Am Rupt din Biblie Ereziile Penticostale. Vladimir Pustan si Abordarea la Penticostali

Dragi analfabeti, e pacat ca penticostalii sa tipareasca in spatele Canonului Bibliei ereziile lor ?????????

BIBLIA este infailibila si Divina, ceea ce penticostalii au facut adaugand la canon explicatiile lor eretice, acestia impreuna cu voi analfabetii veti fi judecati. BIBLIA are 66 de carti Perfecte si atat si punct. Dupa cum voua nu va place analfabetilor ca ortodocsii sa puna langa Canonul Bibliei acatistele si traditia lor, tot asa nici lui Dumnezeu nu Îi place ca ereticii penticostali sa puna in spatele Canonului Bibliei ereziile lor.

Daca va intreb pe voi penticostalii “ce parere aveti, “Ortodocsii au gresit ca in spatele Bibliei lor au adaugat si Acatistele si Traditia lor “, ce ati raspunde? Noi toti stim ce ati raspunde, ati raspunde ca “DAAAAAA au gresit”. Ei bine daca ortodocsii au gresit, voi penticostalii nu ati gresit? Oare Canonul Bibliei este dat de Dumnezeu sa fit intact sau sa adaugati voi ce vreti la el???

Lasati Biblia sa fie asa cum a dat-o Dumnezeu si nu adaugati vreo explicaţie la ea ca Dumnezeu este manios. Biblia cele 66 de carti sunt Divine nu explicaţiile deplasate ale penticostalilor. Pocaiti-va si credeti Evanghelia. Usor usor veti sta inaintea Celui care a dat Scriptura s-o credeti si s-o impliniti asa cum vă este Poruncit. Vai de voi. Acest coment este scris cu insusi mana mes, Alin Lolos.