Alin Lolos – Viata fara Hristos Isus este UN DEZASTRU SIGUR

Cei care nu vor sa se pocaiasca se dau mai destepti decat Domnul Isus si astfel isi iau rasplata incepand de aici.

Orice om care se naste, se naste pacatos (Romani3:23), vandut rob pacatului (Romani 6:16), se naste cu o natura depravata si pacatoasa (Romani 8:8-9), se naste TOTAL in pacat (Psalmul 51:5) si mort in pacatele lui (Efeseni 2:1), iar pe parcursul vietii omul practica pacat continu (Iov 15:16), acest lucru fiind o expresie a naturii lui rele pacatoase, lumesti, vrajmase cu Dumnezeu si vanduta rob pacatului (Coloseni 1:21). Acesta este motivul puscariei, inselarii, dubiilor, mandriei, certurilor, divorturilor, avorturilor, betiilor, imbuibarilor, lacomiei, crimelor, sinuciderilor, curviilor, furturilor, lenei, urii de Dumnezeu si traiului departe de BIBLIE.

Aceste lucruri sunt reale in viata voastra ca L-ati EXCLUS pe Hristos Domnul din viata voastra.

Nu va mirati ca copiii vostri devin curvari, betivi sau nu va respecta, ca ceea ce ati semanat aceea secerati(Galateni6:7). Nu va mirati ca unele fete ale voastre vin acasa cu burla la gura, ca este doar o consecinta ca nu L-ati vrut nici nu iL vreti pe Hristos si o viata in supunere fata de EL.

Problema este ca aveti o parere buna despre voi si nu vedeti cu disperarea inimii voastre ca aveti nevoie de iertare.

Omul pamantesc definit de Biblie este acel om care isi gaseste placerea in lucrurile lumii si in ceea ce practica, doreste si ofera lumea, iar prin tot ceea ce face se defineste si se regaseste in ceea ce lumea ofera lacomie de bani si de avere, lacomie de statut Omul pamantesc traieste ca si cum el este propriul lui dumnezeu.

Va spun, POCAITI-VA SI SUPUNETI-VA DOMNULUI HRISTOS DOMNUL ca sa fiti iertati, schimbati si sa puteti iesi din vici, de sub puterea satanei si de sub intuneric.