Alin Lolos – Dumnezeu primeste inchinarea doar in duh si in adevar

-Voi care spuneti ca sunteti nascuti din Dumnezeu, la ce va foloseste sa le spuneti oamenilor, vecinilor sau rudelor “Sarbatori Fericite sau Craciun Fericit” si nu le spuneti Evanghelia si cum vrea Domnul Hristos ca ei sa traiesca?
-Si voi care inca nu vreti sa va pocaiti, la ce va foloseste sa spuneti “Sarbatori Fericite sau Craciun Fericit” fara ca sa va pocaiti si sa ascultati cu adevarat de Cel ce S-a nascut, a murit si inviat? La ce va foloseste inca o sarbatoare in felul vostru cand nu deschideti Biblia sa vedeti cu adevarat ce va cere acest Dumnezeu intrupat in om, Domnul Isus Hristos? Luca 6:46 “De ce-Mi ziceti: “Doamne, Doamne!”, si nu faceti ce spun Eu?”
Ai tu un duh nou dat de Dumnezeu?
Esti tu nascut din Duhul Sfant?
Te inchini tu lui Dumnezeu in duh si adevar?
Ai tu Invatatura Unica, Sanatoasa si Adevarata a Domnului Isus Hristos?
Omule nu te juca cu vesnicia ta si nu amana pocainta si venirea ta la Hristos Domnul. Crezi tu ca poti sta in picioare inaintea Dreptei Judecati al lui Dumnezeu fara Domnul Isus Hristos?
“Ceea ce este mai alarmant este faptul ca multi oameni care se declara crestini sunt gata sa-si riste eternitarea bazandu-se doar pe o emotie de moment sau din trecut sau o rugaciune a pacatosului facuta si rostita dupa un lider sau pe sentimentul unei eliberari inselatoare, fara a privi cu seriozitate la ceea ce este evident acum, in acest moment. Este oare viata vesnica de asa mica valoare incat pare sa nu fie necesar sa te examinezi pentru a gasi dovezi ale mantuirii tale?” (Jim Elliff).
Omule cerceteaza-te si vezi daca esti schimbat, vezi daca urasti pacatul si iubesti voia lui Dumnezeu. Vezi daca cauti sfintenia si daca esti preocupat de voia lui Dumnezeu. Vezi daca acum in prezent ai pasiune pentru Dumnezeu in Numele Domnului Isus Hristos prin Persoana Duhului Sfant.
Domnul Isus Hristos este singurul care va poate pune dupa voia lui Dumnezeu si sa va faca adevarati inchinatori in duh si in adevar. Pocaiti-va si renuntati la practica voastra, incredeti-va in Domnul Isus si urmazi-L pe El, credeti in El pentru iertarea pacatelor si lasati parerile voastre bune despre voi, lasati traditiile si ritualurile pagane, lasati alte scrieri si religii si veniti la Domnul Isus Hristos dupa singurul Cuvant Adevarat si Ferm al lui Dumnezeu dupa care va judeca lumea, Biblia.
Ioan 12:48 “Pe cine Ma nesocoteste si nu primeste cuvintele Mele, are cine-l osandi: Cuvantul pe care l-am vestit Eu, acela il va osandi in ziua de apoi”.