Alin Lolos – TATUAJELE sunt o Uraciune inaintea lui Dumnezeu

Tatuajele sunt amprenta satanei. Satana tot ce face este sa distorsioneze chipul si imaginea lui Dumnezeu si astfel si prin tatuaje ca si alte moduri, satana isi pune amprenta lui nu numai in gandul si inima omului ci si pe trupurile lor. POCAITI-VA ca numai prin Sangele Glorios al Domnului Hristos Isus PUTETI sa fiti vindecati, iertati si mantuiti de mania lui Dumnezeu. 1 Tesaloniceni 1:10 ” si sa asteptati din ceruri pe Fiul Sau, pe care L-a inviat din morti, pe Isus, care ne izbaveste de mania viitoare.”

Geneza 35:2. Iacov a zis casei lui si tuturor celor ce erau cu el: “Scoateti dumnezeii straini care sunt in mijlocul vostru, curatati-va si schimbati-va hainele,

3. ca sa ne sculam si sa ne suim la Betel; caci acolo voi ridica un altar Dumnezeului care m-a ascultat in ziua necazului meu si care a fost cu mine in calatoria pe care am facut-o.”
4. Ei au dat lui Iacov toti dumnezeii straini care erau in mainile lor si cerceii pe care-i purtau in urechi. Iacov i-a ingropat in pamant sub stejarul de langa Sihem.
5. Apoi au plecat. Groaza lui Dumnezeu s-a raspandit peste cetatile care-i inconjurau, asa ca locuitorii lor n-au urmarit pe fiii lui Iacov.

Leviticul 19:28. Sa nu va faceti taieturi in carne pentru un mort si sa nu va faceti slove sapate pe voi. Eu sunt Domnul.

1Corinteni 6:13. Mancarile sunt pentru pantece, si pantecele este pentru mancari. Si Dumnezeu va nimici si pe unul si pe celelalte. Dar trupul nu este pentru curvie; el este pentru Domnul, si Domnul este pentru trup.
19. Nu stiti ca trupul vostru este Templul Duhului Sfant care locuieste in voi si pe care L-ati primit de la Dumnezeu? Si ca voi nu sunteti ai vostri?
20. Caci ati fost cumparati cu un pret. Proslaviti, dar, pe Dumnezeu in trupul si in duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu.

1Corinteni 10:31. Deci fie ca mancati, fie ca beti, fie ca faceti altceva: sa faceti totul pentru slava lui Dumnezeu.