Alin Lolos – Despre Pastori si lideri corupti, nemantuiti, imaturi si lumesti


Daca toata Biserica ta ar arata ca tine, cum ar arata Biserica aceea?

Isaia 57:11 “Si de cine te sfiai, de cine te temeai, de nu Mi-ai fost credincioasa, de nu ti-ai adus aminte si nu ti-a pasat de Mine? Si Eu tac, si inca de multa vreme: de aceea nu te temi tu de Mine.
12. Dar acum iti voi da pe fata neprihanirea, si faptele tale nu-ti vor folosi!
13. Si atunci sa strigi, si sa te izbaveasca multimea idolilor tai! Caci ii va lua vantul pe toti, o suflare ii va ridica. Dar cel ce se increde in Mine va mosteni tara si va stapani muntele Meu cel sfant.” –
14. Si El zice: “Croiti, croiti drum, pregatiti calea, luati orice piedica din calea poporului Meu!”

T R E Z I T I – V A

 
Hristos Domnul este chiar la usi – Matei 24:33, dar cand va veni Fiul Omului, va gasi EL credinta pe pamant? – Luca 18:8.

Pe cei doi fii ai lui ELI, Dumnezeu i-a pedepsit ca erau fatarnici, cu toate ca erau preoti si lideri, ducea poporul in ratacire. 1 Samuel 2:12-36 si 1 Samuel 4:17.
Aplicatie: Pastorilor si Liderilor cercetati-va si temeti-va. Judecata incepe cu cei care eu carmuit. Nu duceti poporul in ratacire. Nu adoptati lumea si nu tolerati pacatul.

Cei doi fii ai lui ARON care au adus Foc strain inaintea Domnului, Dumnezeu i-a mistuit, omorandu-i pe loc printr-un Foc care a iesit dinaintea Lui. Leviticul 10:1-2.
Aplicatie: Pastorilor si Liderilor nu aduceti si nu produceti in Biserica Foc Strain provocand emotii nebiblice prin show-uri, muzica, manifestari lumesti sau predici care nu scoate pacatul la iveala.

Isaia 5:20 “Vai de cei ce numesc raul bine, si binele, rau, care spun ca intunericul este lumina, si lumina, intuneric, care dau amaraciunea in loc de dulceata, si dulceata in loc de amaraciune!”

Am nadejdea ca azi sunt mai mult decat 7000 de Pastori si Lideri care nu si-au patat numele, care nu au inghenunchiat in fata compromisului si care emana o Mireasma si o Marturie puternica pentru Domnul Dumnezeu Isus Hristos. Am nadejdea

Rugati-va pentru mine ca sa pot predica Evanghelia cu indrazneala asa cum TREBUIE sa vorbesc (Efeseni 6:19-20) si sa pot predica impotriva FALSULUI ce se ridica impotriva lui Dumnezeu
(2 Corinteni 10:5).

Matei 11:15 “Cine are urechi de auzit sa auda.”