Despre Mine

Desi ma intalnesc cu crestinii nascuti din nou si cred cu tarie ca 2Timotei 2:22 trebuie sa fie parte din viata oricarui credincios, adica credinciosul TREBUIE sa se intalneasca si sa fie “impreuna cu cei care cheama pe Domnul dintr-o inima curata”, si asa sfatuiesc orice crestin ca TREBUIE sa se adune “impreuna cu cei ce cheama pe Domnul dintr-o inima curata”, pentru ca acela este TRUPUL lui Hristos Domnul si orice om nascut din nou TREBUIE sa creasca spiritual si sa fie parte din Biserica lui Hristos cu toate activitatile ei, cu toate ca si eu ma intalnesc cu cei nascuti din nou si sunt parte CONTINU din Biserica lui Hristos si doar in felul acesta vreau sa fiu parte, doar impreuna cu cei ce cheama pe Domnul dintr-o inima curata, cu o invatatura curata si o traire Biblica, cu toate acestea nu vreau sa reprezit niciun cult sau religie si nu vreau sa fiu pus in tiparul unui cult, religie sau denominatiune, ceea ce sunt, sunt numai prin Harul lui Dumnezeu, sunt crestin si cred cu tarie ca Scriptura este Cuvantul Divin, Infailibil si Adevarat al Marelui Creator Dumnezeu. Vreau si la asta lucrez zilnic, ca sa ii pun pe oameni dupa Cuvantul lui Dumnezeu si nu dupa culte, religii sau denominatiuni. Coloseni 1:28 “Pe El Îl propovăduim noi, şi sfătuim pe orice om, şi învăţăm pe orice om în toată înţelepciunea, ca să înfăţişăm pe orice om desăvârşit în Hristos Isus. 29. Iată la ce lucrez eu şi mă lupt după lucrarea puterii Lui care lucrează cu tărie în mine.”

De cand Dumnezeu m-a mantuit, m-a facut madular al trupului lui Hristos ca si pe toti cei nascuti din Duhul Sfant, care este Biserica Rascumparata (1 Corinteni 12:12-31). Multi cauta membralitatea dar Hristos Domnul cauta oile pierdute ca sa le faca madulare Bisericii Lui. Membralitatea ti-o da oamenii, dar a fi madular in trupul lui Hristos este un act Divin obtinut numai prin Duhul Sfant. Membralitatea dintr-un catastiv al unui cult ti-o poti pierde din multe motive, dar atunci cand esti madular al Bisericii lui Hristos vei ramane in trupul lui Hristos pentru ca El a zis in Ioan 6:37 “Tot ce-Mi dă Tatăl va ajunge la Mine; şi pe cel ce vine la Mine, nu-l voi izgoni afară” si Filipeni 1:6 “Sunt incredintat ca Acela care a inceput in voi aceasta buna lucrare o va ispravi pana in ziua lui Isus Hristos.” Apocalipsa 3:5 “Cel ce va birui va fi imbracat astfel in haine albe. Nu-i voi sterge nicidecum numele din Cartea vietii si voi marturisi numele lui inaintea Tatalui Meu si inaintea ingerilor Lui.”

Nu sunt de acord cu multe lucruri care se practica in cele mai multe adunari, fie ca multi au diluat Evanghelia Domnului Isus impreuna cu Invataturile ei, fie ca multi au adoptat practici nebiblice in adunari. Tot ceea ce-mi doresc este ce spunea si Pavel in 1 Corinteni 9:27 ca sa ma port aspru cu trupul meu si sa-l tin in stapanire. Totodata cred si versetul din 2 Timotei 2:22 care zice “urmăreşte neprihănirea, credinţa, dragostea, pacea, împreună cu cei ce cheamă pe Domnul dintr-o inimă curată.” Asa ca tu care citesti, aduna-te cu cei care sunt nascuti din DUHUL SFANT, care traiesc dupa unica invatatura a Domnului Isus Hristos si care iL proslavesc pe Tatal Ceresc prin rodul lor, sfintenia. Cu acestia sa ai partasie si dintre acestia sa faci parte, pentru ca aceasta este Biserica lui Hristos.

Stiu cine am fost, stiu ce-am facut si stiu de unde m-a scos Domnul Isus Hristos. De aceea iL laud, traiesc pentru El, ii dau lauda si cinste pentru ca numai El ma putea scoate de acolo, pentru ca El a murit in locul meu si pentru ca El acum m-a pus dupa voia Tatalui Ceresc (Isaia 53:11). De cand El m-a mantuit am inteles ca trebuie sa lepad tot ce nu este Biblic si sa traiesc doar dupa invatatura Lui. De aceea nu sunt de acord cu multe lucruri care se practica astazi in multe adunari, pentru ca usor usor in multe adunari invatatura Domnului Isus s-a diluat si ei nu mai vor sa fie doar dupa Cuvant. De cand Domnul Isus m-a mantuit, povoara inimii mele este ca sa predic tuturor oamenilor invatati si neinvatati Evanghelia Adevarata si nediluata, si asta imi aduce pace, dar din partea multora imi aduce tristete si durere pentru ca multi nu vor sa se pocaiasca si multi care se numesc pocaiti nu vor doar Evanghelia nediluata si datorita acestui lucru multi ma marginalizeaza. Sunt trist, ca desi eu am venit din lume si am cautat faima lumii, aplauze, pacate si pofte, sunt trist ca acum vad in multe adunari ca ei cauta lucrurile pe care eu le cautam odata. Am inteles ca Crucea Lui Hristos te separa de tot ce nu ii place Lui, asta inseamna lepadarea de sine cu adevartat. Nu renunti la tot pentru Hristos, nu esti ucenicul Lui. (Luca 14:33).

Dupa ce am fost mantuit, de atunci am inteles de la Domnul bazat pe Scripturi ca trebuie sa predic Evanghelia si asa am si cautat sa fac. Pentru ca Dumnezeu mi-a dat aceasta marturie si pentru ca mi-a deschis mintea ca sa inteleg Evanghelia, sa stiu versete si sa pot sa-i invat pe altii, am inteles ca sunt chemat sa predic full-time oriunde, oricand, in orice loc si la orice ora, ca oamenii sa se pocaiasca. Slavit sa fie Domnul Hristos pentru ca asa a vrut si asa a gasit cu cale El ca sa ma foloseasca, de aceea nu vreau sa caut la fata oamenilor asa cum Apostolul Pavel a zis in 1 Tesaloniceni 2:4 “Ci, fiindcă Dumnezeu ne-a găsit vrednici să ne încredinţeze Evanghelia, căutăm să vorbim aşa ca să plăcem nu oamenilor, ci lui Dumnezeu, care ne cercetează inima”. Asta ma preocupa zilnic. Acesta este si motivul pentru care am facut si site-ul. Sunt mii de oi care nu au mancare si nu primesc mancare, pentru ca in multe din adunari se practica lucruri nebiblice si in loc ca oile sa fie hranite si saturate, sunt distrate caprele si astfel multi raman neziditi, iar altii poate chiar nemantuiti pentru ca se cauta folosul omului si nu al lui Dumnezeu (Filipeni 2:21). Pocaiti-va ca e grav.
De aceea am scris si am vorbit public legat de multe subiecte care cuprind Evanghelia Domnului Isus Hristos, pentru ca toti sa inteleaga, sa fie ziditi si hraniti, iar ca cei care predica sa poata aduca un argument Biblic celor care traiesc in neoranduiala.

Numai Dumnezeu poate face ca dintr-un om care odata cauta aplauzele lumii, acum sa fuga de ele.
Starea pe care numai Dumnezeu o poate face intr-un om, este ca omul care odata fugea de ocarile lumii si cauta aplauzele ei, acum cu placere se lasa sa fie ocarat datorita Evangheliei, si din pricina lui Hristos, ca cei mai multi sa fie mantuiti. Asta a facut Dumnezeu si din mine si acest lucru numai El poate sa-l produca prin Duhul Sfant si prin natura noua pe care ne-o da. De aceea ii dau slava pentru starea in care m-a pus, ca sa urasc tot ceea ce El uraste si sa iubesc voia Lui.

Am cautat sa intru in cateva organizatii de misiune pentru a putea fi sustinut financiar, dar Dumnezeu mi-a inchis orice usa, si ii multumesc pentru ca eu cred ca odata intrat in aceste organizatii, trebuia sa predic Evanghelia dupa cum oamenii vroiau si unde vroiau, si nu dupa cum imi spunea Domnul sau unde vroia Domnul si astfel faceam compromis. De aceea pentru ca nu sunt platit de nimeni si pentru ca Biblia sustine sa predic Evanghelia in asa fel incat sa nu caut la fata oamenilor si sa nu lingusesc pe nimeni, asa am cautat sa fac. Trebuie sa predic ferm, Biblic, direct, si cu dragoste asa cum citesc in Biblie. De aceea va rog rugati-va ca Domnul sa ma tina tare si smerit, si asa cum spunea Pavel in Efeseni 6:18-20, rugati-va si pentru mine ca Domnul sa imi deschida usi sa predic Evanghelia cu indrazneala, asa cum trebuie sa vorbesc. Rugati-va ca Domnul sa adauge fizic si spiritual la lucrurile care am nevoie.
Deci traiesc prin credinta. Sunt provocari si tot ceea ce am sigur este credinta in Hristos care ma ancoreaza de Dumnezeu.
Dupa ce am fost nascut din nou si de cand m-am lasat de iluzionism, nu am vrut sa ma duc sa ma angajez undeva, pentru ca am inteles ca Dumnezeu ma cheama ca sa predic Evanghelia si sa explic oamenilor Invataturile Ei, astfel m-am dedicat intru totul chemarii de a predica, invata si explica. Nu am vrut sa ma duc sa ma angajez sa muncesc undeva 8-10 ore pe zi stiind ca oamenii sunt in drum spre iad, ci am inteles ca sunt aici ca sa predic oriunde si oricand si totodata am inteles ca Dumnezeu asa a randuit ca cei care sunt chemati sa predice Evanghelia sa si traiasca din asta, 1 Corinteni 9:14 “Tot asa, Domnul a randuit ca cei ce propovaduiesc Evanghelia sa traiasca din Evanghelie.”
Am inteles ca Dumnezeu m-a mantuit nu doar ca sa ajung in Rai ci ca sa-i fiu si marturie aici, astfel prefer de multe ori sa traiesc in lipsuri decat sa fiu legat de o slujba si sa nu mai am timp de a predica Mesajul Glorios al Iertarii la orice ora si in orice loc, iar conform Bibliei, acest lucru va ramane.
Inainte ca sa fiu mantuit am cautat indejuns sa fac bani si lacomia de bani, acum dupa ce Domnul Hristos m-a schimbat vreau sa caut voia lui Dumnezeu si ceea ce este scris in Biblie si astfel El a zis in Matei 6:33 sa cautam mai intai Imparatia si Neprihanirea Lui si toate lucrurile ni se vor da pe deasupra. Cineva mi-a spus “frate Alin ma rog pentru tine ca Domnul sa iti dea un loc unde sa muncesti” iar eu i-am spus “va rog sa nu va mai rugati ca deja El mi-a dat un loc unde muncesc”. Ei bine sunt lucrator ca multi altii in Via Domnului si El este Acela care m-a inscris, ma sustine si m-a pus sa lucrez in Via Lui, slavit fie Numele Lui. 1 Tesaloniceni 2:4 “Ci, fiindca Dumnezeu ne-a gasit vrednici sa ne incredinteze Evanghelia, cautam sa vorbim asa ca sa placem nu oamenilor, ci lui Dumnezeu, care ne cerceteaza inima.”
2 Timotei 2:4 “Niciun ostas nu se incurca cu treburile vietii, daca vrea sa placa celui ce l-a inscris la oaste.”

Am lasat lumea cu pofta si bani ei si acum predic pentru Domnul Isus traind prin credinta. Cei care inteleg ce inseamna sa traiesti prin credinta sau ce inseamna sa traiesti din Evanghelie, stiu ce zic si ei inteleg planul si oranduiala facuta de Domnul Isus trupului Sau, adica Biserica formata din cei nascuti din Duhul Sfant, astfel in trupul Domnului Isus unii sunt ochi, altii sunt maini iar altii sunt gura. Slavit sa fie Domnul pentru mainile care au hranit gurile din punct de vedere pamantesc si slavit sa fie Domnul pentru gurile care au hranit mainile din punct de vedere spiritual. Cine are urechi de auzit sa auda si sa inteleaga.
Multumesc Domnului ca El nu m-a lasat si m-a facut sa inteleg ca daca EL m-a chemat sa predic, tot El imi va da si lucrurile trebuincioase trupului si astfel vad mana Lui des, pentru ca stau la mila Lui si nu la mila oamenilor. Daca ma intrebati cum am putut sa renunt la o gramada de bani, va spun ca numai Dumnezeu m-a ajutat sa renunt la tot ceea ce nu este Biblic, pentru ca fara Dumnezeu nu vad cum as fi putut sa renunt la tot. El mi-a zis “Harul Meu nu iti este indeajuns? Si astfel am inteles ca El imi va da de mancare. Multi m-au intrebat cum imi castig existenta si la toti le-am zis ca Domnul Isus imi da tot ce am nevoie. Traiesc prin credinta.
Multumesc Domului pentru ca multi m-au sustinut in rugaciunile lor, iar altii au si simtit impreuna cu mine si prin partea lor financiara. Sunt putini care inteleg ce inseamna sa traiesti prin credinta si putini sunt cei care sunt sensibili cu mine prin a ma sustine si financiar, de aceea pot sa zic si eu ca si Pavel in Filipeni 4:11 “Nu zic lucrul acesta avand in vedere nevoile mele; caci m-am deprins sa fiu multumit cu starea in care ma gasesc.
12. Stiu sa traiesc smerit si stiu sa traiesc in belsug. In totul si pretutindeni m-am deprins sa fiu satul si flamand, sa fiu in belsug si sa fiu in lipsa.”

Toti nascutii din Duhul Sfant intr-un mod sau altul traiesc prin credinta, doar ca unii sunt chemati sa predice full-time fara sa-si mai petreaca timpul si cu altceva.

De aceea multumesc Domnului pentru cei care m-au sustinut financiar cat si celor care vor continua sa ma sustina financiar pentru lucrarea de raspandire a Evangheliei.

Cele mai multe piedici le am din partea unora care se numesc pocaiti, pentru ca unii nu inteleg chemarea la care m-a chemat Domnul iar altii nu vor sa traiasca doar dupa Biblie si asta imi aduce durere, dar imi amintesc ce spune David in Psamul 16:1 “Pazeste-ma, Dumnezeule, caci in Tine ma incred.
2. Eu zic Domnului: “Tu esti Domnul meu, Tu esti singura mea fericire!”
3. Sfintii care sunt in tara, oamenii evlaviosi, sunt toata placerea mea.”

Imi doresc in Romania, nu doar o trezire spirituala, ci o revolutie de trezire spirituala in asa fel incat aceasta revolutie sa produca in noi o pasiune si o ravna pentru Marele CEL CE ESTE, asa incat sa nu lenevim si sa nu traim in rutina. Haideti sa ne pocaim ca Dumnezeu nu se lasa batjocorit.

Site-ul pe care l-am facut este o expresie al adancului inimii mele. Este ceea ce predic, meditez si vorbesc zilnic. Este ceea ce-mi doresc pentru fiecare om sa inteleaga, fie ca este din familia mea, vecinii mei, prietenii mei sau vrajmasii mei.

Totodata vreau sa va spun apasat ca atunci cand sunt invitat sa predic Evanghelia intr-un loc, doresc fierbinte ca sa intelegeti lucrurile Biblice care vreau sa se intample in acel loc. Acestea sunt urmatoarele:

1. Imi doresc ca atunci cand sunt invitat, sa-mi oferiti timpul necesar pentru a predica Evanghelia cu Invataturile ei care includ Atributele lui Dumnezeu: Drept, Sfant, Dragoste, Manios, Atotprezent, Atotstiutor, Atotputernic, plus marturia mea personala.
2. In timpul Evanghelizarilor la care ma chemati, nu vreau sa faceti colecta. Aveti timp sa faceti asta in alte dati in afara de Evanghelizari. Nu vreau ca oamenii invitati sa se poticneasca si nu vreau ca nimeni sa profite de acel moment prin faptul ca repede se cere sa se ia colecta.
3. Doresc ca inainte de data in care trebuie sa vin, sa postim si sa ne rugam ca Domnul sa cerceteze si sa pregateasca inimile oamenilor inainte de Evanghelizare, astfel Domnul Isus Hristos sa fie inaltat prin Duhul Sfant, ca Tatal sa fie proslavit.
4. Doresc de asemenea daca se poate ca dupa predica, oamenii sa aiba posibilitatea sa puna intrebari. Deci sa fie un timp de intrebari si raspunsuri, ca astfel oamenii sa se poata exprima liber atunci cand vor, mai ales daca este vorba de o neintelegere pe care ei o au in crezul lor. Vreau si dialog, nu numai monolog asa cum vedem aproape peste tot. Imi doresc partasie si nu programe.
5. Imi doresc daca se poate, ca atunci cand sunt invitat sa predic Evanghelia in adunari, sa predicam nu doar in cadrul adunarii, ci si pe strazi, ca oamenii sa auda despre iertarea lui Dumnezeu si astfel sa-i legam pe oameni de adevaratii frati in credinta si totodata ca cei din adunari care au chemarea sa predice sa fie formati.
6. Urmatorul lucru il doresc fierbinte atunci cand sunt invitat: imi doresc ca dupa ce predic Evanghelia si daca inimile sunt cercetate, imi doresc si spun apasat acest lucru, ca pastorii sau liderii sa nu inceapa sa faca un show de chemare la pocainta. Domnul Isus Hristos a spus in Marcu 1:15 “Pocaiti-va si credeti in Evanghelie.” Deci El nu a spus pocaiti-va si ridicati o mana, sau rugati-va dupa mine rugaciunea pacatosului, sau iesiti in fata, sau puneti o melodie pe fundal, ci Domnul Isus Hristos a spus clar, ferm si adevarat “Pocaiti-va si credeti in Evanghelie”, punct. Deci nu imi doresc show-uri, pentru ca de show-uri am avut parte atunci cand eram iluzionist si m-am saturat de manipularile unor predicatori in timpul evanghelizarilor. Doresc ca lucrurile sa fie doar Biblice. Sa lasam Cuvantul Evangheliei sa patrunda in oameni si Duhul Lui cel Sfant sa-i invie, si sa renuntati odata la fortarea si manipularea oamenilor prin practicile si metodele voastre, ca ei sa se pocaiasca. Daca credeti ca Dumnezeu e Suveran, atunci credeti textul pe care Domnul Isus l-a spus in Marcu 4:26-29 unde spune: “Fie ca doarme noaptea, fie ca sta treaz ziua, samanta creste si incolteste fara sa stie el cum.” Nu uitati nici textul din 1Corinteni 3:6,7 “Asa ca nici cel ce sadeste, nici cel ce uda nu sunt nimic, ci Dumnezeu care face sa creasca.”
Pocaiti-va si traiti doar pe baza Bibliei, fara metodele nebiblice are oamenilor, pentru ca omul este mantuit doar printr-un singur mod: Cuvantul rostit, auzit, si crezut.

Stiu ca multi au scris multe lucruri urate legate de mine pe diferite site-uri si intr-un fel e si normal, ce altceva ar putea sa imi aduca Cuvantul lui Dumnezeu din partea celor nemantuiti sau imaturi decat impotrivire, vorbe aiurea, ocara si batjocora ca si lui Ieremia, asa cum este scris in Ieremia 20:8 “Caci, ori de cate ori vorbesc, trebuie sa strig: “Silnicie si apasare!”, asa incat cuvantul Domnului imi aduce numai ocara si batjocura toata ziua.”
Ferice de noi a spus Domnul Isus in Matei 5:10-12, atunci cand oamenii spun despre noi tot feluri de lucruri neadevarate si urate, pentru ca rasplata noastra este mare in ceruri. Tristetea este ca desi am fost mantuit in anul 2011, oamenii ma judeca, chiar si multi dintre cei care se numesc pocaiti, ma judeca si vorbesc de lucrurile pe care le-am facut inainte ca sa fiu mantuit. Acestia sunt cei neintelepti dintre pocaiti care nu inteleg ca Dumnezeu este Suveran, ca Dumnezeu m-a lasat sa trec prin toate lucrurile, ca Dumnezeu sa ma mantuiasca cand vrea El si astfel acum sa-si ia toata slava si lauda. Daca El m-a mantuit cand a vrut, inseamna ca El asa a vrut si asta inseamna ca acum sunt la fel de nascut din Duhul Sfant ca si multi altii prin credinta in Hristos Domnul. Noi toti am avut un trecut murdar de care ne este rusine (Romani 6:21), de aceea haideti sa intelegem ca acum in Hristos toate lucrurile s-au facut noi, 2 Corinteni 5:17. Daca in Isaia 43:25 spune ca Dumnezeu atunci cand m-a mantuit nu-si mai aduce aminte de pacatele mele pentru ca sunt justificat in Hristos pe baza Sangelui Lui, totusi sunt unii care ma judeca despre lucrurile pe care le-am facut inainte ca sa fiu mantuit, precum ce-am facut, cu cine am fost, ce-am gandit, si ce-am practicat?

Oare acesti pocaiti vanatori de trecuturi nu isi dau seama ca satana este acela care vrea sa descurajeze si nu Duhul Sfant? Oare nu isi dau seama ca satana mereu vrea sa-ti aduca aminte pacatele care deja sunt spalate in Sangele lui Hristos? Pavel a fost un ucigas, Pavel a fost mai rau decat noi toti, din punct de vedere omenesc, si totusi el a fost numit Apostolul neamurilor pentru ca pacatele i-au fost iertate in Sangele lui Hristos, si ceilalti Apostoli nu-i scoteau ochii si nu-i aduceau aminte lui Pavel de ce-a facut in trecut, pentru ca acestia erau maturi spiritual si au inteles ca odata mantuit, esti un om nou in Hristos. Asa ca pentru voi vanatorii de trecuturi, pocaiti-va, cresteti spiritual ca nu cumva sa va treziti ca luptati impotriva Dumnezeului Celui Viu prin faptul ca mereu si mereu judecati omul dupa felul cum traia inainte sa fie mantuit. Exista vre-un om mantuit care inainte de mantuire sa nu fi fost un depravat? Conform Bibliei, nu. Acestia care mereu isi aduc aminte de trecutul iertat al omului, impiedica lucrearea Domnului Hristos si sunt influientati de satana, pentru ca numai el cauta sa impiedice Evanghelia lui Hristos. Domnul Isus spune in Luca 9:55 “Isus S-a întors spre ei, i-a certat şi le-a zis: „Nu ştiţi de ce duh sunteţi însufleţiţi!”.
Pocaiti-va si lasati-va de haituit trecutul oamenilor. Ma rog pentru voi.
1Corinteni 14:20 “Fraţilor, nu fiţi copii la minte; ci la răutate fiţi prunci; iar la minte fiţi oameni mari.”

La fel de trist este ca in loc ca unii care se numesc pocaiti, in loc ca ei sa caute voia Domnului ISUS si sa traiasca in sfintenie, ei se intereseaza de viata mea persoanala, ca si cum sunt obligat sau ar fi trebuit ca eu sa postez pe internet despre viata mea personala. Desi scrie in 1 Timotei 4:12-16 ca inainterea mea sa fie vazuta de toti si de crestini si de necrestini, asta am si cautat sa fac, ca toti sa stie ca Hristos m-a schimbat si ca El locuieste in mine, dar din nefericire sunt unii care se baga in viata oamenilor mai mult decat le este permis. Acestora le spun ca acolo unde este inima voastra acolo este si comoara voastra. Omul posteaza, da clic, scrie si vorbeste din prososul inimii lui. Pocaiti-va si vedeti-va de viata voastra, interesati-va de Hristos Domnul si nu mai vorbiti lucruri lumesti. Inainte ca sa fiu mantuit multi stiau viata mea personala, dar acum este indeajuns ca Domnul si Biserica Lui s-o stie pentru ca unele lucruri sunt intime, pentru ca nu vreau sa dau subiecte de barfa si pentru ca unele lucruri nu trebuie spuse public. Vreau sa-mi scot lauda nu de la oameni ci de la Dumnezeu si astfel voi vorbi public numai despre El asa cum trebuie sa vorbesc (2Corinteni 10:18, Romani 2:29).

Numai Domnul Isus Hristos ma putea scoate din pacatele si starea in care eram, asa ca daca eu prin puterea Lui am putut sa ma lepad de mine, sa renunt la o gramada de bani, pofte, vicii, cat si placerea si faima acestei lumi, asa ca daca eu am putut, prin puterea Lui Hristos si prin Sangele Lui, inseamna ca se poate si tie iti slujesc ca marturie ca sa nu-ti dai scuze in lepadarea ta, ci ca sa te pocaiesti si sa crezi in Hristos, ca altfel e grav de tot. In Matei 7:14, Domnul Isus Hristos spune despre calea catre Rai ca “putini sunt cei ce o afla” , putini pentru ca sunt putini cei care se leapada de voia lor, de eul lor si de lume, ca sa-i slujeasca Dumnezeului Celui Viu, dupa voia Lui si dupa cerinta Lui. Intrebarea este: te-ai lepadat de tine? Te-ai lepadat de tot ceea ce Hristos iti spune prin Biblie? Daca nu, nu te poti numi un ucenic al Domnului Isus Hristos conform Luca 9:23 si Luca 14:33.

Vreau ca viata pe care o traiesc, pana cand adorm sau pana cand Hristos Domnul vine, sa traiesc prin credinta in El, sa predic si sa-i invat pe oameni ca Dumnezeu iarta numai cum cere El, vreau ca sa le spun si sa le dovedesc oamenilor care este cea mai mare nevoie a lor si anume de a fi iertati, vreau ca sa-L inalt pe Hristos Domnul in orice loc pentru ca El este Vrednic si vreau ca sa zic si eu ca Pavel in 2 Timotei 4:7 “M-am luptat lupta cea buna, mi-am ispravit alergarea, am pazit credinta.” Domnul Isus sa ne ajute pe toti la aceasta. Amin.