Alin Lolos – Mantuirea NU se Poate Pierde

Filipeni 3:20 Dar cetatenia noastra este in ceruri, de unde si asteptam ca Mantuitor pe Domnul Isus Hristos.
Pai daca cetatenia noastra a celor mantuiti este in ceruri, cum zic altii ca mantuirea se poate pierde cand deja noi suntem cetateni? Repet, deja SUNTEM CETATENI.
CREDE CE ESTE SCRIS NU ce oamenii zic
Cei care sustin ca Mantuirea se poate pierde iL fac pe ISUS HRISTOS MINCINOS si emana o total alta invatatura.
Un om Mantuit Nu mai poate trai cum vrea, ci va trai mereu dupa voia Lui Dumnezeu ca stil de viata.

Sunt Hotarati mai dinainte de Dumnezeu, sunt Chemati mai dinainte de Dumnezeu, sunt Socotiti Neprihaniti mai dinainte de Dumnezeu, sunt Proslaviti mai dinainte de Dumnezeu – Romani 8:28-30. Pai daca totul este facut mai dinainte de Dumnezeu pentru omul mantuit, cum ar putea acesta sa Piarda ceva care este deja stabilit, decretat si sustinut de un Dumnezeu care NU POATE SA MINTA?
Ioan 5:24. Adevarat, adevarat va spun ca cine asculta cuvintele Mele si crede in Cel ce M-a trimis are viata vesnica si nu vine la judecata, ci a trecut din moarte la viata.
Ioan 6:37. Tot ce-Mi da Tatal va ajunge la Mine; si pe cel ce vine la Mine, nu-l voi izgoni afara
1Ioan 3:1. Vedeti ce dragoste ne-a aratat Tatal, sa ne numim copii ai lui Dumnezeu! Si suntem. Lumea nu ne cunoaste, pentru ca nu L-a cunoscut nici pe El.
Pai odata ce SUNTEM COPII ai lui Dumnezeu, cum zic unii ca mantuirea se pierde? Pai ori SUNTEM si credeti pe Dumnezeu, ori il faceti mincinos ca defapt SUNTEM dar puteti pierde pozitia.
Ioan 8:51 Adevarat, adevarat va spun ca, daca pazeste cineva Cuvantul Meu, in veac nu va vedea moartea.
Pai daca in veac nu va vedea moartea cel mantuit, cum zic unii ca mantuirea se pierde?