Alin Lolos – Decenta Biblica

“Daca imbracamintea ta scoate in evidenta forma fetei tale, atunci Dumnezeu este multumit, dar cand imbracamintea ta scoate in evidenta altceva, Dumnezeu nu isi gaseste placerea in tine”. Paul Washer

Proverbe 31:30. “Dezmierdările sunt înşelătoare, şi frumuseţea este deşartă, dar femeia care se teme de Domnul va fi lăudată”.

Care e motivul pentru care iti postezi poze cu tine pe facebook ? Care este scopul pentru care iti faci o poza, vezi ca ai iesit bine in acea poza, iar dupa, o postezi pe facebook ? CARE E MOTIVUL ? Conform Bibliei, avand in vedere ca iti faci o poza, o postezi si stii clar ca vei fi apreciat/a prin comment-uri sau like-uri de toti, aceasta este idolatrie. Expunerea ta in evidenta nu arata spre Hristos Domnul, CI ARATA SPRE TINE, cat de bine arati sau cat de apreciat/a esti… Nimeni sa nu aiba despre el o parere mai inalta decat se cuvine (Romani 12:3), nimeni sa nu isi iubeasca viata aceasta. Ioan 12:25. Cine îşi iubeşte viaţa o va pierde; şi cine îşi urăşte viaţa în lumea aceasta o va păstra pentru viaţa veşnică.
26. Dacă Îmi slujeşte cineva, să Mă urmeze; şi unde sunt Eu, acolo va fi şi slujitorul Meu. Dacă Îmi slujeşte cineva, Tatăl îl va cinsti.
Crezi tu, fata care te iubesti si postezi poze de profil cu tine, crezi ca HRISTOS DOMNUL ar face asa ceva ? De ce faci ceea ce faci ? Biblia e clara. 1 ioan 2:6. Cine zice că rămâne în El trebuie să trăiască şi el cum a trăit Isus.