Alin Lolos – Despre Ziua Domnului Cea Mare Si Infricosata

 
Isaia 63:4. Caci in inima Mea era o zi de razbunare si venise anul celor rascumparati ai Mei.


Isaia 13:9. Iata, vine ziua Domnului, zi fara mila, zi de manie si urgie aprinsa, care va preface tot pamantul in pustiu si va nimici pe toti pacatosii de pe el.
10. Caci stelele cerurilor si Orionul nu vor mai straluci; soarele se va intuneca la rasaritul lui, si luna nu va mai lumina.
11. “Voi pedepsi – zice Domnul – lumea pentru rautatea ei, si pe cei rai, pentru nelegiuirile lor; voi face sa inceteze mandria celor trufasi si voi dobori semetia celor asupritori.
12. Voi face pe oameni mai rari decat aurul curat si mai scumpi decat aurul din Ofir.
13. Pentru aceasta voi clatina cerurile, si pamantul se va zgudui din temelia lui de mania Domnului ostirilor, in ziua maniei Lui aprinse.

Evrei 12:25. Luati seama ca nu cumva sa nu voiti sa ascultati pe Cel ce va vorbeste! Caci, daca n-au scapat cei ce n-au vrut sa asculte pe Cel ce vorbea pe pamant, cu atat mai mult nu vom scapa noi, daca ne intoarcem de la Cel ce vorbeste din ceruri,
26. al carui glas a clatinat atunci pamantul, si care acum a facut fagaduinta aceasta: “Voi mai clatina inca o data nu numai pamantul, ci si cerul.”
27. Cuvintele acestea “inca o data” arata ca schimbarea lucrurilor clatinate, adica a lucrurilor facute, este facuta tocmai ca sa ramana lucrurile care nu se clatina.
28. Fiindca am primit, dar, o imparatie care nu se poate clatina, sa ne aratam multumitori si sa aducem astfel lui Dumnezeu o inchinare placuta, cu evlavie si cu frica,
29. fiindca Dumnezeul nostru este “un foc mistuitor”.