M-am saturat de scuze ca sa nu pazim Cuvantul Lui Dumnezeu

 
Va rog, va rog intelegeti, cu Dumnezeu nu ne jucam… EL este un foc mistuitor, care nu Se lasa sa fie batjocorit… Mania Lui vine, mania Lui se descopera, mania Lui este anuntata de blandul ISUS HRISTOS…

Multi ne-am adancit in lanturile lenevirii si in lanturile inselaciunii, crezand ca suntem bine… Multi ne plangem ca suntem slabi, dar niciodata nu am trecut prin luptele celor care ne inconjoara ca un mare nor de martori ai lui HRISTOS DOMNUL si nu ne-am impotrivit pacatului pana la sange… Ce ne facem cand vine prigoana ? Adevarata prigoana… Iubita Biserica a lui HRISTOS DOMNUL… pregateste-te de selectarea celor care zic ca sunt ai Lui si nu sunt; de cei care sunt manjiti pana in maduva oaselor de intinaciunea lumii.
Acum e vara si multi care se numesc crestini alearga la acelasi potop de desfrau cu lumea. Trupurile noastre sunt numite “Temple ale DUHULUI SFANT” ( 1 Corinteni 3 si 6 ) dar multi merg la mare sau la piscina si nu numai ca ei sunt expusi la preacurvie, dar sunt si pricina de poticnire sau pacatuire atat pentru cei din Biserica cat si pentru cei nelegiuiti. Imbracaminte indecenta, muzica si obiceiuri lumesti, unde este chipul DOMNULUI HRISTOS ?

M-am saturat de scuze ca sa nu pazim Cuvantul lui Dumnezeu, m-am saturat sa chem la pocainta doar pe cei intinati, trebuie sa chemam la pocainta mai intai pe pocaiti, trebuie sa chemam la sfintenie pe cei care zic ca sunt nascuti din nou.

Oare cati dintre noi pangarim si calcam Sangele DOMNULUI ISUS HRISTOS in picioare ? Oare cati dintre noi batjocorim pe DUHUL HARULUI ? Oare cati dintre noi trebuia sa fim omorati ca Anania si Safira ? Oare cati dintre noi facem afaceri necurate, bani la negru si bani nedeclarati la stat ? Oare cati dintre noi ne inselam cu pretextul ca vrem sfintenia, dar ne petrecem timpul in fata idolului numit televizor ? Cati platim cablul la stat degeaba pentru programe si emisiuni de divertisment ? Cati ne uitam la lucruri pe care Dumnezeu le dispretuieste ? Domnul zice: “lepadati-va de tot ce este spurcat si va voi primi.” 2 Corinteni 6:17. De aceea: „Ieşiţi din mijlocul lor şi despărţiţi-vă de ei, zice Domnul; nu vă atingeţi de ce este necurat, şi vă voi primi. 18. Eu vă voi fi Tată, şi voi Îmi veţi fi fii şi fiice, zice Domnul cel Atotputernic.”

“Intelepciunea striga pe ulite” – Proverbe 1:20, unde sunt fiii lui Dumnezeu care propovaduiesc neinfricati pe strazi, piete si in locurile nelegiuite ? Unde sunt cei invatati cu facultati si teologii carora le este rusine sa-si deschida gura in public sa-L propovaduiasca pe DOMNUL ISUS HRISTOS fara sa se rusineze de EL ?
Ma gandesc ca daca ar iesi toti alesii Celui Prea Inalt sa-L propovaduiasca pe HRISTOSUL Cel Inviat, nu ar mai fi loc de eretici sau de cei care zic ca sunt crestini dar nu sunt…

Pentru multi eu sunt nebun, dar stiu un lucru si ma rog pentru aceasta: Doamne, adu trezire in ROMANIA !!! Daca ma intrebati: se poate ? Da, bineinteles ca se poate, dar trezirea incepe cu mine si cu tine ! De aceea, pocaieste-te si crede in DOMNUL ISUS HRISTOS DUMNEZEUL CEL VIU SI ADEVARAT, cere DUHUL SFANT sa vina peste tine si fa voia TATALUI CERESC…

Sunt ingandurat si trist pentru semenii mei, sunt trist pentru cei care zic ca sunt nascuti din nou si nu sunt, sunt trist pentru cei care zic ca IL au dar nu IL au pe EL, dar mai trist sunt pentru cei care sustin ca s-au intalnit cu EL, dar trairea lor lasa de dorit…

As vrea sa plang, dar mai bine va las cateva versete din Biblie care exprima ceea ce simt :
Ieremia 9:1. “O! de mi-ar fi capul plin cu apă, de mi-ar fi ochii un izvor de lacrimi, aş plânge zi şi noapte pe morţii fiicei poporului meu!
2. O! dac-aş avea un han de călători în pustiu, aş părăsi pe poporul meu şi m-aş depărta de el! Căci toţi sunt nişte preacurvari şi o ceată de mişei.
3. Au limba întinsă ca un arc şi aruncă minciuna; şi nu prin adevăr sunt ei puternici în ţară; căci merg din răutate în răutate, şi nu Mă cunosc, zice Domnul.
4. Fiecare să se păzească de prietenul lui şi să nu se încreadă în niciunul din fraţii săi; căci orice frate caută să înşele şi orice prieten umblă cu bârfe.
5. Se trag pe sfoară unii pe alţii şi nu spun adevărul; îşi deprind limba să mintă şi se trudesc să facă rău.
6. Locuinţa ta este în mijlocul făţărniciei, şi, de făţarnici ce sunt, nu vor să Mă cunoască – zice Domnul.”
7. De aceea, aşa vorbeşte Domnul oştirilor: „Iată, îi voi topi în cuptor şi îi voi încerca. Căci cum aş putea să mă port altfel cu fiica poporului Meu?
8. Limba lor este o săgeată ucigătoare, nu spun decât minciuni; cu gura vorbesc aproapelui lor de pace, şi în fundul inimii îi întind curse.
9. Să nu-i pedepsesc Eu pentru aceste lucruri, zice Domnul, să nu Mă răzbun Eu pe un asemenea popor?
10. Munţii vreau să-i plâng şi să gem pentru ei, pentru câmpiile pustiite vreau să fac o jelanie; căci sunt arse de tot şi nimeni nu mai trece prin ele; nu se mai aude în ele behăitul turmelor; păsările cerului şi dobitoacele au fugit şi au pierit.
13. Domnul zice: „Pentru că au părăsit Legea Mea pe care le-o pusesem înainte; pentru că n-au ascultat glasul Meu şi nu l-au urmat;
14. ci au umblat după aplecările inimii lor şi au mers după Baali cum i-au învăţat părinţii lor.”

Frati si surori, amici si prieteni, familie si rude, vecini si straini:

POCAITI-VA SI INTOARCETI-VA LA DUMNEZEUL CEL VIU, intoarceti-va la Creatorul si Facatorul vostru, care nu oboseste iertand (Isaia 55:7). Acceptati dragostea Lui Dumnezeu in HRISTOS ISUS si dati-I Lui pacatele voastre. Simtiti-va ticalosia si tanguiti-va, oameni cu inima impartita ( Iacov 4:9) caci cine stie daca Domnul Dumnezeu nu Se va intoarce de la mania Lui si va lasa in urma Lui belsug de binecuvantare ( Ioel 2:14)… EL a spus, singurul mod prin care ne poate ierta este cum cere EL, prin DOMNUL ISUS HRISTOS care a platit pacatele noastre si care ne-a dat indrumari atat de clare… Pocaiti-va, pocaiti-va, pocaiti-va si credeti in DOMNUL ISUS HRISTOS !!!…
Ezechiel 33:30. “Fiul omului! Copiii poporului tău vorbesc de tine pe lângă ziduri şi pe la uşile caselor şi zic unul altuia, fiecare fratelui său: „Veniţi, dar, şi ascultaţi care este cuvântul ieşit de la Domnul!
31. Şi vin cu grămada la tine, stau înaintea ta ca popor al Meu, ascultă cuvintele tale, dar nu le împlinesc, căci cu gura vorbesc dulce de tot, dar cu inima umblă tot după poftele lor.
32. Iată că tu eşti pentru ei ca un cântăreţ plăcut cu un glas frumos şi iscusit la cântare pe corzi. Ei îţi ascultă cuvintele, dar nu le împlinesc deloc.
33. Când se vor întâmpla însă aceste lucruri – şi iată că se întâmplă! – vor şti că era un proroc în mijlocul lor.”

Alin Lolos