Alin Lolos – Realitatea socanta dar adevarata a Evangheliei

Crezi tu Evanghelia Domnului Hristos? Esti nascut din nou? Cand ai crezut in Hristos Domnul ai primit Duhul Sfant? Traiesti in sfintenie? Urasti pacatul si traiesti dupa voia lui Dumnezeu? Ai fost schimbat de Dumnezeu? Stii unde ajungi daca mori? Esti sigur ca nu te inseli?
Numai cei care nu traiesc in pacat si care au cu adevarat partasia cu Tatal si cu Fiul prin Duhul Sfant sunt iertati si mantuiti, iar cei mantuiti traiesc in sfintenie calauziti de Duhul Sfant dupa natura duhovniceasca si urasc pacatul si neascultarea. Esti tu mantuit, iertat si schimbat de Dumnezeu in Invatatura Sanatoasa a Domnului Hristos Isus prin persoana Duhului Sfant?
Fapte 4:19 “Judecati voi singuri daca este drept inaintea lui Dumnezeu sa ascultam mai mult de voi decat de Dumnezeu”?
Oricat de sinceri ar fi unii oameni in parerile lor si oricat de mult ar tine de religia sau invatatura lor, calea spre iertarea pacatelor si spre Rai este una singura si ea este Domnul Isus Hristos, iar Invatatura Lui este unica, clara si pe intelesul tuturor. Intrebarea este daca esti gata sa te pocaiesti de pacatele tale si de parerea ta buna despre tine sau de ceea ce tu ai crezut pana acum gresit si sa te increzi cu adevarat in Domnul Isus Hristos printr-o viata dedicata Lui? Ioan 14:6