Mijlocitorul

Poate cunosti Cuvantul lui Dumnezeu dar important este din cate cunosti cat de mult trece prin tine. Pentru ca nu informatia te schimba, ci HRISTOS DOMNUL, dar dupa ce iL ai pe EL un lucru e sigur, ca vei ramane consecvent in Invatatura Sanatoasa a Domnului Hristos. Invatatura despre EL, despre iadul vesnic si despre starea ta, despre spusele Apostolilor, despre trairea crestinului in lume. Motivul pentru care multi nu sunt in Invatatura Domnului Isus este ca nu sunt mantuiti, iar motivul pentru care unii au parasit aceasta Invatatura odata cu credinta lor, este ca sunt firesti nu duhovnicesti si tocmai de aceea au iesit din mijlocul nostru ca sa se dovedeasca ca nu toti sunt dintre ai nostri. Inca un lucru, poate inca esti in Biserica dar trairea ta este departe de voia lui Dumnezeu, asta ar trebui sa te faca sa iti pui mari semne de intrebare daca esti sau nu nascut din nou. Monotonie, lene, stagnare, pacat, timp de rugaciune neglijat, iar Cuvantul pus deoparte arata ca esti firesc si nu duhovnicesc.

“Dumnezeu nu datoreaza nimanui nimic ! Motivul pentru care esti un pitic spiritual este ca nu te hranesti cu Cuvantul lui Dumnezeu, nu stai la dispozitia Lui, nu-I asculti vocea si nu te supui Lui ! Secretul trezirilor este supunerea ! Dar nu te poti supune la ce nu cunosti.” Leonard Ravenhill


Pentru unii lumea aceasta este un teren de joaca, dar pentru adevaratii crestini fauriti in fasa DUHULUI SFANT este un camp de razboi impotriva a tot ce se ridica impotriva lui Dumnezeu si a invataturii Lui.

Nu-ti impietri inima, ci vezi daca ceea ce am spus este din Biblie. Cerceteaza Scriptura !

Adevarul Evangheliei lui ISUS HRISTOS este acela ca singurii care pot fi mantuiti sunt cei care isi dau seama ca sunt pacatosi si care doresc sa se pocaiasca. Chemarea lui HRISTOS este adresata numai pacatosului care, in disperarea lui realizeaza nevoia in care se afla si doreste transformarea. DOMNUL nostru a venit sa-i mantuiasca pe cei pacatosi. Dar celor care nu doresc sa-si recunoasca pacatul, EL nu are sa le spuna nimic – cu exceptia pronuntarii sentintei.

Nu fi ca un fariseu care nu accepta cuvintele DOMNULUI ISUS HRISTOS care nu accepta ca este un pacatos cu nevoia sa fie iertat de HRISTOS, pentru ca in felul acesta nu poti sa dai curs chemarii lui ISUS si esti la fel ca un fariseu care se credea ca este bun, moral, religios, dar nu vroia sa se pocaiasca.

Aceasta este tema Evangheliei lui ISUS: EL a venit sa-i cheme pe pacatosi la pocainta. Domnul Isus nu-i da omului mantuirea decat atunci cand el a ajuns sa vada ca este pacatos, ca este insetat dupa iertare, cand simte povara pacatelor si cand doreste din tot sufletul sa scape de ea.

Cand inima nu are atitudinea corecta fata de Dumnezeu, atunci omul mereu si mereu isi da tot felul de scuze ca este bine, continuand in starea lui superficiala, in loc sa vada ca este mort in pacat, cu o inima impietrita, cu ochii orbi, mintea nechibzuita si practicarea faptelor nelegiuite.

Dumnezeu nu este multumit cu formele de religie care nu au nimic de-a face cu neprihanirea personala si ruperea de a mai practica pacatul.

Daca te consideri bun si nu vrei sa te pocaiesti asa cum DOMNUL ISUS HRISTOS a zis si zice, atunci tu esti una cu fariserii si daca asa stau lucrurile, tie nimeni nu mai are ce sa-ti zica, caci EL a venit ca sa cheme la pocainta pe cei pacatosi care isi vad starea, nu pe cei care sunt manati de o religie si o dezvinovatire de sine.