTE, NE CERE SA NE POCAIM SI SA NE LASAM DE PACATE. EL este placerea lui Dumnezeu, dat de Dumnezeu, nascut din Dumnezeu, inviat de Dumnezeu, intelegeti ca fara EL nu avem nicio sansa.

Punctul cel mai insemnat al istoriei, esenta lumii si mai ales nasterea, mortea si invierea lui HRISTOS DOMNUL, este FAPTUL ca Dumnezeul cel drept, poate ierta, justifica, numai prin lucrarea Lui, in persoana DOMNULUI ISUS HRISTOS.

Oameni trecatori, ati mai trait un an, dar cum ati trait ? Nu vedeti ca nu va deosebiti cu nimic de lume ? Nimeni nu este bun, toti suntem pacatosi si daca nu venim in termenii TATALUI CERESC, nu vom fi iertati de EL. NU uitati asta.
Noi nu putem sa platim plata, suntem nepuntinciosi si depravati in pacat. De aceea EL este atat de frumos si de important, ca numai EL poate plati plata.
NU poti opri soarele sa rasara, nu poti opri ploaia sa cada, nu poti opri firea sa dainuie, dar este UNUL CARE POATE sa schimbe totul, si cand EL schimba, ramane schimbat. Apocalipsa 3:7„Iată ce zice Cel Sfânt, Cel Adevărat, Cel ce ţine cheia lui David, Cel ce deschide, şi nimeni nu va închide, Cel ce închide, şi nimeni nu va deschide. “

Acest eveniment anuntat si adeverit de ingeri din Luca 2:11 …astăzi, în cetatea lui David, vi S-a născut un Mântuitor, care este Hristos, Domnul ” , ne dovedeste ca este cel mai important eveniment si sa luam aminte la el, pentru ca din cate stiti si voi, niciodata in viata noastra nu s-a anuntat un eveniment prin ingeri. Acest eveniment cuprinde o veste Mare, cuprinde vestea Buna, cum DUMNEZEU IARTA PACATOSUL prin Cel nascut, prin Cel care a trait printre noi, prin Cel Jertfit pentru noi.

Ce as putea sa va urez, pentru ca ceea ce facem multi dintre noi, nu are nimic de-a face cu DOMNUL ISUS HRISTOS, ci dimpotriva, Dumnezeu uraste ceea ce facem daca nu facem cum zice EL in Scriptura. Tot ceea ce va zic, este ca acum de Craciun este o sarbatoare, dar nu sarbatoarea la care va ganditi voi, ci aceea care este in Biblie, anume, e sarbatoare prin faptul ca Dumnezeu spune sa ne pocaim, inca ne mai da timp sa ne pocaim, este inca Har si iertare, haideti la EL cu indrazneala. Luca 15:7 Tot aşa, vă spun că va fi mai multă bucurie în cer pentru un singur păcătos care se pocăieşte, decât pentru nouăzeci şi nouă de oameni neprihăniţi care n-au nevoie de pocăinţă.

Luca 2:10 Dar îngerul le-a zis: Nu vă temeţi: căci vă aduc o veste bună, care va fi o mare bucurie pentru tot norodul:
11.astăzi, în cetatea lui David, vi S-a născut un Mântuitor, care este Hristos, Domnul.

Intrebarea este urmatoarea: Te bucuri tu asa cum scrie in versetul de mai sus ? Intelegi tu acum ce inseamna nasterea DOMNULUI ISUS HRISTOS ? Traiesti tu in ascultare ?
Luca 2:19 Maria păstra toate cuvintele acelea şi se gândea la ele în inima ei.

Iei tu aceste cuvinte si le pastrezi in inima ta ? Te gandesti tu serios la aceste cuvinte de mai sus, asa cum Maria se gandea ? Fii intelept si crede in Justificarea data fara plata de Dumnezeu, prin acest DAR NESPUS DE MARE, DOMNUL ISUS HRISTOS.

“Nu pot sa ies in seara aceasta sa vestesc doar nasterea unui Mantuitor, daca nu vestesc in acelasi timp toata Evanghelia, ca EL este si DOMN. Nu pot sa cant despre nasterea unui Prunc, fara sa spun ca Cel ce S-a nascut cu mai bine de 2000 de ani in urma nu mai este pruncul de care sa iti fie mila, ci e Imparatul vesniciilor care Va judeca lumea. Nu pot sa spun oamenilor „bucurati-va si veseliti-va” , indemnandu-i astfel la distractii si betii. Mai degraba le-as striga: „Cutremurati-va , ingroziti-va si pocaiti-va !”  Singurii care se pot bucura in seara aceasta sunt cei ale caror nume le sunt scrise in ceruri ! ”

Inchei cu aceste intrebari: IL ai tu pe Acest ISUS HRISTOS, Pruncul nascut acum 2000 de ani care este in prezent DOMNUL domnilor si Imparatul imparatilor ? Te increzi tu in EL si te-a schimbat EL ? Te-a nascut EL din DUHUL SFANT ?

Ioan 3:26 Cine crede în Fiul are viaţa veşnică; dar cine nu crede în Fiul nu va vedea viaţa, ci mânia lui Dumnezeu rămâne peste el.”

Alin Lolos