Inca o sarbatoare draceasca, lumeasca, pamanteasca… Halloween

Inca o sarbatoare draceasca, lumeasca, pamanteasca… Halloween

Nu sarbatoresc Halloween pentru ca:
1. Dumnezeu este un DOMN al vietii nu al mortii (Ioan 14:6, Ioan 11:25)
2. Pentru ca slujesc unui DOMN al Luminii nu al intunericului (Ioan 8:12, Efeseni 2:1-3, 2Corinteni 4:3-4)
3. Pentru ca nu doresc sa-mi decorez casa si hainele cu uratenii, fantome si lucruri satanice (Leviticul 18:30, Romani 12:1-2)
4. Pentru ca ma intereseaza sa eman si sa fac binele si nu raul (Efeseni 5:9-15)

Nebunia celor care sarbatoresc aceste uraciuni inaintea lui Dumnezeu (Luca 16:15) este ca si atunci cand oamenii sarbatoresc invierea DOMNULUI ISUS HRISTOS o fac la fel ca si o sabatoare cu scheleti de Halloween si a ajuns Marea sarbatoare a invierii lui HRISTOS DOMNUL sa fie pusa in aceasi categorie cu mizeriile demonice si a ajuns un obicei pentru multi si ceva distractiv aceste obiceiuri incat nu se face separearea dinstinctiva dintre ceva rau si bun in practica. A ajuns ceva la moda ca omul sa sarbatoreasca ceva, fie rau fie bun.
De ce zic asta? Pentru ca nu se mai face dinstinctie dintre una si alta, omul nu are discernamant sa vada ce este demonic si ce nu este demonic pentru a sarbatorii ceva si daca cu adevarat ar realiza oamenii ADEVARATA SARBATOARE DE INVIERE DE PASTE, CU SIGURANTA ca nu ar mai sarbatorii sarbatori dracesti pe care DUMNEZEU le uraste pentru ca oamenii s-ar tine dupa Biblie si nu dupa gandurile lor desarte.
Isaia 5:20. Vai de cei ce numesc raul bine, si binele, rau, care spun ca intunericul este lumina, si lumina, intuneric, care dau amaraciunea in loc de dulceata, si dulceata in loc de amaraciune!

Lucrurile acestea le cautati, dar pe HRISTOS DOMNUL nu-L cautati. VAI DE VOI DACA NU VA POCAITI…
Degeaba vreti sa aduceti argumente multi dintre voi ca aceasta uraciune de “sarbatoare” nu este draceasca, cand voi stiti bine ceea ce se face acolo, ce beti, ce priviti, ce ganditi, stiti bine ca si eu am fost odata acolo… De aceea va zic, eu am fost schimbat de DOMNUL ISUS HRISTOS, deci se poate, veniti si voi. Inca ceva, mai intai sa imi aduceti argumente de tot felul, ganditi-va daca HRISTOS DOMNUL este o realitate in viata voastra si daca voi chiar faceti voia LUI…

In seara aceasta majoritatea oamenilor fara HRISTOS DOMNUL, sarbatoresc Halloween, aratand ca nu au temere si respect pentru Dumnezeu, nu dau doi bani pe voia lui Dumnezeu si astfel ingramadesc pacat peste pacat. Acestor oameni le zic urmatoarele : Vad ca umblati dupa costume si tot felul de masti care sa va scoata in evidenta, dar nu va dati seama ca aceste lucruri dracesti precum ar fi : dinti de vampir, capete de morti, cranii, schelete, sange, bostane, costume de vrajitoare si multe alte lucruri, acestea vin direct din gandul diavolului care va face sa traiti in afara voii lui Dumnezeu si care va fi chinuit in vecii vecilor in iadul care arde cu foc si cu pucioasa. (Apocalipsa 20:10).

Interesant este ca asa zisa “sarbatoare” a devenit o traditie pentru cei controlati de duhul diavolului si spun asta conform (1 ioan 5:19) – “Ştim că suntem din Dumnezeu şi că toată lumea zace în cel rău”. Deci nu exista parte de mijloc, precum a spus DOMNUL ISUS HRISTOS ca nu putem sluji la doi stapani. (Matei 6:24).
Am vazut doua lucruri grave de tot: Unul este ca parintii isi manipuleaza copiii inspre aceste lucruri si sarbatori dracesti, indemnandu-i sa se imbrace, sa se poarte si sa dea frau la aceste uraciuni mizerabile, dracesti si pagane care vor sfarsi in iadul de foc o vesnicie. Apocalipsa 21:8. “Dar, cât despre fricoşi, necredincioşi, scârboşi, ucigaşi, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli şi toţi mincinoşii, partea lor este în iazul care arde cu foc şi cu pucioasă, adică moartea a doua.”
Parintilor in loc sa va indemnati copiii sa citeasca Biblia ii indemnati la demonizari si sabatori satanice. Credeti ca din ei vor iesi sfinti lasandu-i sa practice asa ceva? Curand la varsta adolescenta veti vedea rodul muncii sau mai bine zis rodul depravarii voastre in familii (curvii, pucarii, orgii sexuale, homosexualitati, sarcini nedorite, avorturi, plecari de acasa, nopti hainarite prin cluburi, accidente prin masini conduse de drogati si betivi, etc), asta veti vedea de la copiii vostri atata timp cand ii tineti departe de Biblie.

Al doilea lucru la fel de grav si tot o uraciune, este ca oamenii care se cred in esenta buni, sau mai bine zis cei care se cred crestini, la fel fac si cu adevarata sarbatoare PASTELE, care reprezinta pe DOMNUL ISUS HRISTOS mort si inviat, rezumand aceasta Sarbatoare Sfanta la fel ca aceste uraciuni de petreceri, uitand ca de fapt ACEST HRISTOS ISUS este DOMNUL, ca ACEST HRISTOS a purtat pacatele noastre si ca ACEST HRISTOS DUMNEZEU INTRUPAT IN OM va porunceste sa va pocaiti si va cheama sa va impacati cu Dumnezeu care va judeca pe fiecare dupa cum a trait…

Multi in timpul acestei sarbatori demonice vor fi beti, drogati, pictati pe fata si vor face lucruri neinchipuite, lucruri de care Apostolul PAVEL a zis ca “e rusine numai sa spunem ce fac ei in ascuns” ( Efeseni 5:12). Rodul intunericului se desfata in fiii neascultarii, dar problema mea este cu asa zisii “pocaiti” care nu sunt pocaiti, dar care se indeletnicesc cu aceste ritualuri, mergand cu cei nelegiuiti la acelasi potop de desfrau, batjocorind pe DUHUL HARULUI, uitand de SANGELE MIELULUI ISUS HRISTOS care S-a scurs in fata Dreptatii lui DUMNEZEU, astfel din cauza acestor zisi “pocaiti”, NUMELE FRUMOSULUI HRISTOS este vorbit de rau de cei nelegiuti (2 Petru 2:2), crezand ca ei sunt adevaratii pocaiti sau spunand ca daca ei fac la fel ca noi atunci toti sunt la fel si noi suntem bine.

Cel cu adevarat pocait isi traieste viata dupa voia lui Dumnezeu si este preocupat de ceea ce spune Dumnezeu, este schimbat si nascut din DUHUL SFANT, traind o viata plina de DUHUL SFANT, calauzit si modelat de DUHUL SFANT dupa chipul si asemanarea DOMNULUI HRISTOS, mereu si mereu…
Asa ca mai ganditi-va o data, daca astazi plecati cu ei la asa numita “sarbatoare” de care imi este sila si scarba sa o pronunt, pentru ca este o scarba inaintea lui Dumnezeu. Va las cateva pasaje din SCRIPTURA care arata ce spune Dumnezeu. Inchei spunandu-va : Pocaiti-va, intoarceti-va de la pacat la Dumnezeu, credeti in DOMNUL ISUS HRISTOS si astfel veti fi iertati, schimbati si veti avea pace cu Dreptatea lui Dumnezeu care va veni peste cei care au trait dupa poftele inimii lor, robi ai pacatelor si viciilor si nu au acceptat Justificarea pe care a dat-o DUMNEZEU TATAL prin jertfa de la cruce in HRISTOS ISUS DOMNUL…
Efeseni 5:8. Odinioară eraţi întuneric; dar acum sunteţi lumină în Domnul. Umblaţi deci ca nişte copii ai luminii.
11. şi nu luaţi deloc parte la lucrările neroditoare ale întunericului, ba încă mai degrabă osândiţi-le.

12. Căci e ruşine numai să spunem ce fac ei în ascuns.

Romani 1:18. Mânia lui Dumnezeu se descoperă din cer împotriva oricărei necinstiri a lui Dumnezeu şi împotriva oricărei nelegiuiri a oamenilor care înăbuşă adevărul în nelegiuirea lor.

24. De aceea, Dumnezeu i-a lăsat pradă necurăţiei, să urmeze poftele inimilor lor; aşa că îşi necinstesc singuri trupurile;

28. Fiindcă n-au căutat să păstreze pe Dumnezeu în cunoştinţa lor, Dumnezeu i-a lăsat în voia minţii lor blestemate, ca să facă lucruri neîngăduite.

29. Astfel, au ajuns plini de orice fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înşelăciune, de porniri răutăcioase; sunt şoptitori,

30. bârfitori, urâtori de Dumnezeu, obraznici, trufaşi, lăudăroşi, născocitori de rele, neascultători de părinţi,

31. fără pricepere, călcători de cuvânt, fără dragoste firească, neînduplecaţi, fără milă.

32. Şi, măcar că ştiu hotărârea lui Dumnezeu, că cei ce fac asemenea lucruri sunt vrednici de moarte, totuşi, ei nu numai că le fac, dar şi găsesc de buni pe cei ce le fac.

Tit 3:3. Căci şi noi eram altădată fără minte, neascultători, rătăciţi, robiţi de tot felul de pofte şi de plăceri, trăind în răutate şi în pizmă, vrednici să fim urâţi şi urându-ne unii pe alţii.

Coloseni 2:8. Luaţi seama ca nimeni să nu vă fure cu filozofia şi cu o amăgire deşartă, după datina oamenilor, după învăţăturile începătoare ale lumii, şi nu după Hristos.

Matei 15:7. Făţarnicilor, bine a prorocit Isaia despre voi, când a zis:

8. Norodul acesta se apropie de Mine cu gura şi Mă cinsteşte cu buzele, dar inima lui este departe de Mine.

Luca 6:46. De ce-Mi ziceţi: „Doamne, Doamne!”, şi nu faceţi ce spun Eu?

Halloween Este o noapte demonica, unde demonii isi fac aparitia extrem de des si din plin.
Dumnezeu care in Biblie a interzis manifestarile oamenilor spre vrajitoare, varcolaci, sange. cranii, sicrie si alte obiceiuri care dau nastere la desfrau, ignoranta fata de Dumnezeu, batjocorire pe fata la adresa DOMNULUI ISUS si o deschidere larga spre lumea demonilor, oamenii cu toate acestea se bucura practicand astfel de lucruri scotand in vedere depravarea in care stacneaza rezultand iadul lui Dumnezeu.
Cei care practicau aceste manifestari de varcolaci, vrajitoate, cranii, taindu-se sau cautand sange erau omorati din porunca lui Dumnezeu.
Priviti texte care arata tocmai ceea ce am sustinut mai sus:

Exodul 22:18 Pe vrăjitoare să n-o laşi să trăiască.
Leviticul 19:26 Să nu mâncaţi nimic cu sânge. Să nu ghiciţi după vârcolaci, nici după nori.
Leviticul 19:31 Să nu vă duceţi la cei ce cheamă duhurile morţilor, nici la vrăjitori: să nu-i întrebaţi, ca să nu vă spurcaţi cu ei. Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru.
Leviticul 20:27 Dar, dacă un om sau o femeie cheamă duhul unui mort sau se îndeletniceşte cu ghicirea, să fie pedepsit cu moartea; să-i ucideţi cu pietre: sângele lor să cadă asupra lor.’”

Deuteronomul 18:10 Să nu fie la tine nimeni care să-şi treacă pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care să aibă meşteşugul de ghicitor, de cititor în stele, de vestitor al viitorului, de vrăjitor,

11. de descântător, nimeni care să întrebe pe cei ce cheamă duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care să întrebe pe morţi.

12. Căci oricine face aceste lucruri este o urâciune înaintea Domnului şi din pricina acestor lucruri va izgoni Domnul Dumnezeul tău pe aceste neamuri dinaintea ta.

Sunt multe texte in Biblie unde Dumnezeu interzice aceste manifestari cu vrajitoare, cranii, varcolaci, sange, bostane si alte lucruri care se practica de aceasta sarbatoare draceasca si satanica Halloween.

Nebunia oamenilor a multor vecini ai mei, prietenilor mei sau a celor care practica acesta sarbatoare demonica, pentru ei este amuzant, dar pentru cei care iL cunosc pe Dumnezeu este manifestarea satanica pe fata.
Mai grav este ca cei care se numesc crestini, binenteles cu numele, ei practica asta.

O alta nebunie este ca nu numai oamenii mari se picteaza pe fata cu picturi reprezentand vampiri, demoni, vrajitoare, cranii, sange si alte uraciuni, nu doar ei fac asta ci voluntar isi lasa copiii decurgand la aceste practici care de fapt sunt niste ritualuri demonice.

Chiar ortodocsi practicanti care atunci cand ma duc la ei sa le spun despre DOMNUL ISUS ca trebuie sa se pocaiasca, se dau foarte crestini, dar de aceasta sarbatoare draceasca se mascheaza in vrajitoare, afiseaza bostane, vrajitoare, panze de paianjez, vampiri si tot felul de lucruri la geamurile si usile caselor lor. Oare daca muriti la judecata va ajuta aceste lucruri? Mereu satana se afisaza opus Sfinteniei lui Dumnezeu. Oare voi credeti ca practicand aceste demonizari, credeti ca vine din Sfintenia lui Dumnezeu?

Vai de voi popor pagan, vai de voi. In felul asta daca muriti veti vedea pedeapsa lui Dumnezeu ca mai bine in loc sa-L alegeti pe DOMNUL ISUS si iertarea si schimbarea Lui in voi, ati ales demonizari si lucruri care iL batjocoresc pe Dumnezeu. Deaia aveti si ca rezultat certuri in casa, curvie, neajunsuri, minciuni, sinucideri si duh de tulburare. Le aveti pentru ca practicati aceste lucruri, de la filme de groaza, la sarbatori demonice. Ce faceti aia aveti.
Iacov 3:4. Dar, daca aveti in inima voastra pizma amara si un duh de cearta, sa nu va laudati si sa nu mintiti impotriva adevarului.
15. Intelepciunea aceasta nu vine de sus, ci este pamanteasca, fireasca, draceasca.
16. Caci acolo unde este pizma si duh de cearta, este tulburare si tot felul de fapte rele.
17. Intelepciunea care vine de sus este, intai, curata, apoi pasnica, blanda, usor de induplecat, plina de indurare si de roade bune, fara partinire, nefatarnica.
18. Si roada neprihanirii este semanata in pace pentru cei ce fac pace.

Inca un lucru grav, foarte grav. Am vazut in multe familii si chiar daca nu am vazut stiu, in multe familii a avut loc decesuri. Moartea unei persoane dragi in orice familie este dura, neasteptata si de nedorit. Dar priviti ce vreau sa spun.
Pai daca urati moartea celor dragi ai vostri si nu vreti ca sa-i vedeti in sicrie sau in morminte, de ce acum de aceasta sarbatoare draceasca, purtati cranii de om pe voi, tatuate sau pe imbracaminte? De ce afisati in geamuri, la usi sau pe masinile voastre cranii? De ce vi se pare amuzant asta de aceasta sarbatoare draceasca, dar cand defapt nu vreti ca cei dragi ai vostri sa se transforme in cranii putregaite, adica decedati? Adevarat va spun ca ce practicati aceea si gasiti conform Bibliei. Galateni 6:7. Nu va inselati: “Dumnezeu nu Se lasa sa fie batjocorit.” Ce seamana omul, aceea va si secera.

De ce va lasa-ti mintiti si calauziti de satana cand moartea celor dragi este atat de grea?
Datoria pacatului omului Dumnezeu a pedepsit omul cu moartea, dar slava lui Dumnezeu ca El a trimis pe insusi Domnul ISUS HRISTOS ca sa guste moartea pentru toti ca noi prin invierea DOMNUL ISUS sa inviem aici la o noua viata schimbata de El dupa voia Lui, iar in viata de apoi sa inviem in Raiul lui Dumnezeu.
Va intreb daca voi care practicati Halloween, aceasta sarbatoare interzisa de Biblie, va intreb daca vei gusta in felul asta Raiul?
Dragilor treziti-va si intelegeti ca TREBUIE sa va rupeti de aceste practici grave, sa va lepadati de curvie, minciuna, sarbatori demonice si practici lumesti si sa veniti la DOMNUL ISUS HRISTOS sa va ajute, sa va ierte, sa va schimbe, sa va impliniti scopul pentru care ati fost creat de insusi DUMNEZEU.

Inchei cu gandul ca din nou mi-am facut datoria si v-am avertizat.
Cei care practica aceste lucruri nu este a lui Dumnezeu, citit Biblia si convingeti-va.
Dumnezeu va iarta doar intr-un singur fel, lasa-ti tot si urmati-L pe DOMNUL ISUS cum cere, altfel e grav. Este doar o chestiune de timp pana la judecata.

Dumnezeu spune ca cei rai nu au PACE:
Cei rai n-au pace, zice Domnul. (Isaia.48:22)
Cei rai n-au pace, zice Dumnezeul meu. – (Isaia.57:21)

Libertatea sau fi liber nu inseamna sa faci ce iti nascoceste inima, ci libertate inseamna sa faci voia lui DUMNEZEU. Asta inseamna sa fii liber de pacat.
Ioan 8:34. “Adevarat, adevarat va spun”, le-a raspuns Isus, “ca oricine traieste in pacat este rob al pacatului.
36. Deci daca Fiul va face liberi, veti fi cu adevarat liberi.

Alin Lolos